.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с оросяването на крайниците

Имам проблем с .. мисля че се казва оросяването на крайниците.
    Почти постоянно ръцете и малко по-рядко краката ми са студени....
    Наскоро тръгнах на едни кръжоци...там пък като добре се загрея, ръцете ми стават едни такива червени и се потят абе много е гадно..
    Искам съвети как да променя това [!!]
    Спешноо.. [!]

П.П.: Само да допълня, че при тази промяна аз се притеснявам, понеже изглежда някак странно - на всички ръцете им нормални, белички, сухички, а пък моите - запотени и зачервени като раци и после като истиват пак си променят цвета - или поне вчера забелязах, че дясната-само тя стана лилавка, а другата си беше нормална на цвят...

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Аз съм същата...
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Една моя приятелка има същия проблем, но аз не знам какво можеш да направиш нещо по въпроса, ако може въобще да се направи нещо. Тва си е природа и просто даденост при определени хора. Не мисля, че означава че имаш някакъв проблем със здравето.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не мисля, че може да се направи нещо по въпроса! Ако толкова много се притеснямаш посети лекар!

даа, ще опитам и ще пиша..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко години си? Някой от роднините да е с подобен проблем?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Първо искам да се извиня за неописателното заглавие (което вече е променено) и
    да майка ми също е със този проблем, така че е наследствено..
    аз съм на 14г.

И такаа.. днес ходих на лекар, и лекарката ми каза, че няма какво да се направи ...
    За възрастните хора може да се изпише гинко билоба и подобни лекартсва, за да разширят кръвоносните съдове.

Но все пак мисля, че има едно решение - да спортуваш активно!
    Понеже така кръвта се раздвижва ии.. така :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си