- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Как се влиза в ЦРУ ?
Мамка му винаги съм се чудел как се влиза в ЦРУ ? като е толкова секретно как въобще набират агенти и т.н. като никъде няма информация за кандидатсване изпити или нещо от тоя сорт ... идеи ? за неразбралите въпроса ми беше как се кандидатства за ЦРУ ?
Темата не е ебавка
кой па ти е казъл че за всяка работа на този свят се кандидатства?![]()
а какво се прави седиш у дома пред ТВ то и те избират ли ?![]()
Е сигурно не се става агент току така - като във всяка професия връзки
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
Едвали всички агенти на ЦРУ са влезнали с връски ... все пак това не е бг![]()
Повечето от агентите на CIA, са или специално обучени за това. Едва ли не това им е висшето или са от други звена като FBI, SS, US Marshalls и т.н...
Ами да те са специално обучени за това но нали хора се обучават откъде ги набират ми беше въпросаПървоначално написано от GregoryHouse
... взимат ги обучват ги ама откъде ги взимат както ти каза може да е от други звена там секретни и т.н.
Както всяка една работа си има публикувана обява, като всички кандидати се проучват доста обстойно особенно тези които преминат задължителните изпити...![]()
Първоначално написано от doomkillerr
можели да ми кажеш къде е тази публикувана обявя![]()
Обаче никой от отговарящите в тая тема не влага и капчица мисъл... Аз лично предполагам че се започва от полицай понеже самата работа е свързана с това... Може би ги избират от там... Може и да бъркам но според мен това е логичното обяснение.
ЦРУ дава $86 бона за агенти с български...
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=232307
Значи не е съвсем невъзможно, но все пак е изключително и те изследват до 9-то коляно...
не съм криминално проявен те добре търсят агенти ама къде се кандидатстваПървоначално написано от SchoolSucks
В Американското посолство. Там попитай за формуляр, в който да попълниш данните си. Досущ като да кандидатстваш за работа в Макдоналдс.Първоначално написано от areaa51
![]()
![]()
в статията която си дал пише, че трябва да имам зелена карта(която аз нямам ) и да съм учил журналистика което аз нямам ....
Кандидатства се за да се влезе в ЦРУ,но мисля ,че за теб вече е късно.Трябва да кандидатстваш в ЦРУ и трябва 100% ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си Американски гражданин,трябва да занеш поне 5 езика от които Арабски,Китаиски,Английски естествено,Руски и нещо друго.Трябва да преминеш през специално обучение,но почти всеки път ще ти искат някакъв предишен стаж,ще трябва да си бил в армията да кажем или нещо такова.
късно едвали на 18 години съм ,но много е занимавката сигурно ще влезна в армиятаПървоначално написано от FashioN
![]()
https://www.cia.gov/careers/opportunities/cia-jobs
Вие си мислите, че там всички са шпиони ли?
Имат и агенти които първо са били в армията и са ги забелязали по някакъв начин и тайно ги запитва дали са съгласни да бачкат за агенцията. В повечето случай те са хората които те намират, а не ти тях. Тоест забелязват те и те канят. Само трябва да разбереш, как да им привлечеш вниманието.
+ За да си подходящ обект (агент). Най подходящия агент е млад без семейство. Или със за да могат да го контролират, чрез най важнато за него :Д
Има и учени които бачкат за ЦРУ ае зависи какъв искаш да си шпионин, учен, лекар ли не знам
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 12-29-2013 на 23:40
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN