- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки - въпрос към момичета и момчета
Момичета как се чувствате когато сте клекнали или на колене пред момчето и правите свирки?А момчета как се чувствате когато момичето е пред вас на колене или клекнало и ви духа?
Ивито!Моята секс френдка!
Щом мацката ги умее свирките (или поне се старае повечко), се чувствам добре. Дали ще е на колене или в друга поза, няма особено значение.
Ми започват да ме болят коленете след известно време,но иначе си се чувствам добре.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
На мен не ми харесва да съм на колене и още не съм пробвала,а иначе се чувствам много добре![]()
Попринцип така ми е по-удобно, отколкото когато е легнал и ми харесва повече по този начин.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Харесва ми повече когато е на колене пред мене , но някак ми изтръпват петите от много стоенекво да се прави.. общо взето съм доволен от сегашната си партниорка
![]()
![]()
Ами стига да не е някъде на грапаво (има един мега гаден килим в хола,който ми боцка) никак не е гадно. Специално на тема свирки се съобразявам с него - в която поза му харесва , в тази сме...Аз работата си я знам![]()
Най-много ми харесва когато той е прав, а аз съм клекнала пред него... Или когато той е седнал, а аз пак съм на колене. Но когато той е легнал ми е малко неудобно, защото се чудя как точно да застана...
зависи от настилката под коленцата ако е твърдо или грапаво малко е неудобно но.. тази поза определено ми харесва![]()
еми аз тая моята пача си я чувствам все едно си е на колене пред мен![]()
Беше ми някак кофти като ми ги правеше момичето ,което обичах /просто мислех , че я принижавам , де да знам някви мои глупости/. Вече не ми е .
Аз имам друг въпрос- целувате ли момичето , след като ви е правило свирки?
Да, дори и да съм и се изпразнил в устата пак я целувам, какво толкова, все пак не е отрова
ама иначе за позата най-ме кефи на дивана легнал и да я гледам в очите особено като свършвам....лелее...жестоко е
естествено че го целувам не ме е гнус от себе си даже е вазбуждашто
Харесва ми, мръснишко е :P ... иначе по-често е седнал или легнал, от колкото прав, просто така се е случвало.Първоначално написано от miroandonow
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Моя винаги ме целува след това, дори и по време на свирката, като прекъсна за малко.Първоначално написано от FlipY
Мисля, че е нормално и, ако не го правеше щеше да е отблъскващо... : )))
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
ммм дамм на ващо мнение съм !Първоначално написано от Maceto96
Аз се чувствам прекрасно, мн ми харесва да го правя, пък и при мисълта че му доставяш удоволствие, става още по-хубаво![]()
![]()
Много по-удобно ми е на колене от колкото при 69 и тн. Вярно болят ме леко коленете, но поне имам по-удобен достъп до сипичката на главичката, по лесно се поема от този ъгъл понеже гърлото е по-отворено, пък и имаш свободни ръце да си играеш с топките.
заболяват ме коленете![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!