.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Ами да, над нас има някакви хора, глухи ли са какви са? Всяка нощ надуват телевизора на макс и чувам всяка една дума от всичко което са си пуснали горе. Някви лапета там търчат..ужас! А, да и има някакъв намръщен дядка дето приканва едни котки да ядат и после ги гони с бастуна горките котки

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    От 8 години някъде нямаме осветление във входа, защото не искат да си плащат сметките. Като се прибирам късно вечер, умирам от страх. Добре, че поне асансьора се навиха да си плащат, че допреди няколко години бяхме и без него... Брат ми като се роди, трябваше да мъкнем количката по стъпалата, а ние живеем на 5 етаж. Също така над моята стая има една 50-годишна лелка, която е изключително полово активна за възрастта си Будя се от нейните крясъци, а по принцип не спа леко. И за капак преди няколко месеца на нашия етаж се преместиха едни нови съседи, които изпитват непреодолима любов към най-мазния кючек, който можете да си преставите, и я показват, като по осем часа на ден поне в тях музиката е усилена на макс. Съжалявам за дългия роман, но трябваше да споделя...
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Не съм единствената При нас тва е че сме две различни къщи, но в едно дворно място.Та съседката ми не работи и по цял ден слуша чалга и гледа турски сериали,но това не е най-лошото.Понякога така усилва музиката и то слуша само 2 песни (чалгийски), а понякога се и напива и крещи на децата си без да са направили нищо (мъжът и е шофьор и рядко се прибира) А един път се бяха събрали некви техни семейни приятели и тъй се напиха че ми счупиха прозореца в стаята с камък без да сме им направили нищо Направо вече не мога да я понасям.

Мега фен Аватара на Colouring
    До нас има едно семейство-мъж и жена,децата им не живеят с тях,големи са и работят в друг град.Мъжът постоянно мирише на алкохол,добре че поне като се напие не започва да вика и да ни пречи.Жената,от друга страна,е много мила и приятна,но имат една немска овчарка,която просто НЕ МОГА ДА ТЪРПЯ!Всяка нощ към 3 часа започва да лае като луда и не спира с часове!Направо ми се приисква да съм глуха!И то се чува само в моята стая,защото прозореца ми е към тяхната къща и съответно към тъпото куче!И като се оплачеш-"еми то не може нищо да се направи","и на нас ни пречи",бла-бла-бла!Просто.. ужасно е!Цяла вечер да не мога да спя,пък даже понякога през нощта се премествам да спя в хола на дивана,защото не издържам.Чудя се вече какво да правя..

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    В къща съм и нямам проблеми, обаче по някой път ми се ще съседа да не си прави чалга партито на двора..

Мега фен Аватара на iiordanova
    За щастие нямам проблеми със съседите. Е,понякога досажда някоя бабичка от горните етажи,ама не е болка за умиране.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    И другите казвали, че Люлин бил лош квартал
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен
    То при мене аз ги тормозя горките хорица,ама като ми се досвири на ел китара в 00;00 кво да прая.Но и те не ми остават длъжни по коридорите една баба само ме гони с бастуна(луда е).

Една бабичка със сина си. ТИЯ ХОРА НЕ СЕ КЪПЯТ!Само как смърди на умрело.. ;хх..
    Love you as much as you love me .. so if you hate me, it works out perfectly.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Хаххх като съм при майка ми има едно момиче до нас - ужас направо.Тая чалга е надута денонощтно! Умря баба й (мисля) траура се изразява чрез още по силна музика.Иначе имаме някаква съседка която има много цветя по терасата и някакво пълзящо,което е и на нашата тераса почти.Искала да убием котката или да я махнем от блока,защото и била дъвчела скъпоценното растенийце. При баща ми е горе-долу нормално,е има едни съседи отгоре които сякаш организират хвърляне на мебели в апартамента.И то да беше денем,ама то състезанията започват най-рано в 1 през ноща. Иначе отдолу съседката непрекъснато готви нещо миришещо на кисело зеле + развалени яйца.Имат си,разбира се,внучка.Гледаш го едно мило детенце,а то е цяло чудовище.Като се разкрещи направо ми идва да сляза и да го ьзавържа някъде със запушена уста. Бая дълъг пост стана,ама трябваше да се оплача някъде.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на vilityyy979
    от съседите не , но отдолу се събират се някви и немога да спа от тях ,,,
    Passion is Fashion ;]

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Аз не се оплаквам..
    Друг е въпроса дали те се оплакват.
    Ама аз какво? Искам музика.. какво само ми се карат.
    + Същата работа съм
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

ХАа Мойте са мн луди.Миналата зима в 4 сутринта се звъни на вратата и аз еееее па е*ати кой луд звъни ся.Ко да правя ставам и отварям вратата и пред мене една баба от 6-тия стои и ма гледа намръщено Вика ми за нещо ама не помня то в 4 сутринтаааа .... и й затворих вратата.
    И аз си имам съседи клюкари,такива които слушат силно тв и т.н. Имам една съседка която въобще не ме харесваше щото не и казвах здр всеки ден ИИИ моля ви са наща отиде и отряза клоните на едно дърво на което се катерех с фр когато бях малка .Друга при всеки възможен случай изливаше по една кофа вода всеки път когато и вдигахме шум отдоло.Ноо когато майка са намеси ... всички много ма заОбичаха тцтцтцтцтц

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз нямам никакви проблеми. В момента точно до нас бабата, която живееше почина, а срещу нас не знам какво правят въобще тия хора. Май вече са се преместили някъде и идват в тоя апартамент ветър и мъгла. Над нас живеят кака ми и батко ми (първи братовчеди), ама те са по София попринцип, а и тука да са даже с батко ми си правим състезание с буферите и така Под нас живеят некви ромки, ама те не праят проблеми.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
    Уффф ..! xD В нашия вход има една бабичка, дето 24 часа звъни на вратата и иска кви ли не неща .. ;xx Ужасна е!! Веднъж ме събуди в 4:30 сутринта .. ;xx Идеше ми да я гръмна!!Дъщеря и я била ударила.. ;xx Еми то и аз на нейно място бих я ударила щото тая не остава дъщеря си, мъжа и и детето и намира! Бие детето и крещи .. А е на 80 год. някъде .. Веднъж рязах нещо, и тя звънна а аз сама във къщи .. Забравих ножа в себе си и като отворих
    - Айди махай тоз нож маа ..
    Аз мълча и я гледам злобно, а тя иска баща ми да говори с него .. Аз
    - Няма го ..
    - Каквоооо?
    - НЯМА ГО!
    - Каквоо?
    - НЯМА ГОООО!
    - Не чувам дай по-силно!?
    - Ай чао.. - и и затворих вратата под носа .. ;xx
    След тва звънеше 20 мин на вратата, и спря .. Мноооого тъпа жена .. ;xx
    емм за тъпа сиг не е тъпа ама те хората стигнат ли до определена възраст тотално изперкват ти като порастнеш ква ше си
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

2 пъти се местим и двата попадаме на съседи-слънце .....Бахти късмета
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

имам и готини съседи с изкл на тоз под нас с жена си смърдят на оцет с тва се къпят но скоро гледам че са спрели да се къпят с сапун
    Rikity-сестричка

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Не,но те от мен-ДА.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На третия етаж съм. Не ги знам кои са на 4 и 5 ,така че за тях нищо конкретно не мога да кажа. Освен,че понякога тези от 4 етаж издават шумове и тропат. Ама не обръщам внимание,тъй като знам,че има едно мънинко момченце.
    А с долните съседи проблеми си нямам. Обожавам тоз' на втория етаж. . Та,това е.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Има един от горния етаж, 'дето тая седмица не е спрял да дрънчи на скапаната си китара. Един път на шега ме попита дали ми пречи. Но аз тогава му казах, че няма проблем...защо ли? Еми, още не бях обърнала внимание на факта, че не мо'е се запре да свири!
    Както и да е. И аз не съм от най-тихите хора. От долния етаж човечеца на няколко пъти на шега ме моли да скачам и тичам по-тихо, ама аз в момента, в който си вляза у нас, забравям директно и си продължавам. Не е нарочно, наистина!

не,по скоро те от мен

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Еми да оплаквам се..
    Над нас хората не знам кво правят, ама направо не се търпи. Вечерта след 12 си надуват чалгата и .. местят мебели или.. не ги знам, ама все думкат и местят нещо. Посред нощ чувам как дебелото им дете търчи из апартамента им.. майката тропа с токчетата и т.н. и т.н. А тоя срещу нас непрекъснато се събира с някакви други долу пред входа и вдига шум през нощта. На първия и четвъртия етаж има кучета, които лаят денонощно. Нямам нищо против кучетата, ама няма да е никак зле, ако млъкнат.
    Друг е въпроса, че в градинката зад блока през нощта се събират някакви на групички, които се напиват и започват да пеят.. А аз съм на втория етаж и не мога да спя..
    Маалко дълъг стана поста, ама трябваше да си излея душата.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Моите съседи са повече от добри! До нас живеят баба,майка и дъщеря с куче.Бабата готви страхотно!Винаги ни кани на гости и ни черпи с курабиики и кифлички! Никога не оставаме без подаръци за Коледа и РД!Най–страхотните съседи!
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Ем аз живея в София-Люлин, и гледам някой беше постнал, че в Люлин не било тихо по принцип, ем да :Д особенно при моя блок, като се почне първо от момчетата под прозореца ми като се съберат ... а да не говоря за съседите, най-се мразим със седката до нас, тя цяла нощ крещи, вречи, думка, та мебели кфо се сетиш това хвърчи из тях,не мога да спя, но все пак аз през деня и го връщам в максимална доза ... усливам музиката на макс и не ми пука... обаче един ден е така съм си усилила музиката и тая ми звъни и почва да ми вика, много ми била силна музиката нз си кфо си ще викна полиция, викам давай, чаках ги и дойдоха след 10-15мин, и ми викат така и така не е редно др бр .. викам добре бе хубаво .. аз няма да надувам музиката, ама защо не се намесите нощеска когато ви викам, че тя ми блъска и не ми дава да спя и те некфи спекоха и викам айде довиждане и им затворих врата под носа
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

За да не бъде мн дълъг поста, пиша нов ..

Имам и едни съседи над нас .. понеже аз съм на 1-вия етаж, ии некфа мърша на 40-50 години .. само ремонти .. бръмчене по цял ден голям ужас .. пък после на мен ми дигат врява, е така на един съвет на входа .. говориха кфо говориха и тая до нас и тая над нас, почнаха да се оплакват от мен, викам абе ей чакайте малко, какво ми скачате веднага, не стига, че на едната слушам скандалите по цяла нощ, ами и на другата по цял ден ми бръмчи .. какво е това безобразие .. то с вас не може да се живее .. гръмнаха ми бушоните и почнах да ги храня .. то незнам кой не се е оплаквал от съседи, но който има добри съседи евала му правя, аз определено не се давам без бой .. просто такъв характер съм, че ако ми правиш мръсно и аз ти правя ...
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си