.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Нуждая се от помощ!

Проблемът ми може да ви се стори безсмислен и глупав но за мен не е и ще съм Ви много благодарна ,ако ми помогнете . Така наскоро разбрах ,че съм зависима и лудо влюбена в момче което ме използва веднъж и иска отново да се възползва от мене . Постоянно ми звъни по телефона и ми пише поо скаипа по този начин ми дава някакви празни надежди.Но когато се вижда ме на живо и около нас има хора не си говорим дори не се поглежда ме . Всички ми казват да му тегля маихата с извинения но не мога не ми е толкова лесно ,пробвах но не става . Не мога повече питах го дали с него се познаваме (а ние се опознахме прекалено добре) ,на живо ,а той ми отговории ,че като му духам ще разберем , а аз не искам да повторя тази грешка . Какво да правя ?!?!??...

Мила не си губи времето !!! Да, трудно ще ти е определено знам за какво говориш, но ще е така докато срещнеш човека заради когото си заслужава После ще си мислиш колко е било глупаво да си губиш времето с това нещо (дори неможе да му се каже човек)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми разбери
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мило момиче, аз също съм на мнение, че въобще не трябва да си губиш времето с такъв човек. Знам че е трудно, но ако събереш малко сили и го игнорираш напълно, ще видиш колко по-добре ще бъдеш. Изтрии го от скайпа си, и там всичките интернет връзки който поддържаш с него и си намери нещо с което да запълваш времето си и да не мислишш затова. Ще видиш след време как ще ти стане по-добре .
    УСПЕХ

Боже как може да има толкова жалки момчета.... а ти пак какво му хареса на тоя ... Немога да те разбера....ако не му теглиш една далга просто не те разбирам как може да тарпиш такова нещо ......
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Re: Нуждая се от помощ!

Цитирай Първоначално написано от nk
    Проблемът ми може да ви се стори безсмислен и глупав но за мен не е и ще съм Ви много благодарна ,ако ми помогнете . Така наскоро разбрах ,че съм зависима и лудо влюбена в момче което ме използва веднъж и иска отново да се възползва от мене . Постоянно ми звъни по телефона и ми пише поо скаипа по този начин ми дава някакви празни надежди.Но когато се вижда ме на живо и около нас има хора не си говорим дори не се поглежда ме . Всички ми казват да му тегля маихата с извинения но не мога не ми е толкова лесно ,пробвах но не става . Не мога повече питах го дали с него се познаваме (а ние се опознахме прекалено добре) ,на живо ,а той ми отговории ,че като му духам ще разберем , а аз не искам да повторя тази грешка . Какво да правя ?!?!??...
    малиии какво заблудено девойче

Супер фен
    еми духай му, какво толкова?

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Опитай да го забравиш - не си заслужава.
    Трудно е да, но е по - добре да те боли сега, когато чувствата не са толкова дълбоки, отколкото след година, например.
    А въпросният тип на колко е?
    Просто любопитство.
    Успех.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от assd
    еми духай му, какво толкова?
    човещинка е.

Ммм няма значение направих грешка,която предпочитам да не споделям... както и да е теглих му майната не мии беше толкова трудно даже един вид така се разтоварих...Когато гледах скайпа му се чуствах много жалка ,чак сега разбирам ,че никога не е имало ио няма да има смисъл да съжелявам ,че не се е получило с него .Макар и да ми е гадно ...но аз ще се опраава доколкото на него просто му пожелавам ако може още повече да пропадне с тъпите си курви Благодаря ви за коментарите DD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си