.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

Страх ме е да не стане като преди

Проблемът ми е в това, че в предишното ми училище ми се подиграваха. Но както и де е, справих се. Лошото е, че дори сега, когато съм в ново училище и всичко е ОК дори и най - малкото нещо, като наримиер някой да ми каже нещо маааалко накриво и мен веднага ме хваща параноята да не се повтори историята от предишното ми училище....Дори днес едно момче ме спъна ( като в детската градина едва ли не ), но за мен веднага се застъпиха които бяха там.
    Знам, може да ви се стори глупаво, но мен ме притеснява и ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Град
    Шумен

Re: Страх ме е да не стане като преди

замисли се за какво са ти се подигравали. Опитай се да го промениш.
    Отпусни се, щом има хора, които да се застъпят значи е добре.
    Това е шанс за ново начало, недей го пропилява. Бъди по -общителна.
    Приобщи се към някоя група и .. така.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Не.
    Не! НЕ!

А иначе тук или където и да било няма да ти кажат нищо по-различно от "отпусни се"
    Еми това е единственото, което можеш да направиш. Ако се отпуснеш ще се нареди всичко.
    Нещо, което ще ти помогне да се отпуснеш може да са такива фразички, които да си повтаряш, например "Всички са адски дружелюбни към мен!"
    "Уау, защо всички са толкова приятелски настроени към мен?"

Това действа удивително при мен и наистина нещата се променят ако си промениш мисленето.

Град
    Шумен

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Не.
    Не! НЕ!

Виж, много зависи от това за какво са и се подигравали. Помня ние за какво се подигравахме в основното - мазна коса, много пъпки, идиотизъм .. знам ли.
    Ако е нещо в характера - не, разбира се... но иначе ..

иначе да, съвета на вълчо за фразите е много верен .. Всичко е на психическа основна. Повярвай, че е така и така и ще бъде...
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ще ти дам пример с мен.. В предишното ми училище не бях толкова популярна, знаеха ме, но до там.. А пък сега в новото училище съм може би едно от най-харесваните момичета.. Всичко се променя! (:

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Не.
    Не! НЕ!

Виж, много зависи от това за какво са и се подигравали. Помня ние за какво се подигравахме в основното - мазна коса, много пъпки, идиотизъм .. знам ли.
    Ако е нещо в характера - не, разбира се... но иначе ..

иначе да, съвета на вълчо за фразите е много верен .. Всичко е на психическа основна. Повярвай, че е така и така и ще бъде...
    В такъв случай си права, извинявам се.
    Просто много хора са на мнението, че трябва да се водим по мнението на другите и да се харесваме на всички и така реагирах, защото това понякога е много лош съвет.
    В крайна сметка е важното ти да се харесваш (:

Наистина няма значение за какво са се подигравали! Няма никакво значение, защото всички, които се подиграват на някого са полуидиоти със по една гънка на мозъка!

Прекалено навътре го взимаш В ново училище си, миналото е зад теб, всички, които са ти се подигравали, ги няма вече Не мисли толкова много, когато някой както каза те спъне или те обиди по някакъв начин..
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Град
    Lap Of The Gods
    Лигла. Като си толкова притеснителна е ясно за к'во са ти се подигравали. А такива спъвания, побутвания и тн са си напълно нормални и не мисля, че някой влага някакви лични чувства в тях.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Град
    София
    Не мисля,че като някой те е спънал,кой знае какво,но не оставяй на никой да те обижда или да ти се подиграват,защото ако веднъж им го позволош няма никога да спрат

Супер фен Аватара на fuckme
    опитай се да се запознаеш с повече хора и да покажеш, че си готин човек (ако наистина си такава)
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Какво ти пука ? Нека те обиждат. Но ако пък те притеснява толкова не се давай да те мачкат, отбранявай се ! Покажи че си готин човек, намери си приятели. Ако може да попитам има ли причина да ти е подиграват ?
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Повече от фен
    Ако може да попитам има ли причина да ти е подиграват ?

Не, не мисля. Поне аз не знаех защо. Но както вие вече казахте, това е минало и не трябва да се впрягам. Даже днес се оказа, че момчето дето ме е спънало е някакъв лузар и явно е избивал комплекси. Иначе всичко е супер - имам си мн приятели..... Много благодаря на всички, които ми отговорихе
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Ще ти дам пример с мен.. В предишното ми училище не бях толкова популярна, знаеха ме, но до там.. А пък сега в новото училище съм може би едно от най-харесваните момичета.. Всичко се променя! (:
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Не мисля,че като някой те е спънал,кой знае какво,но не оставяй на никой да те обижда или да ти се подиграват,защото ако веднъж им го позволош няма никога да спрат
    чак пък никога в един момент ако им се опълчи, набързо ще престанат...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не ми се иска да те плаша, но е твърде възможно историята да се повтори. Подрастващите са изключително жестоки и веднага усещат страх, различие в някого и дори най-малкото нещо, което не съвпада с тяхната идеология. Моят съвет е да не се впрягаш и ако има подмятания да ти преминават през ушите. Все пак ти пожелавам всичко да си е по мед и масло! Успех

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от yozito
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa

Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си