- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Оплаквате ли се от съседите си?
Ами аз живея в къща, ама си е по-добре си е вътре, щото има една до нас бабичка , която кат изляза се наднича на терасата си от прозореца, па кат е лято и тя има котки у кат започна понякога им вика ''Мац, пис, пис ...' и там какво беше ги вика за ядене, па след малко кат дойдат марш, къш и какви ли не не мога да я разбера тая жена какво иска толкоз искат от коткита, па по някой път вземе да започне да си и пее. Има една друга срещу нас, ама тя нали болна в инвалидна количка и не живее никой при нея и няма просто как да отиде до тоалетна сама и кат отвори прозореца кат ти лъхне на ''люляк''просто, а пък и на всичкото отгоре си и изхвърля пикоча
на улицата майкооо направо се подлудиш с тея бабки. Имаше и една случка миналото лято за нещо се разправяха с баба тея двете. Имаше и преди едни цигани, ама в къшата сигурно на ден излизаха около 10-12 души (това не е проблема) като се започне с чалгата до дупка и то я пускат към 14:00-15:00 часа кога си уча, па имаше и едно малко дете (момиче) през лятото като излезе само по блуза ма майко каква гледка и тръгват там да го гонят други 1-2 деца и подир тях кучето все едно не знам къде се намираш, то това беше преди 1-2 години, ама ги изгониха ли какво стана не ме интересува.
До преди винаги се разбирахме, но сега искаме да строим асаньор ( външен в двора ) и едната съседка вика, че където и прозореца за спалнята, хората от асансьора ще могат да я гледат ... то няма нищо за гледане на някфа 80 годишна ама айде...
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
ох не съм сама радвам се ..
под нас имам най-лудите съседи всяка вечер се крещи , блъска се , бият се , мятат мебели страшна работа е![]()
![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
пфф, да, ужасна работаа .. тия над нас ходят кат некви конее, чувам дори как отварят врататасъседката до нас като си пусне някой филм вечерта няяма спанее ..
иначе готиното е, че точно до нашия апартамент няма никой
![]()
![]()
..
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
нашите съседи сигурно правят състезание с хвърляне на домати винаги прозорците им са в доматен сок
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
До нас не живее никой, под нас също, а над нас живее една лелка, която много рядко се прибира.![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Няма как да се оплаквам от тях. Съседите ми винаги слушат хубава музика.. искат или не![]()
Оф да.. ся правят ремонт иии полудявам. Точно на обяд,когато хората почиват, те като се разбръмчат иии ;хх![]()
Aз нямам проблеми със съседите. Само дето под нас живеят някакви роми (май са роми), но си работят, нормално семейство са и т.н. Има обаче един проблем. Първо, че от тях вони на говна с лайна, после, че имат котка и май и чистат кенефа веднъж годишно. Само като се качиш на техния етаж го усещаш здраво![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
има един изрод , където постояно ремонтира и ми надува главата , и то без никаквo ограничение , било то сутрин или вечер![]()
I try to make it through my life , in my way , there's you
I try to make it through these lies, that's all i do
Даа,особено над нас,живеят три семейства в един апартаментне знам изобщо имат ли въздух тия хора
.Постоянно се чуват тряскане на врати,ходене напред,назад,викане след малките деца,смях,скърцане на легла и като почнат в 6:00 сутринта с някви бормашини да бръмчат,да бягат,да скачат
някъв ад е просто.
Ох при нас е същотооооо .. Отдолу съседите са почти глухи и надуват телевизора до край.. Съседите до нас всяка сутрин усилват музика .. Тези пък над нас ходят като някви коне![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Мне, нямам никакви проблеми с тях..![]()
Оплаквам се мъъъъъничко
Тия до нас имат две деца и по-голямото се изживява като актьор и като вземе да изпълнява ролите просто почти разбирам какво крещи
Тая над нас си сменя радиатора в началото и в края на сезона за да не плаща парно зимата.Заради нея и още мизерници отказахме парното..![]()
От другата ни страна наемателите надуваха музика всяка събота вечер, ама някой ги е скастрил сериозно явно...Веднъж преброих някаква чалга пусната девет пъти мисля...Луди![]()
над нас има някакъв нов който прави ремонт от 2 месеца вече :/
![]()
"Sy was 'n slim meisie. . . totdat jy val in die liefde!"
При нас е същото.Първоначално написано от Niicky
![]()
Когато съм на апартамента нямам оплаквания, но веднъж в кухнята течеше вода от тавана, защото съседите (отгоре) били на море и оставили мивката пусната, а тапата и била сложена! ;д
А когато съм в къщата имам оплаквания, защото единия ни съсед е около 50-55г. и само ме заглежда и един път кога се беше напил .. аз си се прибирах той излезе и си извади оная работа и ми вика ( - Ела, ела! )
После като казах на мама, а мама на тате му се стъжни на човека, но пак ме гледа като чели съм нещо за ядене .. ;хх![]()
Can't get you outta my mind ♡
Нямам никакви проблеми![]()
Необичайно за Люлин![]()
Азис - Хоп [music]
Аз принципно нямам такива проблеми понеже живея в къща.Обаче имам една дърта съседка (86г.), която отглежда дъртия си син в нейната къща.Лягат си навреме(в 18-19ч.) и не ми пречат.Обаче сутрин стават в 5, а аз не мога да спя на затворен прозорец през лятото и се чува само(бабката към сина):
-Ваньооо?!Ваньооо?![]()
И то с един такъв досаден глас![]()
![]()
Иначе през деня, когато си почивам на двора, тя усилва телевизора си до край, излиза на двора да си копа градината и слуша турските сериали![]()
![]()
.
Не живея в някое село.Просто съм в по-богаташките квартали на София![]()
Дали някой,който живее до гробищата би се оплакал от шум през нощта?![]()