- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нужда от съвет!?!
Здр,Др Теен,току що се регистрирах в сайта,защото не можех да спя.Толкова мн мисли в главата ми,ме объркват и пречат на спокойствието.Ако знаех само от къде да започна...На 18 год съм и току що се преместих да живея и уча в София.Като цяло очакванията ми бяха доста различни.Мислех,че ще си намеря приятел тук,еми не стана,излизах,купонясвах... няма общо взето всичко опитах.Понеже съм зле с парите,си търсих работа дълго време и си намерих най-накрая и сега в понеделник ще трябва да дам отговор дали съм съгласна,но ме е страх дали ще се справя с учение работа,няма да мога да се пибирам често в къщи,а и трябва да си правя здрравна книжка,а нямам възможност да обикалям из цяла софия по изследвания,а на черно също не мога да намеря.Освен това за 8ми декември нямам пари да отида с групата,хем ми се ходи ,да си направя веселото,хем не,нямам пари,а групата ми е много яка,но и префърцунена и всички ще ме разпитват защо и ще ме убеждават да ходя.НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ,страх ме е от избора ми,искам някои да ме подкрепи,майка ми е против всичко,някои приятели също,но според мен ще съжалявам,ако не рискувам?!?МОля,те дай ми съвет![]()
др тийн го няма от много време![]()
колкото до проблема - щом ти трябват пари ти трябва и работа, няма сами да падната от небето я![]()
В тази криза си с късмет че си си намерила работа, по- добре я взимай, защото после може да съжаляваш
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Първоначално написано от gegata15
ii az mislq takka
Винаги ще има хoра ,кoитo гoвoрят прoтив мен ... нo тoва са хoрата, кoитo нямат и никoга няма да имат мястo в живoта ми...