.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Пениса ми става бързо и пада още по-бързо...

От седмица-две насам забелязвам,че пенисът ми "става" много бързо и след това много бързо пада.В рамките на 10 мин може да стане 3 пъти и да падне толкова.Малко преди да дойде съществената част между мен и момичето той отново решава и пада и се получава една крайно неприятна ситуация придружена с молби към "негова" страна и стимулации с дясната ръка за да продължим незапочнатото.Веднъж започнал обаче няма проблем докато е вътре(от доста време насам го правиме без презерватив заради чувството и тръпката),но решим ли да сменим позата и паузата която му даваме(20-30 сек)е достатъчна той да падне отново

По принцип масово при момчетата и мъжете еректални проблеми имат само и единствено в главата.... Вместо да се чудиш за глупости вземи се наслаждавай на секса Ако все пак това те притеснява толкова много, то винаги можеш да посетиш уролог! Успех !
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Нормално е!
    Не се притеснявай, може и да е от притеснение ... Успокой се, повярвай си и всичко ще се оправи!
    Успех!

Значи възбудата в мен я има,желанието ми за секс също,но това,което се случва не ми харесва.Ще се опитам да не мисля за това пък дано помогне и има резултат...

Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    По принцип масово при момчетата и мъжете еректални проблеми имат само и единствено в главата.... Вместо да се чудиш за глупости вземи се наслаждавай на секса Ако все пак това те притеснява толкова много, то винаги можеш да посетиш уролог! Успех !
    +1
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на Bianc0
    Гей си

Научно погледнато, ти имаш проблем с простата. Консултирай се с личния си лекар да ти предпише нужните за състоянието ти медикаменти. Препоръчваме и купуването на катетър за лично използване.

А на колко си?
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    А на колко си?
    Това щях да кажа и аз....Да не би да си над 50год....
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    А на колко си?
    Това щях да кажа и аз....Да не би да си над 50год....
    И какво ще прави 50 годишен в сайт за полу-грамотни инвалидизирани от малоумие и мързел тийнове?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel

И какво ще прави 50 годишен в сайт за полу-грамотни инвалидизирани от малоумие и мързел тийнове?
    Ами, търси лекарство за простата си, очевидно. Много си глупав.

Да, ние сме толкова готини, че си отговаряме сами. И като готините хора, понякога се караме сами.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Ами, търси лекарство за простата си, очевидно. Много си глупав.

Да, ние сме толкова готини, че си отговаряме сами. И като готините хора, понякога се караме сами.

Аре само 1 по един а?!Ей,да си ламя с 3 глави не е лесно....

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    OldSchoolRebel Мисля, че имаш сериозен проблем и ти трябва професионална помощ.

Проблема е, че сме трима и ще ни излезне бая солено.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    OldSchoolRebel Мисля, че имаш сериозен проблем и ти трябва професионална помощ.
    +100
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си