.

Виж резултатите на анкетата: Очаквате ли вече Коледно-Новогодишните празници?

Гласували
181. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

151 83,43%
  • Не!

30 16,57%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Очаквам нова година,очертава се зверски купон просто гоооляма свободна къща,много момичета...олеле

Иначе коледа вообще не я очаквам,тая година съм се настроил анти материално и не ми се занимава с раздаване на глупости който след нова година ще ги зафичиш някъде и няма да ги видиш повече...
    Ахх как ти завиждамм....
    !ROCK & ROLL!

Град
    София
    Каква Коледа бе, има още два месеца
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

От 2008-ма не съм свалял елхата. Кеф ми е.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Отсега е един студ, чудя се декември кво ще прайм..
    Иначе се надявам на Коледа да се съберем семейно, а Нова година купон ако има къде..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

и аз очаквам Коледа с нетърпениееее ..
    това ми е любимия празник,зимата ми е любимия сезон,обожааваам снегаааа а пък и имам рожден ден 3 дни след коледа ..
    по тематаа.. всяка година аз и сестра ми украсяваме изкуствената елха и слагаме лампички из стаите..изобщо цялото ни семейство е в коледно настроение ..
    а за подаръците,от 2-3 години ходя в един магазин където за 1 час съм избрала подаръци за всички любими хора..а там има всичко-сувенири,играчки,плюшковци ,панделки....избирам си подарък и ми го опаковат в кутия,с панделка,с опаковъчна хартия-точно както си трябва..и така аз,сестра ми ,майка ми и баща ми (майка ми и баща ми купуват заедно подаръци ) натрупваме кутиите с подаръците под елхата 1 седмица преди Коледа,защото те придават коледно настроение и така... с нетърпение очаквам Коледааа
    i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Просто нямам търпение .. обожавам Коледа ..
    Елхата, светлините, настроението, приятелите,семейството, малките дечица .. толкова ми е приятна дори самата подготовка за празник.
    Подаръците просто не ме интересуват. Най-важното е да си с любимите си хора и да се забавлявате на макс.
    Приятно изкарване на всички отсега!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Много е депресиращо, когато свършва старата година
    има нещо вярно
    амаа когато годината ти е била мн лоша нямаш търпение да свърши. както беше с мен 2008 беше мнн лоша за мен и се радвах че свърши че и се напих пред баща ми ужас

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Зимата като цяло ми е любимият сезон!
    Чакам със нетърпение 2011! И по-особенно новогодишната нощ! И то заради това, че съм луд по пиротехниката! И тази година няма да направя компромис! Накупил съм още от сега 100 грама тротил, 5 кутий пиратки, 7 изтрелващи ракети със по 10 гърмела и 4 снаряда! Но това е малка част от това, което ще купя скоро!

Мега фен
    Град
    <3
    Не обичам зимата. Не обичам Коледа. Не обичам Нова година. Не обичам семейните вечери и семействата вечерящи заедно. Не обичам купищата сладки и украшения,коледни лампички и улични светлини. Искам по-бързо да дойде пролетта.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    На Коледа имам РД
    Готино!Една бивша съученичка пък на НГ има РД.

Очаквам тези страхотни празници с нетърпение разбира се!Наближи ли зимата имам настроение за каране на ски и за голямо празнуване! Ще има на НГ!! Ще изкараме страхотно както винаги,само не се знае къде и как и с кого освен родителите ми,защото все още е мааалко раничко. Естествено ще си разменяме подаръци и т.н..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от programings
    Зимата като цяло ми е любимият сезон!
    Чакам със нетърпение 2011! И по-особенно новогодишната нощ! И то заради това, че съм луд по пиротехниката! И тази година няма да направя компромис! Накупил съм още от сега 100 грама тротил, 5 кутий пиратки, 7 изтрелващи ракети със по 10 гърмела и 4 снаряда! Но това е малка част от това, което ще купя скоро!
    Еххеееее!!!!!!!
    !ROCK & ROLL!

Супер фен Аватара на Di
    искам да,да,да подаръци
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    София
    Нямам търпениееее ! Искам подаръцииии
    ~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~

Град
    София
    Още месец и 10 дни

...

Аз имам РД на Бъдни вечер
    ПЛОВДИВ

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    мне...както казаха в един филм..Коледа е за влюбените
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Мале, малеее ... а темата е пусната на 19 октомври... о.О WTF ?!

Какво толкова преувеличавате с тия празници ее? Аз пък не празнувам Коледа .. нямам спомени вече колко години не съм я празнувала ... Най-малко десет ...И нямам оплаквания. На 25 декември се събирам с тайфата, Ицата прави купон за имения си ден и т'ва е празнуването ми.

Е, Нова година виж вече е друго ... не съм пропускала да празнувам, а от миналата НГ насам ... :P Е са на 01.01.2011 с моя приятел правим 1 година, така че ... да, ясно е, че НГ ми е ФЕЙВ празник... Е, заедно с рождения ми ден. ;пп

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съжалявам,ако съм отговорила в темата,но
    не ми се разглеждат всичките страници (: ...

- Да,очаквам с нетърпение коледните празници..
    Някакси настроението е по-различно...По-празнично,
    по-различно е коледното настроение от всички
    останали празници..
    - Да,ще купувам подаръци на родителите си..Както и
    всяка година..Започнах да събирам пари,но все още
    не мога да реша,какво да им купя..
    - Да,нашите също ми купуват подаръци..Тази година
    поисках телефон,но като гледам ще го получа доста
    по-рано..Още в началото на месец декември..Ама
    няма лошо..
    - Колкото до украсите - всяка година украсявам елха,
    стаята и естествено и себе си..Коледни гримове,нови
    дрешки..Само,че тази година нямам нови идеи за коледната
    украса,пък не искам да е същото като миналата година..

- Така,че давайте и идеи..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на qsiii
    Коледните празници -тръпката е просто невероятна
    Почнах да събирам пари за подаръци
    И аз искам телефон, но и на мене ще ми го подарят доста по рано
    За украсата нищо по различно - лампички, гирлянди, елха и дрънкулки върху нея

и рождения ми ден е на 19 декемврии
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Обичам Коледа! Чакам я с нетърпение!

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Обичам Коледа! Чакам я с нетърпение!
    +1

Супер фен
    Кой ли не ги очаква с нетърпение....
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Май съм писала, но пак ще пиша. Само се надявам на Коледа да има сняг, защото миналата година нямаше и беше много гадно. А за мен Коледа без сняг не е пълноценен празник.
    Иначе ги обичам тези празници, любимите са ми. Коледна елхичка, настроение, коледни песничкии и всичко коледноо Като някаква вълшебна приказка е. Да гледаш как снегът вали навън и е Коледа. Просто невероятноо, искам вече сняяяг.

Чакам я ами.. .. за мен Коледа е един семеен и много приятен празник.. Ще се постарая всичко да украся,за да стане уютно и топличко в къщи (като цветове) .. За Нова Година..банкет .. Подараци след 2 седмици някъде ще взимам..
    Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си