- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безкрайно влюбен съм. Много Ви моля за помощ!
Нека позная, ти си якичък и с гола глава или къса коса. Познах ли?
Не е гола първи номер е![]()
Именно, от такъв като теб не искам съвети. Ще те помоля да не пишеш в темата.
както искаш. Имай предвид че се броят на пръсти момичетата които харесват женчовци
И така да е, тази, която обичам е такава.
Аз съм гола глава, директно я бръсна.Само не можах да разбера това какъв фактор еПървоначално написано от BIN
Иначе помни ми думата ти НЯМА да си с нея, дори и да се съберете малко след това пак ще се разделите.Просто такова поведение от човек с пеперудена душа МОЖЕ да се харесва само на пръв поглед, но понеже както всяка жена не знаят ко искат след това решават че им е писнало да реват за тях, да им тичат след гъза и ТЕ да бъдат "мъжа" във връзката...Стегни са, излагаш мъжката част...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Не съм казвал, че съм женствен, просто казах, че липсата й ме е карала да заревавам.
То не е нужно да го кажеш, постъпките сами говорят за себе си
Ако вярваш какво ти говори една жена, значи си кръгъл глупак. Тя понякога сама на себе си не вярва, остава и ти да и вярваш.Първоначално написано от BIN
Ако наистина всичко, което казва е вярно, защо не е с теб? Толкова жестока eбaвка си прави с теб, че даже не се прикрива. Вместо да опонираш, се замисли, дали пък в теб не е грешката. И не съм нито с гола глава, нито толкова як... Безнадежден случай си. Просто не знам за израз или похват в словестния ми арсенал, който би помогнал на индивид като теб.
Казваш, че имаш всичко, но само без нея не можеш... Не знам колко и какво си преживял, но мога да ти гарантирам, че ако си преживял и наполовина това, което е минало през моята глава... с това псевдо-мъжествено характерче щеше да си в гроба или в лудницата.
Temet Nosce
벨야카
От думите ти си личи колко много я харесваш, но според мен си и станал досаден. Аз съм момиче и като ме занимават обикновено ги игнорирам и повече не искам да ги погледна. Даже ми стават отвратителни. Трябвало и е повече лично време,може би. Не познавам момичето и затова не мога да кажа с точност. Остави я за известно време, може и сама да те потърси.
УСПЕХ!![]()
![]()
Всичко в темата както и да е, ама това, че си говорил с майка й за чувствата си - wtf?! Аз на нейно място не само щях да те зарежа ами и да те изхвърля през вратата... Това, което се случва между двама човека е само между тях, а ти с тая простотия си развалил абсолютно всичко.
Животът е адът описан в Библията!
Намеренията ми са сериозно. А и колко по-хубаво от това, на една майка да й бъде казано колко прекрасна смята някой, че е дъщеря й?
Боже това не го бях прочел, ти нормален ли си как ше говориш с майка йПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Дъщеря й е на 17, ти си на 20, разликата не е проблем но в очите на една майка... А и толкова кратка връзка а да се запознаепш с техните това е просто... Ако бях на момичето нямаше да скъсам, ми направо щях да та скъсам от бой![]()
Амин![]()
Не знаете какви са бившите й приятели... за това...