- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невидимото духче аз
Хей на всички!
Когато си вървях из коридорите в училище
тази година, забелязах момче, което много ми хареса. Бях решила 100/100 да се запозная с него. Разбрах в коя посока и така се запознахме. Взех му скайпа и му писах няколко пъти, но така и нито веднъж не ми отговори, затова си направих фалшив скайп и му писах оттам. Идеята беше тъпа, но успях да разбера, това което искам: Отговаряше ми винаги, когато му пишех. Затова и ми стана ми кофти... Продължих да му пиша, защото така успявах да науча повече неща за него. А из коридорите в началото се поздравявахме, но изглеждаше, че се прави на надут и затова спрях за го поздравявам. Обаче днес като се видяхме той ми кимна първи, което ме учуди. Както и да е, той адски много ме кефи!! Но не знам какво мога да правя оттук нататък ...
Благодаря, че обърнахте внимание на темата ми!
Решение ли търсиш или просто искаш да споделиш?
решение.Първоначално написано от sp33der
Не си чак пък ' невидима ' ,кимнал ти е и това е добро начало. Според мен е най - добре да не му пишеш от фалшив скайп ,защото рано или късно ще разбере ,че си ти и най - вероятно ще ти се разсърди.
Изчакай още малко.. кимането е добър знак ,добро начало.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
А помисли ли си че може да не го превличаш?![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Ако е някой от тия "ВИП-ове" сигурно не те поздравява, за да се прави на готин.
На този етап не искам нищо повече от приятелство с него.Първоначално написано от BlackCross
^ Абе.. не го слушай, само глупости разправя.Шегувам се.
Според мен го привличаш..
и как реши,че щом и е кимнал я харесва не ми стана ясно![]()
![]()
Към авторката-щом сте се запознали говори с него на живо..остави го тоя скайп![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Виж какво ще стане занапред и тогава си вади изводите.Едно кимване нищо не означава,но виж ако се повтори,потрети или пък му стане навик да те поздравява-се надявай да стане нещо.
Не казвам ,че я харесва.. казвам ,че поне има шанс колкото и да е малък.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Не виждам какъв шанс има,като даже не й отговаря в скайп..![]()
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мм пиши му в скайп.. ама не здр или някфи такива тъпотий.. ами защо не ми пишеш.. или направо го питаи дали иска да излезета на по кафенце ;дпък ако пак не ти пише... ще трябва да го заговориш в даскало.. знам какво е
не е много лесна задача! УСПЕХ!
Justin Drew Bieber
ами незнам.. измисли нещо, което да му пишеш в скайп да го заинтригва/разсмее и да ти пише,явно му пишеш ,, здравей '' ,,ккак си " ,,какво правиш" и тези баанални реплики(така ли е? ), които втръсват..и не му се занимава да отговаря,а пък за другия скайп сигурно му е интересно да разбере кой е или незнам...![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...