- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- УЖАСЕН ПРОБЛЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Скучно ми е![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
И ние какво? Песен,стихче или кафе да ти направим?
Вярно е,че е тинейджърски форум ама вие...![]()
Човече... не знам какъв съвет да ти дам. Никога не съм го имала този проблемСъжалявам, мисля че трябва да поговориш с психолог да видим какво ще те посъветва той. Дръж се само!
Кухнята...ножа...вените..край на проблемите..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ела у кофата, няма да ти е скучно поне замалко![]()
Да,това да ти е скучно наистина е ужасен проблем!!!!За съжаление аз не мога много да ти помогна...Най-добре се посъветвай с психолог.![]()
![]()
Защо да не можешПървоначално написано от SunnyWinter
![]()
ИСКАМ СЕРИОЗНО ОТГОВОРИ !!!!!!!! Още ми е скучно ;(
![]()
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от Lexynnka
чи я ко да стора яйца да ти обела компотда ти отворъ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко ме е яд.![]()
Първоначално написано от JustGirl1000
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Тази тема се нуждае от ключ .
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Кофата му е майката.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ох господи! Току що разбрах че имало някакъв свят отвъд прозорците на стаята ми О.о "У кофата" не ми е скучно (сън) Но ще отида да разгледам света който ми е непознат ! Въздуха е един чист такъв на бензин от кола МмммММмм.... Хора.....АЗ ИЗЛИЗАМ !!!!!!!!!!![]()
![]()
-Albert Einstein
Скучно ти е...хм. Разходка в близкия парк или купонче с фр или пускаш филм, сериал или нещо с което знаеш, че ще се развеселиш![]()
![]()
И ние какво да направим?![]()
Моце би тази тема има нужда от ключ![]()
Отивай у Кофата.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Както казват другите: бий ключа на темата и отивай в кофатаИ това ,че ти е скучно е направо "УЖАСЕН ПРОБЛЕМ"
Кат ти е скучно цъкай цс
![]()
Първоначално написано от Gnom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Ебахти и ужасния проблем.Ти ако знаеше само какво е проблем..
Хората по света какви проблеми имат,ти на тази безсмислица проблем казваш.Ами куците,инвалидите,немите,с епите и глухите как да се оплачат хм?Ами онези гладуващи деца в Хаити ,дето никак не живеят нормално?
Глезотия,какво друго да каже човек.