- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче главно към момичетата!
писал ли съм някаде , че някоя ми е причинила болка? Аз непомня и не виждам такова нещо! Става въпрос примерно както аз виждам 1 момиче и го харесвам , в следствие си говоря със него и всичко е страхотно изведнъж се отпускам и започвам да говоря още повече иии... тя спира да говори с мен ... (последните 10-15 думи нямат нищо общо с темата) таа просто искам да разбера дали вие момичетата можете да обичате някое момче само по външния вид и начина му на поведение а не да тръгне да ви спасява от куршуми падане от 100-тния етаж и тем подобни?![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
ДА. Можем да обичаме.А ти гледаш много филми.
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
И кво ние значи излиза, че обичаме заради приказките ли?Първоначално написано от kireca
Ми ако говориш някви глупости, тъпотии и квото още се сетиш много ясно, че няма да говори с тебе..
Наистина спри малко с филмите и земи се научи да общуваш с момичета.
Ние не сме едно общо, съответно всяка от нас има различни мисли и чувства. Една може трудно да обиква, друга да се привързва лесно, трета пък може да се държи като кучка непритежаваща никакви чувства, но всъщност дълбоко да копнее за любов.
Попитай се мъжете имаме ли чувства? Ако вие имате, значи и ние можем да имаме.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
по-глупаво нещо не бях чувала..... ти за тъпи ли ни имаш? "ако е прост като гъбена чорба без гъби (като lubomirky) и с мусколи веднага ше го заобичате" не ми пука дали има мускули или не - всичко се свежда до това какъв си отвътреПървоначално написано от kireca
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Първоначално написано от kireca
Да не би да има само мусколести и зубърчета?
Да не би всички ние (момичетата) да се интересуваме само от това как дадения човек изглежда в очите на околните?
Да не би да ни интересува само физиката?
Да не би да чакаме само да ни се доказват? Та да не сме в средновековието?!
Какви глупости си писал само...
Първо питаш дали сме имали сърца и после започваш да казваш какво ТИ мислиш без да приемаш мнението на другите.
Всички обичат! Независимо мъже или жени!
Независимо от това човекът дали според тебе е зубър или е нацепен, или е някакъв смотльо. Пак ще си намери момиче/жена/. Може да е смотан в очите на другите, но момичето, което се е влюбило в него няма да мисли за другите, нито за мнението им!
Не си мисли и че момичетата залепват само по мусколести батковци.
Хората са казали.. за всеки влак си има пътници...
извод: Да! Можем да обичаме. И то не само мусколести пичове.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Да, да. И да.Първоначално написано от kireca
Темата ти е породена от нек'ви моменти емоции и няма смисъл от нея.
Разликата между мъже и жени е само във външния вид, всички останали разлики зависят от човека, не от пола му.
аз не! :PПървоначално написано от kireca
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Да, имаме сърца и можем да обичаме.Лично мен не ме интересува дали момчето има кола или какво е материалното му положение и съм го казвала повече от 1 пъти.А когато момчетата псуват момичетата имат предвид само едно момиче. хаха: )
Хора много , Човеци малко !
Не ! Ето ти истината .. Някои момичета обикват човек до такава степен, че когато бъдат отхвърлени са толкова наранени с толкова смачкано самочувствие, че сърцата им се " вкаменяват" .. А други .. други просто са си кучки... за това момчета не наранявайте момиче, защото после някое момче ще си изпати)
и аз това щях да питам..Първоначално написано от ronky
++Първоначално написано от rebeccaa
Земи се стегни бе... разбили са ти сърцето... ние кво можем да направим
Не сме могли да обичаме... ти не знаеш какво да правиш и се държиш като тъпо лапе![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Сега, виж какво ще ти кажа. 1-во дай по спокойно, дразниш с тези озлобени постове и 2-ро - по-нагоре ти го казаха НЕ СЛАГАЙ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ! Та така.. от това което прочетох.. ми се струва, че разказваш случките като от името само на наблюдател.Теб те няма никъде там.Защо не си отишъл при нея преди да започнеш да нареждаш такаПървоначално написано от kireca
?! Това, че някой не обръща внимание на някой е ясен признак, че не му симпатизира по никакъв начин, иначе щеше да направи всичко възможно, за да му се набие в очите.А относно любовта .. това което си го написал няма нищо общо с любовта.. Обичаш тогава когато опознаеш някой и си паснете и се привържете и т.н. и т.н. .. Това което го обесняваш е чисто и просто симпатизиране/харесване както искаш го наричай.Харесваш външния вид и както ти го казваш парите на еди кой си, но любов няма.. поради простата причина че не познаваш характера му! Никой няма как да обича докато отсрещния не му се докаже, че е стока и че струва нещо, а не е просто въздух под налягане.Лично аз искам да ми се докаже другия, че е сериозен и че е човек на място.Вярно е че има и девоики които гледат само материалното състояние, НО НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА!
Аз пък се питам обратното.
all day... all night... what the fuck?!
няма нужда на мен някое момиче да ми се доказва за да я харесвам или обичам. И никоя не ми е разбивала сърцето (вмомента става въпрос) Просто питам дали и вие момичетата сте като мен или не сте и вече ми стана ясно![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !