.

Виж резултатите на анкетата: Очаквате ли вече Коледно-Новогодишните празници?

Гласували
181. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

151 83,43%
  • Не!

30 16,57%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    awwww,чувството е неуписуемо яко като се сетя,че наближава .
    сняг.подаръци.студенко.кол дните песнички <3 . коледните филми. празниците.елха.украси из града..коледни концерти.

МЕГА ЯКОТО!
    Да идва..вече..

Голям фен Аватара на Yancheto
    Само като си помисля за предстоящите празници ми става едно топло, хубаво... Усещам пеперудки в корема си, миризма на портокали и канела, приятния щипещ студ, снежинките, които се сипят. Феерия в червено и златно, хората, забързани и радостни... Невероятно красив празник. Обожавам чувството! Красива приказка, изпълнена с любов и щастие.

Очертава се да празнувам Коледа със 8-годишната ми сестра.Родителите ми си организираха кратка екскурзийка за няколко дни ;д .. Нека си поживеят хората...Ние ще чакаме подаръции ;ддд
    Неприлично Щастлива .. : )

Град
    София
    Кога беше октомври,кога стана декември,ей хора не остана много

Супер фен Аватара на kindergarden
    ооо нямам търпение
    вече мисля как да украся
    какво да наготвим с мама
    какви подаръци да купя какви подаръци ще получа
    нямам търпение да сме цялото семейство в уютния ни дом ухаещ на някакви сладки топличко и тихо....ох

Повече от фен
    и final exams наближават... Не, не ги чакам
    Speed 3 Axela

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Обичам празниците,но не и зимата.На 25-ти имам имен ден,и ще чакам някой на мен нещо да подари. Иначе Нова година сигурно ще съм с компания някъде в някой.

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Нямам търпениеее Сняг, коледно настроение, подаръци, украса, цялото семейство заедно. Любимите ми празници.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Обичам зимните празниции... Много е яко да сме си тримата с мама и тати и да ни свети само елхата, а аз да си ходя по цял ден с червената шапка (Трябва да си купя от пеещите/светещите, че са по-ефектни). За подаръци... не мисля, че ще ми купят нещо голямо, пък и всичко горе-долу са ми го купили вече. Даже и да ме питат какво искам, не знам дали мога да измисля. Иначе проблемът ми е... какво да им подаря. Само го мисля и не мога да го измисля. Ще ми се да е нещо по-различно, ама нищо не идва в главата като идея. :/

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Чакам с нетърпение Коледа и Нова година...може би повече от друг път, защото от тази година брат ми учи в чужбина и не съм го виждала от два месеца, освен в скайп и ужасно много ми липсва Чакам с нетърпение да си дойде на 24-ти и да го гушнаааа!!! Освен това всичко друго адски ме радва-ваканцията (тя особено много ме радва ) , украсата , подаръците, снежеца....А как ми се карат скииииииииии Направо ми иде да отида някъде в Антарктида, за да мога да си карам колкото си искам ... С две думи: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕ < 33
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

ОБИЧАМ КОЛЕДА! ОБИЧАМ НОВА ГОДИНА! ОБИЧАМ ВАКАНЦИЯ!
    Очаквам ги с нетърпение тези коледни празници (украса, подаръци, семейство, приятели, почивка, сняг... ааа просто супер!) !

Град
    София
    10 ДНИ

Нямам търпение да дое Коледа! Просто я очаквам с нетърпение.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Колкото повече наближава,толкова повече
    започвам да се вълнувам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    аз да си ходя по цял ден с червената шапка (
    Аз съм абсолютно същата!
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Колкото повече наближава,толкова повече
    започвам да се вълнувам..
    А като се добави и фактът, че още не сме украсявали вкъщи, просто усещам как ще хвана брата да украсяваме днес или утре /по негов избор /
    С подаръците леко избързахме тази година. Получих дрешки и ботуши предсрочно, защото имах нужда да пообновя гардероба. Скромните подаръци за майка ми ги подарих предсрочно, защото не можеха да чакат под елхата и не търпяха опаковане. За баща ми и брат ми бях пак на принципа "Дребно, но от сърце". Ако падне печалба от тотото, може да заформя и по-нескромни подаръци, все пак до 00.00 на 25-ти има доста време.
    За баба и дядо съм приготвила торбичка козметика.
    За пилето- дрешка, даже малко предсрочно вече си я носи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Обичам Коледа! Коледните песни и филми, атмосферата, подаръците... : ) Макар че тази година съм взела подарък само за приятелят ми, дори вчера си ги разменихме. : ) Вкъщи съм украсила с помощта на тази статия, ако някой все още не е украсил, може да вземе идеи. : )

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%82%D0%B0
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си