.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Тука едни ми викат никога, други викат нчкфи хиляди...От тая позиция е лесно да се говори. Тати носи, мама меси...Ама като пораснем нема мама, нема тати, нема пари. Идва чичката вади 100леа и вика лапай го? Ти няяш лев гладна умираш...Ще го лапаш не ами и ще се радваш...

Аз познавам момичета дет се е*** и за по 30-50лв... и не е 1 или 2...МНОГО СА. На момента поне се сещам за 6-7... Кат не ти стигат кинтите и имаш п***а, събираш 2 и 2 и се сещаш как ще стане...Глада е по-силен от морала...Ама сте малки още и не го разбирате това. Нищо има време

Ама нека радвайте се дечица...за милиони чакайте да се наебете със Кристиано Роналдо и така...
    Евала за този отговор....Но и това на момичетата им е лесно,че може да изкарат доста парички с тази професия която не ти трябва и начално образование....

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Тука да Ви кажа честно всички казват "Никога не бих го направила!". Да, но наистина ли си мислите, че някоя ще си признае в някакъв форум? Повечето от този форум биха го направили, ако и покажеш 200-300 лева вече са ти свалили гащите )))
    Да,така е даже и за по-малко левчета

Въпросните са в Ловеч. Познавам и няколко от Плевен Ммм разочарован досега не съм оставал Струвал си е всеки лев. Пък и 30-40лв не са свят пари...веднъж седмично може да си го позволи човек...Ей така за разнообразие. Пък и ако и харесаш на някоя и ебеш като за свят, може някой път да минеш free :P
    Значи не са само из Ловеч или Плевен...Има ги в цяла България
    Просто ако искаш ей така разнообразие ще дадеш 30-40лв за да видиш какво е и готооо
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Град
    софия

ккк

ти пък 50 кинта на мен са ми правили за 2 цигари всякакви ги има всяка има право на избор

Супер фен Аватара на spopi
    Така в моя град правят и за 2 цигари вие сега за 500 лева тука е (евтиното малко реклама) Сега защо всички казвате НИКОГА когато ножа опре до кокала ще ви питам нали беше НИКОГА.И да ВСИЧКИ слагам под общ Знаменател.Проблем? ЗА сайтовете за запознанства достатъчно съм виждала съблечени каки пък за секс са първи трябва само да им намекнеш.Защо си правят такива снимки аз мисля само за това или някой загорял батко каже ще те чукам те само това и чакат.

както всички казват...НЕ, а после като излязат от училище и почват да се усещат...
    защо някой да ги ебе за без пари???и се почва едно яко цоцане, иначе отде ще се купуват цици, джуки и т.н.???
    така че не вярвам да има жена която да не направи минимум свирка на мъж за пари. въпросът в за колко пари ще го направи и най-вече всичко е въпрос на преговаряне и договорка...
    а като сме си с гаджетата, това почерпка, кафенце, дискотечка....ами това си е пак секс за пари!!!! като свършим парите и хоп скачат на друг "безплатен" чеп

Я само се разтърсете из сайтовете за обяви да видите за какво става на въпрос...Пълно е...Чудно ми е кога ли хората ще си извадят главите от задниците...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Никога, тези които го правят за пари са нещасни комплексарки, в смисъл не им се работи имат се за красиви, а една красива жена работи и си ходи с приятеля си с него си спи, а не на който му падне да се пуска срещу заплащане, така се продава и до нищо хубаво не води!

BMW -> Beautiful car!!!

Град
    Кембридж
    Я само се разтърсете из сайтовете за обяви да видите за какво става на въпрос...Пълно е...Чудно ми е кога ли хората ще си извадят главите от задниците...
    прав си при тях богат грозен няма

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата се превърна в лансиране на момичета за проституция.

Хаус, считай се за официално предупреден по въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си