- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС със негърка или аэиатка...
И аз бих погнала отворковци като вас с въздушната пушка,ама шанс.Първоначално написано от HMSVengeanceS31
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Расистка му работа!
С азиатка ми се ще да видя, да ли наистина са толкова тясни?![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
С негърка може би да...
А да ме питат чак,дали искам с азиатка,мале как може да питате ...
Как искам да хвана една японка,лелеле колко ме кефат и как миличко викат по време не плякс... миличките ...
![]()
ужасс
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
мечтата ми е с азиатка,чесно
Путките да мрът
Не съм фен на междурасови извращения!
НЕ!
А защо не и 3-ка (мм) за сега негърка не съм виждал, но за азиатките знам, че имат много хубави дупета![]()
тя пък ужас ми вика ...Първоначално написано от xKiFlA
чшшш ако ти беше момче,щеше и ти тука да разказваш как изкаш да обуздаеш некоя Я
П онКа
С НЕГЪРКА ДА , ЯПОНКА СЪЩО :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Японки,корейки страшни са,голям фен съм на азиатките.Негърките не ми харесват.
Нито азиатките нито негърките ме кефят обаче бих изтропал някоя туркинянезнам що имам мерак въпреки че мразя турците
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Изтропаи я и заради менеПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
![]()
Ми ако може да са 2 в 1. Да са сиямски близначки и едната да е азиатка другата да е негърка.Може и нещо като от филма "човешка стоножка" да са вързани една за друга, като на едната и е завързана "човката" за гъза на другата и аз да си ги почуквам и 2 те. ДА ги кача на шиша... оф аре че се овлякох... хахаха
Напълно подкрепям TRUCKER! Най-добре е туркиня ма ми е чудно и те ли са резани ??
ДАААААААААААААААААААА и с негърка и с азиатка...иска ми се китайка или японка
(\ /)
(^.^)
(> <).
Български момичета да спят с негри? То се1 да си легне с циганин, до къде паднаха бг к*вите ?!
и с азиатец и с негър
xDDD
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
На сапуууууууууун![]()
ОООООООООО ДААААААААААААААА ИСКАМ ДА СИ ЗАРОВЯ ГЛАВАТА МЕЖДУ КОСМАТИТЕ БУЗКИ НА ПОТЕН СМЪРДЯЩ НЕГЪРСКИ ЗАДНИК О ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Кай пак че не зацепихПървоначално написано от TRUCKER
![]()