.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Little_Lady93, гримът на снимката, който даде е много хубав, но не попринцип не е това, което търся..

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Мен лично, не ми харесва. Не знам какви са твоите наблюдения, но аз по баловете много момичета виждам наклепани така (съжалявам за глагола) . Стои ми грубо и театрално като маска. Плюс това ще те състари. Сега си млада и красива, не се прави на маймуна само за да си по-различна.
    +1
    и на мен ВЪОБЩЕ не ми допада идеята на бала си и да приличаш на плашило(не визирам теб) и накрая когато започнеш да ревеш за класа си и спомените в училище и всичкия тоя грим кат' се разтече....става... мазало (;

Повече от фен
    Момичета, не знам дали сте наясно, но повечето салони намат професионални гримьори. Имах късмет за моят бал да ми препоръчат професионалистка. Няма такова нещо като разтекъл се грим или спирала, ако е с професионални продукти и са поставени правилно. И не може да се прави сценичен грим за бал - той е само за определено осветление иначе изгпеждаш като плашило.
    Внимателно избирайте на кого се доверявате да не приличате на вампири на бала. Освен ако това ви е идеята де

anonymous708973
    Guest
    Не знам за това, но ще дам малко прясно инфо за професионалния грим.
    Значи... бях на сватба съвсем скоро и присъствах на грима на булката. Момичето се оръси 50 лв за абсолютно нормален черно-бял грим, фдт, спирала и някакви си други щуротии.
    Вярно, гримьорката си игра поне 15 минути само с преливането на сенките, но съм убедена, че ако потренирам, и аз ще успея да го направя.
    Сложи й основа за грим, сенките, фдт, спирала, очна линия и някаква измислена фиксираща пудра, която "сама си била направила".
    Вярно, не се разтече дори когато й се насълзиха очите и не се развали, когато се мазаха с торта по лицата, но и на останалите 2 момичета (които се клепаха с торта), не им се развали, а те се бяха гримирали сами. В завършен вариант, изглеждаше красиво момичето, но кой ли не изглежда красиво с добре сложен грим... Заради пудрата обаче лицето й имаше вид на поръсено с брашно и се оправи след около половин час, когато вятърът издуха пудрата.
    Относно продуктите - един тон палитри - то не беше кремообразни пудри, ружове, сенки, гланцове, пък праховидни щуротии... И накрая кво - 3 момичета гримира, все със същото бяло-черно нещо... и това, което ме потресе, с ЕДНА И СЪЩА гъбичка за фон-дьо-тена! Една и съща, без дори да я изтръска, камо ли да я изпере! Гъбичките се търкаляха навсякъде, изклепани с най-различни нюанси на фон-дьо-тена.
    С две думи - нищо професионално, нищо, което и аз да не мога да направя при положение, че съм страшно лява и преливането на сенките ми е проблем.
    Определено за бала сама ще се правя или ще се доверя на някоя талантлива приятелка.

Повече от фен
    Това което описваш е точен пример за непрофесионалност. Дори и аз бих могла да го направя без да съм гримьорка. За пудра която сама си я е направила да не говорим - това е просто лъжа. Дали ще се разтече зависи от качеството на продуктите, а не от майсторлъка. Все пак по добре ще стане от професионалист колкото и сръчни приятелки да имаш. Не е само до сръчност, но и до професионални продукти и обучение за работа с тях. Не знам откъде си. Може и да нямаш много избор, ако си в малък град, но за София мога да ти препоръчам някои имена.

Голям фен Аватара на shadows92
    Може ли да попитам каква ще е роклята ти ,че си решила да си с такъв грим ? Или ..?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Това което описваш е точен пример за непрофесионалност. Дори и аз бих могла да го направя без да съм гримьорка. За пудра която сама си я е направила да не говорим - това е просто лъжа. Дали ще се разтече зависи от качеството на продуктите, а не от майсторлъка. Все пак по добре ще стане от професионалист колкото и сръчни приятелки да имаш. Не е само до сръчност, но и до професионални продукти и обучение за работа с тях. Не знам откъде си. Може и да нямаш много избор, ако си в малък град, но за София мога да ти препоръчам някои имена.
    (

Това май е за мен, а?
    Абе не знам каква непрофесионалистка, ама на стената си имаше сертификат и 2 награди за първо място някъде си. Идеята е, че въпреки тях, на мен нещо ми намирисваше.
    Иначе аз съм от Пловдив, а балът ми е далече, ама ще видим

И със такъв грим ще идеш на бала?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от koni
    (

Това май е за мен, а?
    Абе не знам каква непрофесионалистка, ама на стената си имаше сертификат и 2 награди за първо място някъде си. Идеята е, че въпреки тях, на мен нещо ми намирисваше.
    Иначе аз съм от Пловдив, а балът ми е далече, ама ще видим
    Да за теб беше. А иначе сертификати и награди сега лесно се копират и печатат. Разбира се не знам нищо за нея, но това което си описала противоречи на основни изисквания за хигиена. Така поне знаеш къде да не отидеш пак. Може би можеш да намериш друга която да е съвестна. За съжаление за Пловдив нямам кой да ти препоръчам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си