- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с оросяването на крайниците
Имам проблем с .. мисля че се казва оросяването на крайниците.
Почти постоянно ръцете и малко по-рядко краката ми са студени....
Наскоро тръгнах на едни кръжоци...там пък като добре се загрея, ръцете ми стават едни такива червени и се потят![]()
![]()
абе много е гадно..
Искам съвети как да променя това [!!]
Спешноо.. [!]
П.П.: Само да допълня, че при тази промяна аз се притеснявам, понеже изглежда някак странно - на всички ръцете им нормални, белички, сухички, а пък моите - запотени и зачервени като раци![]()
и после като истиват пак си променят цвета - или поне вчера забелязах, че дясната-само тя стана лилавка, а другата си беше нормална на цвят...
![]()
![]()
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Аз съм същата...
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Една моя приятелка има същия проблем, но аз не знам какво можеш да направиш нещо по въпроса, ако може въобще да се направи нещо. Тва си е природа и просто даденост при определени хора. Не мисля, че означава че имаш някакъв проблем със здравето.![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Не мисля, че може да се направи нещо по въпроса! Ако толкова много се притеснямаш посети лекар!![]()
На колко години си? Някой от роднините да е с подобен проблем?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първо искам да се извиня за неописателното заглавие (което вече е променено) и
да майка ми също е със този проблем, така че е наследствено..![]()
![]()
аз съм на 14г.
И такаа.. днес ходих на лекар, и лекарката ми каза, че няма какво да се направи...
За възрастните хора може да се изпише гинко билоба и подобни лекартсва, за да разширят кръвоносните съдове.
Но все пак мисля, че има едно решение - да спортуваш активно!
Понеже така кръвта се раздвижва ии.. така :P