.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    vraca

да започнем заедно диета!!!

Здравейте казвам се Поли.Пускам я тази тема за тези,които искат да започнат някаква диета,но винаги като я започнат нещо се обърква може вече да има такава тема и много се извинявам ако е така /не ми се карайте /просто ако искам някой от утре /понеделник/ да започнем някаква диета и да видим дали ще успеем.Ще споделяме тук с какво се храним ,правим ли някакви упражнения,колко КГ сме в момента,какво искаме да постигнем след като я приключим диетата и разбира се най-важното да се подкрепяме и окуражаваме ! Чакамм вии

Оле , господи . . .

Аз преди 2 дена започнах 90 дневната : )

Голям фен Аватара на BuBzzz
    здр Полии и аз от утре смятам да бъда на диета,защото имам 2 3 кг да свалям :P мисля да карам повeчко на плодове и зеленчуци сутринта ще ям зърнената закуска Fitness,а на обяд и вечеря салатка между храненията може би по една ябълка..за сега това е от мене...

Айде да започнете заедон диета, ама в тая тема
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=360527

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    На теб какъв ти е проблема? В която си тема искат ще започват. Айде спрете се малко, всеки има право да пуска теми. Не ви ли омръзна да се правите на всезнайковци.. намерете си друго занимание

аз от утре започвам защото нещо съм се поотпуснала Ще започна 90дневната

Цитирай Първоначално написано от DanIto0ooo
    На теб какъв ти е проблема? В която си тема искат ще започват. Айде спрете се малко, всеки има право да пуска теми. Не ви ли омръзна да се правите на всезнайковци.. намерете си друго занимание
    Еми добре, ама точно такава тема има и си върви много добре.. всички пишат в нея.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Еми ще се правим на многознаещи,като не виждате,че има специална тема за диети и само правите тема след тема.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Еми ще се правим на многознаещи,като не виждате,че има специална тема за диети и само правите тема след тема.
    Еми ще си правим да, след като за това е този форум. На вас какво ви пречи? Айде гледайте си вашата работа, ние нашата и всички ще бъдем доволни.

Как повечето да не се правим като едно и също постоянно. Айде на диета с Поли , айде на диета с Вики .. еми стига вече.

Голям фен Аватара на stelit0
    И аз съм от утре не някаква определена,просто ще се ограничавам.Ама като знам колко трудно свалям...

Град
    vraca
    emi az dness zapo4nah... sytrintaa pravih 50 koremni presi i pih kafe bez zahar.... kum 3 sledobed qdoh zaio baio i pravix 100 koremni po fizi4esko ,4e nemi se igraeshe ... kato se pribrah hapnah malko kashkawal i polovin pani4ka sypa i mi ostawqq da naprawq oshte koremni presii )

Този Зайо Байо надявам се знаеш, че въобще не е подходящ аз диета?
    Иии според мен храненето ти не е въобще правилно.
    Първо закускаат е най-важното хранете е не трябав да се пропуска попрницип.
    Второ приемаш твърде малко храна.
    И тия коремни преси са за стягане-ако искаш да гориш мазнини трябав да правиш кардио.

На колко си?

Град
    vraca
    emi na 17 god , 50kg i sm visoka 156sm )) i az iskam da otslabnaa i sushtevremenno da se stegnaa... sprqla sm wsqkakvi hrani kato sladko xlqb.. testeni izdeliqq... iii qstiqq ,koito sa prekaleno kalori4ni 0

Супер фен Аватара на cyclops
    Зайо Байото е само олио !! Освен , че няма да отслабнеш с него ще натрупаш и яко мазнини и целулит !! диетата ти е наистина много неправилна. Как може от едно кафе да минеш на зайо байо в не знам си колко часа???

Голям фен Аватара на BuBzzz
    и аз вече я започнах диетата..днеска съм само на една купичка Fittnes и половин краставичкаа д/г мисля че е достатъчно..решила съм с да сваля 2-3 кг

pon4eto, не е нужно да не ядеш нищо, през една диета, трябва да се яде по доста пъти на ден, но по-малко.Примерно може сутрин да закусиш мюсли/Fitness със мляко или данон за пиене. За други храни не мога да кажа, но ще ти кажа, че рибата, слата, млечни продукти са много полезни и всяка седмица трябва да ядеш риба или ако не я обичаш (както при мен) да я заменяш със нещо като нея, всеки ден да ядеш салата и едно от най-важните неща да се спре газираното, газираното направено и по-хубав начин не е полезно, та камоли тук...Просто аз не съм опитвал газирано от 4 месеца и съм адски доволен от себе си.Млечните продукти са доста важно както казах и трябва да се набавят, също няма да е зле да започнеш примерно фитнес, по 3-4 пъти седмично , не всеки ден, по късно може да започнеш и всеки ден, но като за начало не се натоварвай, а там инструктура ще ти обясни каквото е нужно. Ако обичаш сладко мога да ти препоръчам Fitness барчета, въобще не са лошо, даже са си много хубави, не са скъпи, аи не са вредни.Също Корни и разни такива.Яйца хапвай поне веднъж седмично, няма да ти навреди, но яйца не на очи или на омлет, а яйца по Пангюрски, които се правят без мазнина, а със вода, доста може да се напише, но вече не ми се занимава.

Град
    vraca
    zdraveite ... dosegaa q karah taka: sytrinta 50 koremni presii.. poslee kafe bez zahar kum 9h aktivia zakyska... posle pak kafe...kum 1h beikrolz s natyralen sok ... kum 3h hapnah malko ama malko sypa s kebap4e i kufte i malko kashkaval .. bez xlqb...) za sega e tova... za we4erq sm si vzela greipfryt i shte prawq koremni presi 100 :_))

И на pon4eto, и на BuBzzz храненето е много грешно. pon4eto, тия кебапчета, кюфтета, бейкролси, зайо байовци въобще не знам какво правят в меньто ти. НЕ знам откъде решихте, че солети и такива разновидности са подходящи за диета-това си е чист хляб с боклуци, по-добре хапнете една пълнозърнеста филия, поне ще се и заситите. Активията закуска и фитнесът също не са напълно здравословни, въпреки че и аз ги ям, но аз свалям килограми дори да ги ям, но попрницип си спадат към боклуците. BuBzzz, определено не ти е достатъчно яденето, освен ако не искаш след диетата пак да качиш килограми.

Иии кирилицата е задължителна, даже с червено е написано.

Голям фен Аватара на mokka
    Абе вие нормални ли сте, какво сте го захапали тоя Фитнес? Фитнеса е пълна химия, тъпкан е със захар, обърнете на съдържанието да видите колко Е-та има. Като ядете Фитнес и Зайо байо най-много да качите още 2 кила. Е чак тогава ще дойдете в другата тема за диети, дето хората разбират и знаят, и са правили и в момента правят, да питате как се сваля...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Хахахаха диета с Зайо Байо
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на fuckme
    на 17 , асе държи и пише като 10 годишна кифла.
    ПТ: Аз не съм на диета, защото нямам излишни килограми, но за да не ги натрупам реших да се храня по - здравословно. още утре ще пиша да ви кажа. дано издържа поне до края на седмицата
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

аз пък от всеки следващ ден УЖ почвам диета .. а имам нужда да смукна поне 10 кг висока сум 167 и съм 60кг лятото бях 50 но понже имам малко здавословни проблеми и от лекарствата които пия напълнях много бързо . иначе съм решила да започна ЯПОНСКОТО ЧУДО .. :P

Цитирай Първоначално написано от alesssandra
    аз пък от всеки следващ ден УЖ почвам диета .. а имам нужда да смукна поне 10 кг висока сум 167 и съм 60кг лятото бях 50 но понже имам малко здавословни проблеми и от лекарствата които пия напълнях много бързо . иначе съм решила да започна ЯПОНСКОТО ЧУДО .. :P
    олеее недей, човек после ще си върнеш всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си