.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на Shadowsogirl

ОБИКНОВЕН гекон

Здравейте.. Задомашно по биология имма да намеря информация за обикновения гекон. Седя си и от два часа търся само че не и не.. нета е претъпкан от информация за какви ли не гекони - леопардови, шарени, бенбяни, всичко, ама за обикновения думичка няма. Моля ви, ако някой е учил в осми клас за него да ми сканира или снима, или препише малко информация за него, защото направо не знам къде да се дявам..

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    за тебе библиотека няма ли ???

Голям фен

Re: ОБИКНОВЕН гекон

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Здравейте.. Задомашно по биология имма да намеря информация за обикновения гекон. Седя си и от два часа търся само че не и не.. нета е претъпкан от информация за какви ли не гекони - леопардови, шарени, бенбяни, всичко, ама за обикновения думичка няма. Моля ви, ако някой е учил в осми клас за него да ми сканира или снима, или препише малко информация за него, защото направо не знам къде да се дявам..
    Аз за такова нещо като "обикновен" гекон не съм чувал. Единственото, за което се сещам е, госпожата ти да е имала впредвид "балкански гекон" от гледна точка, че в България е единственият разпространен (ако не се лъжа) и по тази логика е "обикновен" за Б-я ...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Това пише в учебника.. Утре ще ида и в училищната библиотека сигурно и после ще говоря с учителката да питам балканския ли е иман впредвид. Мерси много за помощта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си