- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- След 3 месеца правя 17 и се чудя за анаболи.Може ли съвети?!
След 3 месеца правя 17 години...Тренирам си фитнес ,но не сериозно..от другата седмица почвам сериозно и мисля след като направи 17 да взема нещо по силничко...Може ли идеи ,защото изобщо не съм наясно!Четох няколко форума ,но нищо особено...!
Кви анаболи бе..Блъскай метан у газо и ефекта ще бъде 3 пъти по добър!
не си го причинявай! особено на тия години...
ТЪпак!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Абе идиот ...като не си наясно с нещата ..по-добро не пиши нищо!Първоначално написано от FuckedUp
Факта,че си 50кг. хилка не значи,че трябва да си нарушаваш баланса на тялото с вредни химии..Ти какво друго очакваш да ти пишат хората,освен ''Тъпак'' ''Олигофрен'' и тем подобни.Ако искаш да качиш мускулна маса най-добре взимай:BCAA аминокиселни и KRE Alkalyn,aко имаш средства,може и L-glutamine.Toва са естествени предукти,които действат единствено и само положително на тялото..
Брат,първо да кажа,че съм 80 кгПървоначално написано от bilky
аз взимах гейнер и креатинова матрица...ама нямаше кой знае какъв ефект
![]()
Приготви си доста парички после за лекари
Познавам няколко индивида като теб, дето на тия години си взеха анаболчетата - после наистина им трябваха доста парички за лекари.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
май само аз не знам какво е анаболи ? :d
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
И аз, ако това те успокоява :dПървоначално написано от fuckme
време е някой да ни поясни..Първоначално написано от Shadowsogirl
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Един приятел (16 годишен) започна с анаболи преди доста време, уж качествени билии, взимал ги по специален начин, не знам си квоо
Повярвай ми, сега не искаш да си на неговото място
Tака така! Само ,че една добавка не кре алалин а чист монохидрат+ не само глутамин а и таурин !Първоначално написано от bilky
Колкото парички излиза химията (без излизането от цикъла и протекторите) на толкова ще стъпи и комбинацията.+тва за големи поръчки праат отстъпки![]()
Вещества,които те напомват.Първоначално написано от fuckme
До автора:С обикновенни добавки,които бяха споменати по-горе ще изградиш по-добра физика и ще изглеждаш по-добре.Не е модерно да си супер напомпания.
ПП:Щом няма ефект,значи или храната или тренировките ти куцат.