.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Пъпкии .. ефективен начин за справяне с тях?

От около 2 години вече. Майка ми ми купува сякви мазила да се мажа, ама немогат точно колкото искам. Не съм някъв супер пъпчив, ама имам. По брадичката няколко, около носа няколко и ткам. Вие как се справяте с тях?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    лично аз си чистя лицето с чист спирт през ден два и лицето ми се изчиства моментално ако има нещо по него
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Здравей! И аз имах много пъпки в продължение на 2-3 години. И аз много се дразних и какво ли не използвах, обаче от нищо не ми минаха. От август месец насам не съм използвала абсолютно нищо, ама нищо. Е, то да съм си измивала лицето със сапун 1-2 пъти, но не и повече. И ето какво стана ------> сега ми излизат съвсем малко в месеца 1-2 и не повече. Пробвай като мен. Недей да използваш нищо. Ако вече имаш по-засилена форма на акне може да се консултираш с дерматолог!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Здравей! И аз имах много пъпки в продължение на 2-3 години. И аз много се дразних и какво ли не използвах, обаче от нищо не ми минаха. От август месец насам не съм използвала абсолютно нищо, ама нищо. Е, то да съм си измивала лицето със сапун 1-2 пъти, но не и повече. И ето какво стана ------> сега ми излизат съвсем малко в месеца 1-2 и не повече. Пробвай като мен. Недей да използваш нищо. Ако вече имаш по-засилена форма на акне може да се консултираш с дерматолог!

Съгласна съм

Лятото не се мажех с нищо и пак си беше същото. Иначе не са чак толкова много за дерматолог.

Спирт съм пробвал, помага колкото други неща - малко.

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    лично аз си чистя лицето с чист спирт през ден два и лицето ми се изчиства моментално ако има нещо по него
    колко % е спирта, който ползваш

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    за лицето не е ли по-добре да използва лавандулов спирт?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    А с какво се храниш ? По принцип, проблема идва от вътре и начина на хранене също е от значение.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не ползвай спирт, не е хубаво за кожата.

Мега фен Аватара на Infinity
    И аз съм против спирта, защото той само временно може да ти премахне пъпките , но самото огнище си остава и проблема ти няма да е решен за кой знае колко дълго.
    Съветвам те наистина да се замислиш с какво се храниш , защото проблема , ако не се премахва със качествена козметика , значи идва отвътре. Ти каква козметика си използвал ? С медицински продукти пробвал ли си ??
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    95%
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на koshtramba
    95%
    :O:O:O ти добре ли си да си слагаш тва на кожата?????
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    95%
    :O:O:O ти добре ли си да си слагаш тва на кожата?????
    +1
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Аз попрницип нямам много пъпки, но като ми излезне някоя ползвам Зинерит. И също имах малко около брадичката, но като го ползвах се махнала и ми е много чисот лицето. Обаче май е лекарство доколкото знам..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи колко е зле положението?
    След като 2 години нищо не епомогнало може да се консултираш с дерматолог ..

Супер фен Аватара на katericArofl
    абее тва с храненето май е мит.. нали някои твърдят, че като се храниш правилно или по-скоро не ядеш мазни храни и прочие.. кожата щяла да е по-добре, а аз имам чувството, че откакто не ям мазно и приемам досдтатъчно витамини лицето ми стана по-зле.. ( най-вероятно няма никаква връзка, ама .. )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    абее тва с храненето май е мит.. нали някои твърдят, че като се храниш правилно или по-скоро не ядеш мазни храни и прочие.. кожата щяла да е по-добре, а аз имам чувството, че откакто не ям мазно и приемам досдтатъчно витамини лицето ми стана по-зле.. ( най-вероятно няма никаква връзка, ама .. )
    Трябва човек да знае от коя храна му прави проблеми с кожата. Трябва да направиш цяла ревизия на хладилника направо . Разбира се е възможно когато човек мине на по-здравословно хранене положението да се влоши, но това е така, защото организма се чисти, често се среща този ефект.

Супер фен Аватара на fuckme
    за да не правя нова тема... пъпките трябва ли да се стискат или не?
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Голям фен Аватара на p0lina
    Чистя си лицето с мисля, че се казваше салицилов спирт може и да е греша, но след като си изстискам пъпките ( дори и да не ги стискам ) този спирт ги изкаря и почиства отлично. После се мажа с кремче и всичко е окей
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    за да не правя нова тема... пъпките трябва ли да се стискат или не?
    Определено НЕ !

неее пъпките не трябва да се стискат.. въпреки че и аз ги стискам имам чувството че когато ги стискам и намажа отгоре със салицилов спирт 2% ми минават по-бързо... на мен са ми повишени хормоните.. ии ми излизат много пъпки ноо някакви дребни без връх без нищо две години се боря с тях ии накрая.. си взех Зинерит.. - ПОМАГА .... но е с 14 дневен срок ии е хубаво да го смениш с нещо друго тъй като това е антибиотик ( кремче е ) ии кожата ти свиква към него ии си взех Акне Аут крема... ии да чукна на дръво лицето ми е изцяло чисто а имах голям проблем... ии сега ако ми излезе някой.. яя третирам и с тези неща бързо се маха ... но не си ли изчистя лицето след измиващия гел със салицилов спирт ми излизат много отново СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ДОСТА ДЪЛГО И ОБЪРКАНО СЕ ИЗКАЗАХ

отиди на лекар, или ползвай Зинерит (пробвала съм, помага)
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Повече от фен
    В никакъв случай не се изтискват. Най- добре иди на козметичка за да види какви са и да ти препоръча подходящи продукти. Моята ми доставя от RYOR специални продукти за домашна грижа.

Цитирай Първоначално написано от darrie
    за лицето не е ли по-добре да използва лавандулов спирт?
    az znam za salicilov spirt

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Пъпките НЕ се стискат, стискат се черните точки. Ако оставиш черните точки неистискани те стават по-големи и по-големи и накрая КРАТЕР!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си