.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

с колко кг мога да отслабна за 70 дни ?

Как да отслабна за 70 дни и с колко кг мога да отслабна за този период от време искам да отбележа че ходя на волейбол 2 пъти в седмицата и правя редовно коремни преси висока съм 160 и тежа 55кг най проблемите места са ми краката и дупето . Моля ви кажете някоя диета или упражнениа

Град
    World of MINIMAL
    1. Ти си на 14 години.
    2. Тежиш 55 кг. и си 160 и си милиш, че си дебела?
    3. Малка си за диети.

А защо си мислиш че съм на 14 години на 16 съм

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    А защо си мислиш че съм на 14 години на 16 съм
    anonim4e14 Съжалявам мислех че си на 14 заради името. За упражнения влез в youtube и напиши legs workout for women at home и butt workout for women. Ще ти излезнат клипове с упражнения. Прави ги 3 пъти седмично

ок мерси много ще ги пробвам

Супер фен Аватара на radeberger
    Просто спортувай и не се подлагай на никакви диети. Може да ограничиш единствено по-вредните храни. Разни снаксове, пържено и др.

И аз съм така само, че съм 58 кг. и ми е много гадно .. не знам защо но искам да отслабна.. приятелите ми казват че не си личат килограмите и е така , на стъпя ли на кантар ;xx ходя и на баскетбол

Не всеки спорт върши работа. Най-добре е джогинг всеки ден, ако толкова те притесняват. Ама с тия килограми с тая височина мисля, че си пасват идеално на мястото.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хмм сигурна ли си, че трябва да отслабваш? Звучи ми съвсем нормално килограмите спрямо височината. Така де може би най-много 5 кила ти трябват ( повече от това ще станеш прекалено слаба и няма да изглежда също много добре)Според мен опитай да правиш главно упражнения за стягане 2-3 пъти седмично са напълно достатъчно по примерно 30-45 минути и то съвсем обикновени упражнения . Нашия випуск в училище по физическо ходим в едно малко салонче с мултимедия, където си пускаме дискове с упражнения. Първия път като излезнахме от този салон почти всички момичета, които не се занимаваме със спорт имахме мускулна треска . Намери си в ю туб или ви бокс има предполагам достатъчно клипове.

П.С. Забелязала съм че полуклека колкото и просто упражнение да е е доста натоварващо(натоварва голяма група от мускули) , затова не е нужно да се хвърляш направо на стотици коремни преси. Достатъчни са и леките упражнения стига да се правят редовно
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Що всички са побъркани на тема килограми бе!?

Тоя кантар е психар не го слушай

Важно е как се чувстваш не колко тежиш...

Аз съм 170см и тежа 77кг и се чувствам супер !!!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    За упражнения влез в youtube и напиши legs workout for women at home и butt workout for women. Ще ти излезнат клипове с упражнения. Прави ги 3 пъти седмично

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на sasha_90
    Мисля,че си си добре.Не знам защо си втълпяваш обратното.Искаш да си торба с кокали като мен ли?
    Диетите са вредни,особено на твоята възраст,когато тялото ти още се развива.Пробвай със спорт.Дори и да не свалих,колкото искаш,поне ще си поддържат тялото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си