.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 141
    Супер фен Аватара на gabri3lla
    Едните ми съседи са тотално откачени!!!!!
    Един ден съм седнала навън и гледам жената се прибира. Мъжа и вътре в кухнята и в момента, в който тая влиза се чува "Жена, ти ли си ма, майка ти да е*а."

Другото, от което се оплаквам са му 3-те кучета(много са дребни, ама като тръгнат да лаят............) и лятната му шатра заедно с касетофона му, които се намират точно до моя прозорец и лятото като седне мъжкия да се напива с аверите му и свири някаква музика до 3-4 сутринта и таман взема да заспя и в 7 тоя изверг пак излиза и започва да псува. Има дни, в които малко ми е оставало да си тегля куршума.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    За радост живея в къща

Хаха, съседите не ми правят проблеми, даже обратното, до нас живеят близнаци - корици на списания направо !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Аз от тях не се оплаквам ама те с нас мнооого често.Някои хора си нямат работа и се чудят с кого да се заяждат.Единия една вечер решил да ходи да слухти по вратите от къде е музиката(беше от съседите ),после реши че не иска кучета в блока.Ама това са леките случаи Като се нанесахме си слагахме покрив на терасата и вечерта той идва (тогава бяхме сами с майка ми ) и едва не влезе с вратата че нещо му паднало на колата да сме му плащали ,после ест. се оказа че нищо му няма на колата И последния случай беше наскоро като бяхме в ремонт той идва към 16 часа и почва да вика че не можело да влиза който си иска в блока,обяснявахме че са майстори,после каза че часа не бил подходящ че по едно време започна да заплашва майка ми че ще я удари даже и посегна ама си остана само с замаха

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от dollyz
    Нее, съседите ми са добри хорица. Понякога аз ги тормозя със силна музика по никое време, но никога не са се оплакали.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    compton xD
    Нямам проблемни съседи(силна музика и тн), но са големи клюкари. Имаше една бабка на възраст, уж беше в болница дълго влеме. Една друга (нз, май не се понасят много) пуска клюка, че бабката в болницата е починала. На всички ни е неприятно, все пак няма да се радваш за смъртта на някой човек, гледаме и ви говорим- "Толкова време мина, един некролог няма да сложат!? " И един път се прибирам, вечер беше, поглеждам към терасата на тая бабка, тя ме гледа от там И се разбра, че дори и в болница не е била.

съседите вдигат бая джангър, но нищо не им казвам, но когато аз вдигна малко шум и се звъни на вратата

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от makaveliFAN
    Нямам проблемни съседи(силна музика и тн), но са големи клюкари. Имаше една бабка на възраст, уж беше в болница дълго влеме. Една друга (нз, май не се понасят много) пуска клюка, че бабката в болницата е починала. На всички ни е неприятно, все пак няма да се радваш за смъртта на някой човек, гледаме и ви говорим- "Толкова време мина, един некролог няма да сложат!? " И един път се прибирам, вечер беше, поглеждам към терасата на тая бабка, тя ме гледа от там И се разбра, че дори и в болница не е била.
    Омг ако го е пуснала нарочно тоя слух е мн зле хич не е хубаво да се подиграва човек с тези неща
    Иначе мойте съседи не се чуват освен като момичето под нас не надуе музика ма аз се радвам
    I hate cold-blooded people !!!

Супер фен
    Град
    Germany
    Апфф тея над нас мнооого ме изнервят..Постоянно нещо изтърват,като вървят имам чувството че коне има над нас Те и едно 6 годишно момиченце май имаха ии то не спира да вика.

Иначе имаме и едни други на по-горния етаж,те пък им е запазена марка неделя посред нощите Азиса на макс В целия блок се чуват.
    От нас все още никой не се е оплакал ама аз поне ако надуя музиката то ще е някаква поносима.

Няма проблеми само малко децата на полицая до нас мн викат и тичат и майка им се кара ама няма проблем аз си пускам музика и не ги чувам
    пък от нас не са се оплаквали то под нас се нанесоха едно семейство такива добрички изглеждат те са едни като тролчета с големи глави и уши ама изглеждат някви милички ;Д
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Град
    София
    Сравнително кротки са,ако изключим азиатката и негъра дето се чукат като животни до 6 сутринта всяка петък вечер...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Нормално е. Отдолу има една бабка,която поспоянно,като чуе шум и идва на вратата и звъни. Нали тя чисти входа и аз съм била на вънка и ми вика оф тоя вход много мръсен трябва да си ходя в моя пък тя живее в нашия нз кфо им става на тия хора.Пък тоя отгоре постоянно шуми се нещо чука блъска.Като изляза навънка ме гледа много странно. ;xx

Фен
    Град
    bg
    Аз живея в къща на 2 етажа ние сме на първия а на втория има едни много откачен който живее с майка си.Като се нанесохме бяха много мили даваха ни грозде черпиха наще с кафе.Обаче преди няколко години имаше проблем с тока не помня какъв беше обаче беше много голям.И баща ми тъй както много лесно пали почнаха да си крещят той го заплашваха са там.И от тогава сме в лоши отношения.Иска да заключваме общата врата и ние кво да прайм заключваме.Веднъж ги окраха и нас обвиниха.Е нали ние сме на първия етаж ако ще крадат от някои ще е от нас.Ама балъка не си заключва явно неговата врата и са го обрали .Наскоро пък дядо ми оправя бравата от външната страна и нали вратата стои отворена,а той вика:
    -Затворете,че мирише
    -Какво ти мирише бе тука нито се готви нито нищо,сигорно от мазата ти мирише
    Напрао не се трае,че и на сичкото отгоре все едно си имат кон у тях

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Нормално е. Отдолу има една бабка,която постоянно,като чуе шум и идва на вратата и звъни. Нали тя чисти входа и аз съм била на вънка и ми вика оф тоя вход много мръсен трябва да си ходя в моя пък тя живее в нашия нз кфо им става на тия хора.Пък тоя отгоре постоянно шуми се нещо чука блъска.Като изляза навънка ме гледа много странно. ;xx

Ооу и аз имам ужасни съседи...
    тея до нас имат 2 кучета Догоаржентино(огромни са) и постоянно лаят, ръмжат и вият по цял ден и нощ,а стопаните им като почнат да им викат, да тряскат някви врати... направо са непоносими
    а пък дъщеря им като почне да пее няма спиране пее всичко от чалга до опера като почне да вие като гола кучка на месечина...
    и семейството под нас ... жената в Лондон, мъжа го няма с месеци и съна стои сам, но като надуе музиката по цяла нощ и от време на време се чуват някви звуци и така другите съседи са горе-долу нормални ама ние като вдигнеме малко шум и веднага се тропа на врата

Град
    in the middle of nowhere
    Оххо вие незнаете какво става при нас....
    Отгоре живее семейство с дете момче на 9 години май...
    То отначало като се нанесохме голямо чудо беше, само тропа, бият се, крещят си като луди, някво куче лае а то е такова...ъ дакел, ама ся се е умирило даже не съм го виждала може и него да са утрепали
    Постоянно ремонти....даже имаха нахалство да ни наводнят апартамента и стана един теч....а в банята тряяше да слагаме легени и за още един теч.....и не стига тва, ами от време на време, тея разстройства ли получават, бахму диариата, ама като изригне в тоалетната отнякъде една миризма направо аз един път щях да припадна....и тва малкото най-много го мразя. един път подпали отпред блока, точно над нас а ние сме на 1ви етаж и тряяше да го гасиме, щото бая се беше разпространил... некви хлебища хвърля кой храни - незнам, ъмм кибрити, даже съм му виждала хитрите ръчички как се подават

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Мега фен
    Град
    Earth...
    Без съседи си е най-добре

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
    Оххо вие незнаете какво става при нас....
    Отгоре живее семейство с дете момче на 9 години май...
    То отначало като се нанесохме голямо чудо беше, само тропа, бият се, крещят си като луди, някво куче лае а то е такова...ъ дакел, ама ся се е умирило даже не съм го виждала може и него да са утрепали
    Постоянно ремонти....даже имаха нахалство да ни наводнят апартамента и стана един теч....а в банята тряяше да слагаме легени и за още един теч.....и не стига тва, ами от време на време, тея разстройства ли получават, бахму диариата, ама като изригне в тоалетната отнякъде една миризма направо аз един път щях да припадна....и тва малкото най-много го мразя. един път подпали отпред блока, точно над нас а ние сме на 1ви етаж и тряяше да го гасиме, щото бая се беше разпространил... некви хлебища хвърля кой храни - незнам, ъмм кибрити, даже съм му виждала хитрите ръчички как се подават

Град
    Плевен
    Както каза Nakadah без съседи сичко е точно

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    не ... но те се оплакват редовно от мен

Град
    Провинцията
    Бре, късметлия съм! Моите съседи всички до един са стари и глухи и не чуват музиката.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Със съседите никога не съм имала проблеми.. освен че като се роди бебето ревеше като съдрано, ама порастна, така че и тоя проблем си замина.
    *сън*

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Не, освен когато съседката отгоре си има гост

Иначе от нас мноо се оплакват. /тя е една офцъ под нас дето ни мрази /

Когато усилваме музика, звъни на полицията. Един приятел на тати отвори магазин точно до нашия блок, и оная като отишла да пазарува, не знаела, че с баща ми са като братя и наговорила някви неща за нас..

Пък една друга пенсия отдолу викаше през прозореца, ако някой спре под него. Правел й сянка

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Миииии... точно на нашият етаж не, ама останалите...

Нямам думи. Просто всеки е с бъга си.

Не, те се оплакват от мен
    Sing once again with me.. Our strange duet !! [music]]
    If God is a Dj
    Life is a dance floor
    Love is the rhythm
    You are the music. < 33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си