.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    и от КАТ не го знаят

Проблем със ставането

Проблемът ми е, че трудно ми става когато опре до секс.Да си ударя една няма никъв проблем става без да съм го и погледнал даже ама като опре до ебане и нещо запецва Доста конфузно някви идеи как да го оправя този проблем

виагра бате виаграта му е цаката

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сигурно е от притеснение. С постоянна партньорка ли ти се случва или по-скоро в отношения тип "чук и чао"?

Град
    и от КАТ не го знаят
    Замислял съм се, но не бих казал, че се притеснявам.Иначе не е с постоянна партниорка.До сега не съм имал и може би и от там идва проблема

Ами според мен е липса на увереност или иначе казано липса на опит + притеснение. Постоянните партньорки са по-разбрани в подобни ситуации.

А и мацката с теб винаги може да ти помогне със ставането, все пак и тя е сериозно заинтересована.

Град
    и от КАТ не го знаят
    От опита ще да е ама това не е оправдание в такава ситуация.Някви съвети нещо, че е кофти тая работа

Просто трябва да се отпуснеш и да си мислиш за нещо хубаво. Наслади се на момента, кефи се на мацката, вместо да си мислиш "ама сега ако не ми стане"/"защо не ми става". И не прекалявай с чекиите, може и те да са замесени в липсата на ерекция.

Град
    и от КАТ не го знаят
    мхм остана времето да покаже

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Притеснение, несигурност.. не ги мисли нещата как са и ще се получат.
    Трагедията е пълна...

Както съм писала по милион други подобни теми, от главЪта идва проблемЪ ! Като ще го правиш или бъди с мисълта, че ще ти е яко или не мисли изобщо. Ако като опре до секс и почнеш "ще ми стане ли, няма ли да ми стане" смятай, че и виаграта няма да те спаси !
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

ми отпусни се и ще ти мине, ако не консултациика с доктор, а ако много ти се е*е виагре май френд

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Притеснение, несигурност.. не ги мисли нещата как са и ще се получат.
    +1
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ВЪЛНЕНИЕТО КАТО ДОСТИГНЕ НАЙ-ВИСКОТО СИ НИВО ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    НА НЕКОИ НЕ ИМ СТАВА ,ДРУГИ СВЪРШВАТ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧВАТ , НЕ СИ МИСЛИ ЗА ТОВА И ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ НЕЩАТА КАТО СИ МИСЛИШ ДАЛИ ЩЕ МИ СТАНЕ ИЛИ ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖА ,ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

зарепи го за 2 клечки аз така правя

Обрежи се . Помага .. малко боли ама се трае . Дори може да ти го обрежат в няква формичка .

Цитирай Първоначално написано от Ismail
    Обрежи се . Помага .. малко боли ама се трае . Дори може да ти го обрежат в няква формичка .
    Ти си шибан резняк я не давай такива съвети да не останеш и без тва дет имаш
    п.п. пробвай церезит

Обрежи се . Помага .. малко боли ама се трае . Дори може да ти го обрежат в няква формичка .Ти си шибан резняк я не давай такива съвети да не останеш и без тва дет имаш
    п.п. пробвай церезит
    тоя па .... обрязването е нормален процесс + че при нас мюсюлманите е задължително защото е много по добре в секса и на мацките им харесва ! и с тия заплахи престани .... тук се опитваме да помогнем на това момче защото чурката му не еректира ! (пич пробвай с момче - може да си гей и да не изпитваш нищо към момичетата )

Факт безспорен е че е по хигиенично , но ти ис шибан мюсюлманин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си