- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем със ставането
Проблемът ми е, че трудно ми става когато опре до секс.Да си ударя една няма никъв проблем става без да съм го и погледнал дажеама като опре до ебане и нещо запецва
Доста конфузно някви идеи как да го оправя този проблем
![]()
виагра батевиаграта му е цаката
![]()
Сигурно е от притеснение. С постоянна партньорка ли ти се случва или по-скоро в отношения тип "чук и чао"?
Замислял съм се, но не бих казал, че се притеснявам.Иначе не е с постоянна партниорка.До сега не съм имал и може би и от там идва проблема
Ами според мен е липса на увереност или иначе казано липса на опит + притеснение. Постоянните партньорки са по-разбрани в подобни ситуации.
А и мацката с теб винаги може да ти помогне със ставането, все пак и тя е сериозно заинтересована.![]()
От опита ще да е ама това не е оправдание в такава ситуация.Някви съвети нещо, че е кофти тая работа
Просто трябва да се отпуснеш и да си мислиш за нещо хубаво. Наслади се на момента, кефи се на мацката, вместо да си мислиш "ама сега ако не ми стане"/"защо не ми става". И не прекалявай с чекиите, може и те да са замесени в липсата на ерекция.
мхм остана времето да покаже![]()
Притеснение, несигурност.. не ги мисли нещата как са и ще се получат.
Трагедията е пълна...
Както съм писала по милион други подобни теми, от главЪта идва проблемЪ ! Като ще го правиш или бъди с мисълта, че ще ти е яко или не мисли изобщо. Ако като опре до секс и почнеш "ще ми стане ли, няма ли да ми стане" смятай, че и виаграта няма да те спаси !![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
ми отпусни се и ще ти мине, ако не консултациика с доктор, а ако много ти се е*е виагре май френд![]()
![]()
+1Първоначално написано от Korrnyy
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
ВЪЛНЕНИЕТО КАТО ДОСТИГНЕ НАЙ-ВИСКОТО СИ НИВО ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
НА НЕКОИ НЕ ИМ СТАВА ,ДРУГИ СВЪРШВАТ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧВАТ , НЕ СИ МИСЛИ ЗА ТОВА И ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ НЕЩАТА КАТО СИ МИСЛИШ ДАЛИ ЩЕ МИ СТАНЕ ИЛИ ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖА ,ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
зарепи го за 2 клечки аз така правя
Обрежи се . Помага .. малко боли ама се трае . Дори може да ти го обрежат в няква формичка .
Ти си шибан резняк я не давай такива съвети да не останеш и без тва дет имашПървоначално написано от Ismail
п.п. пробвай церезит
Обрежи се . Помага .. малко боли ама се трае . Дори може да ти го обрежат в няква формичка .Ти си шибан резняк я не давай такива съвети да не останеш и без тва дет имаш
п.п. пробвай церезит
тоя па .... обрязването е нормален процесс + че при нас мюсюлманите е задължително защото е много по добре в секса и на мацките им харесва ! и с тия заплахи престани .... тук се опитваме да помогнем на това момче защото чурката му не еректира ! (пич пробвай с момче - може да си гей и да не изпитваш нищо към момичетата )
Факт безспорен е че е по хигиенично , но ти ис шибан мюсюлманин