.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    vratca

Продуктите на SYOSS

Искам да ви попитам дали сте доволни от продуктите им? Особене ме интересува от лаковете им за коса. Иначе добре ще бъде ако кажете за всичките им продукти.
    .....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ползвала съм шампоана, не останах очарована. Чувала съм много противоречиви мнения от много лоши до изключително добри. Така, че мисля, че зависи от самата коса. Специално за лаковете за коса, бих се доверила на Лореал .

Впрочем, SYOSS нямат нищо общо с професионалната козметика.

Да ти кажа аз използвах Syoss обаче никакъв ефект абе изобщо голяма преебавка ще бъде ако си вземеш някой от техните продукти... нищо не прави ! Обаче пробвай продуктите на Елсев мнг са ефикасни ! :P За лака ти препоръчвам този на taft !

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    офф..няма ли да разберете,че зависи от косата на всеки.Аз съм много доволна..горните потребители не са>>>пробвай за да разбереш как ще се отрази на твоята коса
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на vagarious

SYOSS

Мхм и аз съм чувала доооста противоречиви мнения, относно продуктите на SYOSS.Точно това ме спира да ги опитам и аз.Според мен, не рискувай, тъй като за тези пари,които ще хвърлиш по SYOSS, можеш да си купиш къде-къде по-качествен продукт.(вече зависи как SYOSS действа на косата ти.)
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от miminko
    До коса е. Лакът при мен горе-долу имаше ефелт първите час-два...После-нищо.За лак ти препоръчвам тафт или фруктис с бамбук, от тафт съм най-доволна.

И аз това и препоръчах ... тафт наистина е много добър .. Не омазнява косата и не я спластява

Мега фен Аватара на vagarious
    За мен пък Тафт е твърде силен.Няма значение коя фиксация.Много ми втвърдяваше косата и после и пръст не можеш да прокарам.
    Но го замених с лак на Нивеа.Е няма такова злато, честно.Супер лекичък и в същото време със страхотна фиксация.Много лесно се разресвам и айде пак наново.Въобщее, горещо го препоръчвам пред Тафт.
    Big or small, lies are lies!

Град
    vratca
    аз бях с тафта- черния и вече ми е на приключване. и сега се чудия кой точно продукт да използвам, но като гледам по коментарите няма да е на сеас.
    .....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    За лак нз,но шампоан съм ползвала и първите пъти когато го ползвах бях доволна и после вече не,така че може да се каже,че не съм доволна кой зна еколко,а и тубите им са големи и докато го изхабишш...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    офф..няма ли да разберете,че зависи от косата на всеки.Аз съм много доволна..горните потребители не са>>>пробвай за да разбереш как ще се отрази на твоята коса
    +1, аз използвам шампоана против пърхот и спрея, който защитава косата от топлината. Много съм доволна!

Аз съм много доволна от лилавия лак за коса. Държи ми цял ден и косата ми е мекичка, докато с тафт става като бетон.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Аз се чудя дали да взема шампоана за блясък ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Боклуци с излишна реклама!! ..

Голям фен Аватара на Ankh
    Абсолютни боклуци са!!!
    Не съм доволна изобщо...

Ако професионален значи само огромно количество в голяма опаковка ок. Ама те нямат нищо общо с професионална козметика. Пробвала съм шампоан и съм много недоволна. Като им разгледах състава на различните неща от серията открих, че в тях няма нищо, което реално да действа добре на косата. Поредната серия на Schwarzkopf . Не бих си взела нищо тяхно.

Не съм го ползвала, но и не мисля. Абсолютно всички, които съм питала дали са доволни от Syoss, имаха лошо мнение за този шампоан.
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си