Цитирай Първоначално написано от Eos
от утре ни искат с една част от униформата и аз реших да си избера само ризата. Казаха, че ще проверяват на входа с какво сме облечени, та бих искала да ви попитам.: Мога ли да си облека каквото аз искам и отгоре ризата и след като ме проверят да се съблека или пък не. Смисъл, няма ли да е малко странно да се обличам и събличам постоянно :Д и нали няма ли да бъде малко смешно?
и нас ни искат с униформа но това не значи че ще си я обличаме от вкъщи все пак не могат да дойдат и да ми кажат обличай униформата иначее и ризата и вратовръзката си ги носим в чантите по някой път се случва да ни спрът на входа и тогава ги вадим и обличаме А др път когато няма дежурен учител в коридора си влизаме ей така но като влезнем в час и като ни кажат че ще ни гонят ако не си облечем униформите се почва едно ЛУДО вадене от чантите и обличане.
А да ти кажа никак не ми е странно вече това обличане и събличане защото при нас за 6 часда се случва поне 12 пъти. в началото на часа се обличаме а като свърши часа си ги събличаме макар че не виждам някаква логика като след 10 мин пак ще си ги облечем