- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КОЛЕДА НАБЛИЖАВА!
Ами тази година като по чудо нямам търпение за празниците.Да очаквам ги с нетърпение.Нищо не съм решила,но искам да съм със семейството си -мама ,тате..или може да ходя на някоя екскурзия с училище
![]()
Любимия ми сезон наближава. чакам я. искам студено и искам сняяяяяг![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Да.Като изключим студа все хубави работи...
Коледната треска сериозно ме обзеее.... Вече си пея коледните песниии!!! поздрав за всички-Cascada-Last Christmas !![]()
![]()
![]()
!ROCK & ROLL!
http://vbox7.com/play:dea18488 малко коледно настроение![]()
59 днии![]()
![]()
Боже нямам търпениее , полудявам искам да си отида н асело и да си вида всичкии ... забога искам по бързо да мине тва време ....сигурно от повече от 2 седмици броя дните ... откачам :Д:Д:Д ама си струва чакането понее :Д:Д
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Същата работа сЪм и аз!Първоначално написано от viketuyu
![]()
!ROCK & ROLL!
чакам. ще почакам.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
2 месеца има, да не говорим, че в момента навън е 20 градуса, а вие вече мислите за Коледа, сняг, студ и прочее. Не ви е добре.
Мисля , че още е рано .. когато му дойде времето тогава ще ми доиде и настроението![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Не съм сиг ;//
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Тези празници са ми любимите. Чакам ги още от сега. Харесват ми заради настроението, снега, коледните лампички и украса, подаръците, сплутеността...![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Обожавам Коледа но не и зимата ,, почитателка съм на мрачното и хладно време с мъгла наоколо ,но не и чак толкова колкото зимата ;дд иначе за Коледаа не копувам много подаръци , важното е само да съм със семейството ми : ) а Нова Годинаа xD амии с приятели , купон ;дд хах
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Първоначално написано от Missyyy
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Има още известно време, ама като цяло тая година мина супер бързо.
Обичам тези празници, особено като съм навън и вали, и всичко е украсено, настроението... всичко.
Коледа ще е както винаги със семейството ми, за Нова Година нямам идея.
Не искам да става студеноoo ;( ;( ;(![]()
![]()
![]()
![]()
Обожавам Коледа, цялото семейство пред камината.. не всъщност такива неща не се случват xD, но много обичам храните, които се готвят, мразя комерсиалността и че цените на всичко се покачват и после се казва, че еди каква си промоция и всички хора като луди купуват всякакви боклуци, защото на Коледа се подаряват подаръци... Просто от истинският празник е останало много малко.
Единствено се кефя както казах на коледната храна, песничките и филмчетата и това, че поне веднъж в годината мога да видя семейството си усмихнато.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
всъщтност се намаляват цените на стоиките има промоции и т.н.Първоначално написано от AraBella
![]()
При мен пък е точно обратното. Точно тогава съм в невероятен възторг, че започва новата година.Първоначално написано от Molzinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Взимайте си Коледатата и ни върнете лятото!![]()
Очаквам нова година,очертава се зверски купон просто![]()
![]()
гоооляма свободна къща,много момичета...олеле
![]()
Иначе коледа вообще не я очаквам,тая година съм се настроил анти материално и не ми се занимава с раздаване на глупости който след нова година ще ги зафичиш някъде и няма да ги видиш повече...
>>DjBelev<<