- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За всички които му чаткат на немския :D
Значи.. трябва ми описание на вестник или списание на немски.. Проблемът ми е че грам не му знам на тоя немски и ако може някой да ми го напише ще съм му много благодарна :Р
Значи текста трябва да съдържа: Кое е списанието/вестника? .. Кога излиза? (всеки ден, през седмицата а-у) .. Какво съдържа? Защо ми харесва? ..
и текста трябвало да се прави там с некфи причастия (entsprechend,
Може да се замислиш и за частни уроци. Помагат и няма нужда да молиш някой да ти пише домашното... Пък, ако толкова не ти се занимава, може да използваш онлайн преводач, но не гарантирам качество...![]()
Последна година съм .. Не мисля че сега ще имам нужда от частни уроци точно по Немски език .. Не мисля че ще е и толкова голям проблем някой да ми помогне.. Пък ако няма такива хора .. здраве да е :P
Meine lieblings Zeitshrift ist "BRAVO". "BRAVO" ersheint jede Woche. Es gibt viele Aufs
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Хей, благодаря, но можеш ли да го разработиш още малко .. със разни рубрики в списанието а у .. pls![]()
fuckme, виждам, че си добре с немския , ако ти пратя едни материали можеш ли да ми направиш една презентация ,, спешно за утре е ! ,, извинявам се, че пиша в тази тема !
Съдбата помага на смелите !
ьхахьа презентации и аз мога да парвя, стига да има материалите както тряа са, ама не мога да напиша нищичко![]()
ами ако ти е удобно да ми я направиш
Съдбата помага на смелите !