.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос относно специалност..

Имам въпроси относно специалността "Мениджмънт"- къде мога да я изучавам, какви видове мениджмънт има, с какво се кандидатства за тази специалност, какви предмети се изучават и според вас надеждна ли е професията "мениджър" p.s колебах се дали да пусна темата тук или в Пълнолетник, съжелявам ако е в грешния раздел!!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Инженерът знае как гарантирано се свалят жени даже може да ти опише в детайли целия процес като ти даде 100 % гаранция че няма да се провалиш.Само че никога няма да го направи.Да си учил за инженер.

първо, още не ми е дошло времето да следвам, имам още няколко годинки, но се интересувам все пак от различните специалности и точно за тази почти нищо не открих , и второ съм МОМИЧЕ и не искам да свалям никакви момиченца D

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Инженерът знае как гарантирано се свалят жени даже може да ти опише в детайли целия процес като ти даде 100 % гаранция че няма да се провалиш.Само че никога няма да го направи.Да си учил за инженер.

объркал съм сайта

ПТ: В България нито една специалност не е надеждна.Отколкото до мениджмънт съм чувал само за индустриален мениджмънт...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В моя град - "Мениджмънт и администрация" се учи в Професионална гимназия по Икономика и Управление..
    Не знам точно какви предмети се учат,но може би е важна Математиката,не знам..Потърси в Гугъл..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си