- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите в час, когато ви е скучно?
Ясна е тематаАз лично драскам зад тетрадката, гриза си ноктите, а ако имаме математика въртя триъгълник с пръст
![]()
![]()
Давайте! Вие сте!
Седя,зяпам на някъде и се моля часът да свърши по-бързо![]()
Драскам си в тетрадката,играя си на телефона или си пиша домашните по друг предмет![]()
aaми прекривам с учебника и си играя на тела или пък ако не играя през 2 мин. гледам колко е часа![]()
И аз това правя..Или просто гледам госпожата и тя си мисли,че като я гледам я слушамм..Първоначално написано от nymphadora
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
гледам си часовника постоянно
драскам си в тетрадката
мисля си за друго
Едно време по литература спах,играх си на телефона,рисувах си по тетрадката.По математика просто гледах отчаяно и учих по нещо друго.
Сега в лекциите блея към тавана или си пиша домашното за утре.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Пиша си домашните или се ровя из тела.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
питвам се да слушам и разбирам, ама не става..
Драскам си на тетрадката, мечтая си нещо, мисля си, планирам си кво ще правя като свършим часовете примерно, играя си с гуми, химикали или си клатя нервно крака.![]()
Лягам на чина, гледам тъпо учителя/учителката, играя си на телефона, драскам си по ръцата-тетрадката, пея си разни песнички, разхождам се из стаята или ям ..![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Слушам музика, спа, говоря, играя карти, абе квот ми падне
Чета, драскам където ми падне, мечтая или слушам музика (рядко).
драскам си по тетрадките или си рисувам в учебниците, играя си с телефона, но най - вече си мечтая за разни работи![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
когато ми е скучно рисувам една съученичка, дето все не я оприличавам на човек..
Вафла..
+1Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Аз понякога си рисувам и учителитеСтават като некви клечици, а някои много дебели
![]()
![]()
драскам по чинаи пипам си косата.
и най вече си ям ноктите, химикалката постоянно.. и пръстите също![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Лягам на чина да подремна,а в случа,че даскала ми направи забележка се изправям и или си драскам или седя и гледам тъпо в една точка.
Брях,брях
мисля си
мечтая
подпирам си главата![]()
драскам нещо ..
чета някакъв урок,който ми привлича вниманието
гледам си часновника,остават 10 мин. ..остават 4 мин. .. остава : 1 сек ,свърши сее![]()
мм спа,снимам,слушам музика,ям,чета си смс-ите,говоря с някой,косата си оправям,до тоалетна ходя да се разкарам......или блуждая някъде в пространството![]()
Не ми става скучно, винаги слушам госпожата.
По изобразително слушам музика, 'щото господинът дава.
Пък вече като съм готова почвам да се снимам.![]()
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...