.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

и аз да ви попитам

от утре ни искат с една част от униформата и аз реших да си избера само ризата. Казаха, че ще проверяват на входа с какво сме облечени, та бих искала да ви попитам.: Мога ли да си облека каквото аз искам и отгоре ризата и след като ме проверят да се съблека или пък не. Смисъл, няма ли да е малко странно да се обличам и събличам постоянно :Д и нали няма ли да бъде малко смешно?

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Толкова ли ти е зле ризата?! Предполагам е бяла обикновена риза Защо не й сложиш един черен колан под бюста и да я "разчупиш" малко ?!
    Sve sto je srcu drago daleko je..

не ми е зле ризата : )
    небесно синя и с емблема на училището на ръкава, но едва ли на някой ще му е приятно всеки ден с една и съща риза :/

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Нямате ли поне две ризи, за да си ги сменяте ?!
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    в нащо даскало сме още по-зле по отношение на униформите

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    Нямате ли поне две ризи, за да си ги сменяте ?!
    мне
    и това е още по-лошо

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра

Re: и аз да ви попитам

Цитирай Първоначално написано от Eos
    от утре ни искат с една част от униформата и аз реших да си избера само ризата. Казаха, че ще проверяват на входа с какво сме облечени, та бих искала да ви попитам.: Мога ли да си облека каквото аз искам и отгоре ризата и след като ме проверят да се съблека или пък не. Смисъл, няма ли да е малко странно да се обличам и събличам постоянно :Д и нали няма ли да бъде малко смешно?
    еми аз така правя всеки ден... и хич не ме вълнува дали е смешно или не,важното е да ми е добре
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на fuckme
    защо постоянно? влизаш с ризата, после я сваляш и я прибираш в чантата и на излизане си я обличаш..
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Аз имам по няколко чифта, щото супер бързо се цапат. Или я обличам, или пак я обличам, ама с някоя моя блуза отдолу.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    не ми е зле ризата : )
    небесно синя и с емблема на училището на ръкава, но едва ли на някой ще му е приятно всеки ден с една и съща риза :/
    И нашата е такава и много си я харесвам..
    Както и да е....

- Нали това е униформа - Трябва да се носи всеки ден,няма нищо лошо и срамно в това...
    Иначе на нас ни разрешават,би трябвало и при вас да е така..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

и при нас са задължителни и връщат аз като отивам на уч. си обличам каквото искам отгоре ризата (бяла е ) когато влизам ме проверяват имам ли униформа.. ии като се кача горе я събличам ако някой учител в час те пита.. казваш че имаш елемент от униформата ( ризата да кажем ) но ти е станало топло ии така..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

Re: и аз да ви попитам

и нас ни искат с униформа но това не значи че ще си я обличаме от вкъщи все пак не могат да дойдат и да ми кажат обличай униформата иначее и ризата и вратовръзката си ги носим в чантите по някой път се случва да ни спрът на входа и тогава ги вадим и обличаме А др път когато няма дежурен учител в коридора си влизаме ей така но като влезнем в час и като ни кажат че ще ни гонят ако не си облечем униформите се почва едно ЛУДО вадене от чантите и обличане.
    А да ти кажа никак не ми е странно вече това обличане и събличане защото при нас за 6 часда се случва поне 12 пъти. в началото на часа се обличаме а като свърши часа си ги събличаме макар че не виждам някаква логика като след 10 мин пак ще си ги облечем

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Добре, каква е логиката в междучасията да си събличате униформата?? Една риза е.. Не разбирам какъв е проблема. Още повече че ВСИЧКИ са с такива, за аккво трябва да се правиш намного важен и да демострираш как не я харесваш...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако ризата ти седи добре не намирам причина защо да я махаш?! Цялото училище носи тези униформи! Какво толкова има? Щом имаш една ще си япереш през ден, два вечерта и до сутринта ще е суха! Ако искаш си я събличай след като те проверя, но не намирам много голям смисъл!!!

Благодаря за съветите, направих си извода. да.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ОЛЕЛЕ! и ще сте с една риза цяла седмица?!??!?!?
    едно момче от класа ми ходи с една риза по цяла седмица..във вторник вече миризмата е един път :Х
    ужас...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ужас

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Нас не само ни проверяват на входа, а и учителите следят в часовете дали сме с унифорни. Пишат закъснения, а ако учителят си затвори очите му режат от заплатата. И на всичкото отгоре съм 12ти клас и пак целия випуск си носи униформите. Няма нищо срамно, стига сте се лигавили!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Какво лошо има да си носиш униформата??? Нали е за всички? Ако проблема ти е до ризата и прането можеш да я переш всяка вечер ако искаш - тя бързо съхне.
    И какво значение има с какво си - нали отиваш на училище, не на дискотека?

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    защо постоянно? влизаш с ризата, после я сваляш и я прибираш в чантата и на излизане си я обличаш..

\/
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

хмм ние пък си имаме по няколко ризи в различни цветове ,, задължителни са само ризите и емблемата с по-тъмни дънки или панталони ,, иначе минават на проверка понякога xD на входа охраната + още няколко учителя сутрин ;дд ноо се радвам ,че униформата ни е яка иначе ,ако не искаш ризата от униформата си взимаш твоя слагаш емблемата и нищо не ти казват
    Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си