- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой в кой град живее ?! Вол. 2*
Русе![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Шопиленд
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Варна морето
Хах, де да знам!Първоначално написано от praseto
Ако си, аз съм от Пашов![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
луковит, братоо
Badabumbaaa
Варнаа![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Видин![]()
Плевен![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
София![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Плевен
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Plovdiv(sorry che e na ang.ez ne moga da go smenq)
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
вкарай деФактото в Пловдив ,путka майна син парцал пропускаш ме нещо![]()
Кубрат .. само дето моя "ГОЛЯМ" град го няма в листа![]()
![]()
*сън*
Русе![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По този си начин направена, темата е безсмислена. Ако някой има желание да се занимава и е от редовните, които пишат в този раздел, да казва и ще се направи наново като ще бъде само с градовете, в които някой е казал, че живее, а не изредени 2/3 от българските градове.
П.п. Ако някой от излигавилите си и написали, че са в друг град, желае да бъде премахнат, да ми пише. /Важи и за останалите/