.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Върти ме на малкия си пръст или ?!?

Малко е далгичко но моляви прочете те го исках да го споделя с някого
    Така , преди време имаше едно момиче по което си падах много . Запознах ме се . И започнахме да си " говорим" по скаипа всеки ден по точно тя секи ден ми пишеше - Хаи как си - Аз и обращах голямо внимание и се опитвах да разговарям с нея но не ставаше разговор но като чели тя не искаше да ми отърне същото внимание което аз и отеделях . Минаваха седмици едно и също се повтаряше . Но аз неможех да спра да мисля за нея . Не се предавах и си мислех че нещата ще потрагнат НО не .. Мина малко време и разбрах от приятели че тя е казала че не съм и обращал достатачно внимание което не е вярно . Тя се сардеше че не и обращам внимание и се дразнеше защо не мога да говоря с нея ?!? А тя дори не се мачеше някаква темичка или нещо подобно да каже . Като се вижахме в дскл се поздравявахме нали както си му е реда и после се сардеше защо някои пат като я видя не я поздравявам а пак аз си говоря с приятели или барзам за час и не гледам кои ме поздравява кои ми маха защото сам средоточен ;?
    Така мина време и се отказах и я блокнах , но не тя пак ми беше в главата и я помолих за " прошка " но тя се избазика кво ми има и се ядосах и я наредих хубаво почнах да се правя че не я познавам и такива работи почнахме да се нареждаме , след това сажелявах 1000пати повече и ми хрумна да излажа , че един мои приятел е бил в кащи и всичко това го е писал тои за да ми го варне защото сме се били " скарали " . Направихме го това и тя се варза , почна сащата исория че не мога да говоря като хората с нея и че 2 думи немога да напиша а пак аз се старая много (общителен сам е се имам почти сас всички от дскл момичета момчета ) След това за прав и истински пат се изданих пред нея и не казах нищо смислено -трябваше да се срешнем и да дооточним някои неща- и аз казах наи голямата глупост "как е дупето" защто предния ден тя ми говореше за неиното дупе и това дупе ми беше в главата и като го казах спрях да говоря не и казах нищо и си трагнах . Писна ми и за втори пат я блокнах и спрях да и обращам внимание . НЕ ми беше в главата дълго време до сега когато я видя тя ме поглежда с един поглет като чели иска дами каже нещо - Извиняваи или незнам обаркан сам хора като чели още я харесвам но незнам какво да правя моляви за савети .
    Благодаря за тарпението . :]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Момичето си е идиот, опитало се е да те накара да и ходиш след Д-то като е обяснявала, че не и обръщаш внимание. Ти обаче не и отстъпваш с тъпите си постъпки - блокваници, хранения... На колко години сте?

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Аз бих се отказала. От това, което казваш вие нямате теми за разговор, не можете да се отпуснете пред другия и щом от сега се сърдите за такива глупости не знам какви ще ви бъдат отношенията, като тръгнете. Ама ти сам си решаваш все пак
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Еми на петнаисет сме просто исках да го споделя

първо се научи да пишеш ..Ужас измъчих се докато го прочета

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    колко ми е позната тас ситуация ..... Съвета ми е да не се отказваш... щот при мене беше няква ей такава подобна ситуация... и още ми е тръпка момчето и е хипер тъпо да се подминааш с някой и той да си вдига главата и да те пренебрегва а да искаш му каеш нещо... :X и да нз как
    без ПОДПИС ... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си