- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпкии .. ефективен начин за справяне с тях?
От около 2 години вече. Майка ми ми купува сякви мазила да се мажа, ама немогат точно колкото искам. Не съм някъв супер пъпчив, ама имам. По брадичката няколко, около носа няколко и ткам. Вие как се справяте с тях?
лично аз си чистя лицето с чист спирт през ден два и лицето ми се изчиства моментално ако има нещо по него
Hostis Honori Invidia
Здравей! И аз имах много пъпки в продължение на 2-3 години. И аз много се дразних и какво ли не използвах, обаче от нищо не ми минаха. От август месец насам не съм използвала абсолютно нищо, ама нищо. Е, то да съм си измивала лицето със сапун 1-2 пъти, но не и повече. И ето какво стана ------> сега ми излизат съвсем малко в месеца 1-2 и не повече. Пробвай като мен. Недей да използваш нищо. Ако вече имаш по-засилена форма на акне може да се консултираш с дерматолог!![]()
Първоначално написано от LipSy
Съгласна съм![]()
Лятото не се мажех с нищо и пак си беше същото. Иначе не са чак толкова много за дерматолог.
Спирт съм пробвал, помага колкото други неща - малко.
за лицето не е ли по-добре да използва лавандулов спирт?
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
И аз съм против спирта, защото той само временно може да ти премахне пъпките , но самото огнище си остава и проблема ти няма да е решен за кой знае колко дълго.
Съветвам те наистина да се замислиш с какво се храниш , защото проблема , ако не се премахва със качествена козметика , значи идва отвътре. Ти каква козметика си използвал ? С медицински продукти пробвал ли си ??![]()
![]()
To infinity and beyond.
95%Първоначално написано от vampireee
Hostis Honori Invidia
+1Първоначално написано от koshtramba
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз попрницип нямам много пъпки, но като ми излезне някоя ползвам Зинерит. И също имах малко около брадичката, но като го ползвах се махнала и ми е много чисот лицето. Обаче май е лекарство доколкото знам..
Зависи колко е зле положението?
След като 2 години нищо не епомогнало може да се консултираш с дерматолог ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абее тва с храненето май е мит..нали някои твърдят, че като се храниш правилно или по-скоро не ядеш мазни храни и прочие.. кожата щяла да е по-добре, а аз имам чувството, че откакто не ям мазно и приемам досдтатъчно витамини лицето ми стана по-зле.. ( най-вероятно няма никаква връзка, ама .. )
![]()
Трябва човек да знае от коя храна му прави проблеми с кожата. Трябва да направиш цяла ревизия на хладилника направоПървоначално написано от katericArofl
. Разбира се е възможно когато човек мине на по-здравословно хранене положението да се влоши, но това е така, защото организма се чисти, често се среща този ефект.
за да не правя нова тема... пъпките трябва ли да се стискат или не?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Чистя си лицето с мисля, че се казваше салицилов спирт може и да е греша, но след като си изстискам пъпките ( дори и да не ги стискам ) този спирт ги изкаря и почиства отлично. После се мажа с кремче и всичко е окей![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
неее пъпките не трябва да се стискат.. въпреки че и аз ги стискам имам чувството че когато ги стискам и намажа отгоре със салицилов спирт 2% ми минават по-бързо... на мен са ми повишени хормоните.. ии ми излизат много пъпки ноо някакви дребни без връх без нищо две години се боря с тях ии накрая.. си взех Зинерит.. - ПОМАГА .... но е с 14 дневен срок ии е хубаво да го смениш с нещо друго тъй като това е антибиотик ( кремче е ) ии кожата ти свиква към него ии си взех Акне Аут крема... ии да чукна на дръво лицето ми е изцяло чисто а имах голям проблем... ии сега ако ми излезе някой.. яя третирам и с тези неща бързо се маха ... но не си ли изчистя лицето след измиващия гел със салицилов спирт ми излизат много отново СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ДОСТА ДЪЛГО И ОБЪРКАНО СЕ ИЗКАЗАХ![]()
![]()
отиди на лекар, или ползвай Зинерит (пробвала съм, помага)![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
В никакъв случай не се изтискват. Най- добре иди на козметичка за да види какви са и да ти препоръча подходящи продукти. Моята ми доставя от RYOR специални продукти за домашна грижа.
az znam za salicilov spirtПървоначално написано от darrie
![]()