- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета - бихте ли правили секс срещу пари ?
Евала за този отговор....Но и това на момичетата им е лесно,че може да изкарат доста парички с тази професия която не ти трябва и начално образование....Първоначално написано от GregoryHouse
Да,така е даже и за по-малко левчетаПървоначално написано от Alex3nd
Значи не са само из Ловеч или Плевен...Има ги в цяла БългарияПървоначално написано от GregoryHouse
Просто ако искаш ей така разнообразие ще дадеш 30-40лв за да видиш какво е и готооо![]()
ти пък 50 кинта на мен са ми правили за 2 цигари всякакви ги има всяка има право на избор
Така в моя град правят и за 2 цигари вие сега за 500 лева тука е (евтиното малко реклама)Сега защо всички казвате НИКОГА когато ножа опре до кокала ще ви питам нали беше НИКОГА.И да ВСИЧКИ слагам под общ Знаменател.Проблем? ЗА сайтовете за запознанства достатъчно съм виждала съблечени каки пък за секс са първи трябва само да им намекнеш.Защо си правят такива снимки аз мисля само за това или някой загорял батко каже ще те чукам те само това и чакат.
както всички казват...НЕ, а после като излязат от училище и почват да се усещат...
защо някой да ги ебе за без пари???и се почва едно яко цоцане, иначе отде ще се купуват цици, джуки и т.н.???
така че не вярвам да има жена която да не направи минимум свирка на мъж за пари. въпросът в за колко пари ще го направи и най-вече всичко е въпрос на преговаряне и договорка...
а като сме си с гаджетата, това почерпка, кафенце, дискотечка....ами това си е пак секс за пари!!!! като свършим парите и хоп скачат на друг "безплатен" чеп
Я само се разтърсете из сайтовете за обяви да видите за какво става на въпрос...Пълно е...Чудно ми е кога ли хората ще си извадят главите от задниците...
Никога, тези които го правят за пари са нещасни комплексарки, в смисъл не им се работи имат се за красиви, а една красива жена работи и си ходи с приятеля си с него си спи, а не на който му падне да се пуска срещу заплащане, така се продава и до нищо хубаво не води!![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
прав си при тях богат грозен нямаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()