- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой в кой град живее ?! Вол. 2*
Пиши GirLN в Пловдив, че изстрих поста й заедно с другите.
Варна
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
София
Бургас
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Кво е ставало, че iLovePussyJuice е писан в Ямбол?![]()
Audio ergo sum
Пишете ме и мен в Ямбол.
След 2 месеца се изнасям от нас и се местя там.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Ела, тогава ще се пързаляме, като замръзне реката![]()
Audio ergo sum
Варна![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Стара Загора
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Шумен
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Не ние сме в Ямбол, а Ямбол е в нас.
Забележете, че Юлката е писан в Бургас :Д
Ех, знам, че всеки иска да живее в този Ямбол бе. Само, че ще ти разбия мечтите пич - прекалено нисък ти е левела за Ямбол. За сега си на ниво - колиба в нЕкое шопско село.Първоначално написано от WinstonSmith
![]()
Ми да, аз в момента реално си живея в Бургас, така че защо да не ме пишат там? В Крушаре имам вила просто. Толкова ли не го разбра?Първоначално написано от terrorclub
![]()
трябваше да пише в скоби, че съм родом от ПерникПървоначално написано от terrorclub
![]()
Само съм любопитен, какъв е смисълът на темата? Имам много предположения, всички еднакво безумни, така че ще се радвам някой да ми обясни.
активизъм/превенция; писане; музика
Смисълът на темата е да се разбере кои хора живеят извън София и да бъдат нарочени от сега още...Първоначално написано от semantics
Перник..![]()
Аз пък настоявам автора на темата да ме пише в Ямбол! Нищо, че сега живея в Бургас и съм роден във Варна. Най-хубаво си ми е в Ямбол!![]()
Свищов
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
ДА БЕ!?Първоначално написано от praseto
От Даскалово ли си?![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Нови пазар![]()