- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Клинове или чорапогащници
Кое предпочитате?
Клин.
Чорапогащник обувам много много рядко и то ако обувам е от по-дебелите от сорта на 80 или 100 ден.
В последно време ми харесват фигурланите чорапогащници,но не знам ако си купя ще го нося ли. Те горе долу на каква цена са?
Нося само клин и то за спорт
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Чоропогащник предпочитам.Но от фигуралните.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от slynchoo
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
не ме бърка,но ако излизам вечер и съм с дънкова поличка използвам чорапогащник с телесен цвят,а когато излизам през деня съм с черен клин.
Попрницип досега не носех нито едно от двете.Чоропогащник само с полата на униформата или когато е мноого много студено. НО сега мисля да си нося клинчета под панталона, щото ми се струва, че ще топли повече. А много харесвам и чоропогащници, и клинове, които са съчетани правилно.
Зависи от това, под което го обувам. Ако е под нещо много късо като туника клин - черен. Ако е пола или рокля през зимата тънък чорапогащник с телесен цвят колкото да знам, че не съм на босо.
зависи...зимата под дънките клинче..по-хладно време чоропогащник фигурални (другите не ми харесват) като съм с пола или рокля
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И двете.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Нося само мрежести чорапогащници от време на време.
Мразя клинове!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
чорапогащник в ярък цвят, клинове хич не харесвам...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
и аз и азПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Клинове нося с по-плътна туника или рокля, когато е студено. Когато е топло нося чорапогащник (най-често черен и телесен, за по-специални случаи - фигурален). Често обувам и чорапогащник и клин, понеже обичам да ходя с туники и поли.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
От есен до пролет нося чорапогащи под дънките. Каквито и да са - и телесни, и черни, и шарени, и тънки, и дебели...просто си ми е навик.
Клинове никога не съм имала и не съм носила. Пък и не ми харесват в комбинация с рокля/пола.
Клоня към чорапогащници, въпреки, че нося страшно рядко.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
зависи от повода'сичко носим
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Тия фигурална чорапогащници са ми като за пеперудките по пътищата![]()
по темата: мразя чорапогащниците, хващат ме нервите от тях, не мога да ги търпя, клинове също не харесвам, просто защото се чувствам като ученичка, в начална степен много носихме едно време![]()
Между другото как търпите чорапогащник под дънки. Като бях малка (малка малка до към 6 клас) нашите ме принуждаваха да нося, но надделях и спряхТваа е много гадно, а да кажеш, че топли особено - не! Иначе фигуралните чорапогащници за ужас.
Мани, мани като ти се впие в краката, ме хващаше съклета направо... Що рев съм изревала, че не искам да ги нося...Първоначално написано от Minerva
:Д куп момичета около мен са го правели това... аз винаги съм чувствала крачетата си по-хубавки в чорапогащи или дълги чорапки.Първоначално написано от iiirish
Това защо са по-хубави в чорапогащи си има обяснение - той ги стяга и изглеждат по-добре определено когато са и в някоя къса пола ест. Но каква е логиката да е под дънки?