.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

кандидат за Президент

естествено заглавието няма нищо общо с темата

та кажете кви упражнения да правя щото искам да имам плочки щото не ми се дават пари за цимент че да си ги лепя

49 килограма съм

Re: кандидат за Президент

Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    естествено заглавието няма нищо общо с темата

та кажете кви упражнения да правя щото искам да имам плочки щото не ми се дават пари за цимент че да си ги лепя

49 килограма съм
    ами братле щом си 49 кг и нямаш плочки значи по добре се откажи така щи го кажа ще имаш най-вероятно ако тренираш 1 година без почивки по добре се откажи ако не си някфо лудо копеле като мене

при толкова малко % телесна мазнина и да немаш плочки за пръв път виждам такъв човек , но и от това има оправия споко ама ще ти е много трудно овсен ако не си някои 10-14 годишен и тези килограми да са нормални за теб

И аз да се разпиша преди да ти я локнат

ем на 14 години съм и имам плочки но не си личат много...

Град
    София
    Кво стерсирате момчето,ме е задължително като е 49 кила да има плочки,може да е 1.50 висок http://vbox7.com/play:87e471a4 тва са упражненията приятел.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Кво стерсирате момчето,ме е задължително като е 49 кила да има плочки,може да е 1.50 висок http://vbox7.com/play:87e471a4 тва са упражненията приятел.
    ем слабичак съм 164 съм висок

та през колко време да ги правя ?

Град
    София
    Прави ги 3 пъти седмично и яж повече яйца и месо,за да качиш мускул

брат аз ям и то много здраво но просто метаболизмат ми е много бърз...и дори и да ям по 3 паржоли през час пак няма да мога да кача няколко килограма...

цсадас

имаш малки коремни мускулчета трябва много да ги развиваш смятаи щом аз съм 60 КГ и имам 6 пло4ки а ти си 49 просто незнам, а ина4е както каза @Greennight прави опражненията от клипа караи колело скачаи и ще почнат да ти се развиват успех и да знаеш от мене спорта не е само здраве а и ЗДРАВО ТЯЛО !

Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    брат аз ям и то много здраво но просто метаболизмат ми е много бърз...и дори и да ям по 3 паржоли през час пак няма да мога да кача няколко килограма...
    не се безпокои за това с годините метаболизма се забавя и забавя и т.н защо мислиш хората които са над 50 години повечето са дебели замислял ли си се тва за метаболизма ти е трябва да ядеш супер много месо риба пилета свинско абе всичко и си тренираи отделно нещата който ти казах в по горния пост а и нещо много важно коремните преси се правят през ден! 1 ден правиш 1 ден почиваш защото коремния мускол се възтановява за 24 часа . мога да ти помогна с още много неща, но просто ме мързи да пиша

ПС : яж само чиста храна без много тестени боклуци майонези и етц. защото определенно от тези боклуци не се качва мускулна маса (ММ) а сланинка.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=360929 и моя метаболизъм е бърз и съм с няколко мерки над тебе ама няма разлика хапвай повече и се оправят нещата
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има много такива теми.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си