Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
освен това и подозрително ми мяза на онази глупост с дето имаше книга и филм в които се казваше че ако те изнасилят, имаш рак, роден си със увреждания, падн метеорит в грда т, настъпиш лайно и тн това ти е било тайн подсъзнателно желание и се е случило по тази причина (забавно е между другото как заради него разни хора са спрели да се лекуват от рак надявайки се че чутото е истина).
Нищо общо, човече. А и според тая философия (тъй като като цяло това представлява моето виждане за света) едно желание (подсъзнателно или съзнателно) не може да се материализира докато не се изравниш с него на еднакво вибрационно ниво (да го кажем така, примерно.).
Т.е. например искам пари. Чувството, че имаш достатъчно пари има определена честота на вибрация.
Чувството, че нямаш пари е съвсем противоположна вибрация. А винаги се материализира това, което съответства на вибрацията ти.
Емоциите и чувствата са индикатора за това как вибрираш в момента.
За да получиш пари трябва да усетиш чувството/да излъчиш вибрацията на притежаване на пари.

Това е творенето един вид. Да пренареждаш реалността

Текста е написан в по-духовен стил, но доколкото знам квантовата физика обяснява това и научно.
И ми звучи изумително логично всъщност. В началото ми звучеше като фантастика, но каот асимилирах тая идея започна да ми звучи като най-най-най-логичното нещо на света.