- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Оплаквате ли се от съседите си?
еми да писва ми вече, понеже сградата е нова и всички правиме ремонти, така е. АМА ЧОВЕШКО ЛИ Е В 9 ЧАСА ДА БУТАТ СТЕНИ И ДА КЪРТЯТ ?!?! То не бяха тея от горе, са тея до нас. И все сутринта, а веднъж и в 9 вечерта им скипна. Българска му работа :@
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Нашите мили съседи винаги си режат дръвцата в 7 сутринта... Кааак да не ги обичаш!
аз от тях не ама те от мен да... тва по 4 часа на ден да ги тероризираш с мощен бас не е работа![]()
не.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не адските,готини хора са :d
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Имам от какво да се оплачаДоста гадни съседи имам ,мисля си че са някакви манияци.На 2ри етаж съм,под нас съседите са супер откачени.Имат 2 деца-тия деца са някви истерици.Постоянно крещят,гонят се,чувам все някви шумове от нещо счупено,луда работа
![]()
Майка им постоянно им крещи,леллеее като се развика..."ти малоумен ли си уееее;тъпанар;ако продължаваш,ша спиш на терасата...".И наистина ги е изкарвала да спят на терасата...есента.А пък баба им постоянно се мъкне у нас да иска нещо.В 8 сутринта звъни да иска я брашно,я хляб,захар....Г/д ние ги храним май.
От другата страна пък има една к*рва.Има дете на 7,ама постоянно мъкне некви мъже у тях(живее с баба си).През нощта като земе да пъшка и аз се чудя къде да ходя да спя.Имаше един приятел,с него всяка вечер скандали.То се чупеха неща...най-накрая хвърли една саксия в/у колата на горкото момче.Повече не го видях.Може да го е убила,знам ли...Добре че от другата страна съседът е пич,с него се си лафим на терасататой е най-нормален.
На площадка сме по три апартамента.Аз съм на 6-тия етаж а до нас по средата има една жена с 2 малки деца постоянно квичат ама яко реват а другите комшии срещу мен пък сега им дойдоха гости от Франция няква с двете си деца на по 7-8 години и онея не знаят БГ и на френски от сутрин до вечер МОСЮ МОСЮ МОСЮ бахти откачаш напрао . Над мен пък жената е психично болна ама то яко зле.Посред 3-4 часа вечерта тръгва да чука по вратите , звъни по домофоните от доло направо лудница.Искам да се махам от тоя квартал направо :X
Аз май съм късметлийкаИмаше само една съседка, която ставаше към 4 и 30 и увеличаваше телевизора си до последно, винаги се събуждах, но замина някъде и сега всичко е наред. Иначе - едната ми съседка е почти глуха, другите са толкова добри, че никога не правят проблем. Общо-взето, нямам от какво да се оплача.
Аз се оплаквам от тях и те от мен ама...Съседката, която живее над нашия етаж вечер като почне да тропа от нея не мога да спя
Съседите на долния етаж пък правят ремонт 2 месеца, като почнат от 8-9 сутринта до 12-1 часа на обяд и в 2-3 часа пак почват ужас
вчера като поканих един приятел на гости и той тъй като свири на китара почна да свири във входа и тъй като има ехо се чуваше чак до 5-тия етаж и досадната бабичка, която ни е съседка излезна и вика "Абе стига си дрънчал с тая китара щото като я взема и ще ти иде в главата"
![]()
![]()
Леле беше побесняла
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При нас само клюкарят,знаят разписанието на всеки! :X![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Мм.. по-скоро не, защото живея в къща![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Просто умрях от смях хора, честно. You made my day!![]()
Иначе по темата, понеже сме голям блок, има 16 етажа и около 200 семейства, не ги познавам всички, като едно голямо село сме.Обаче на площадката на етажа сме 6 семейства, у 2 от които винаги смърди ужасно и се разнася няква воня на етажа. Не чистят стълбището, не плащат сметки, редовно ни спират асансьора... (живея на 9 етаж)
! Един друг съсед пък просто по ЗАКОН всеки път като влезе в асансьора пали цигара, да може да удуши всички. Най-много се кефи като почна да кашлям, виждам го как се хили гадно под мустак.
Бабите дежурят долу пред входа 24/7, добре, че поне от време на време по БТВ дават някой интересен сериал, че иначе ще започнат и на листи да си записват кой кога влиза и кога излиза. Ужас! От терасите редовно хвърчат чантички с боклук, саксии, веднъж хвърлиха детска количка...
И тя падна на метри от една моя приятелка...
Около блока под терасите има използвани памперси, дамски превръзки, презервативи... etc. Няма да продължавам...
Живея на 2рия етаж и понеже имам куче, постоянно се караме със съседите под нас. Една вечер в 2 през нощта бабката ми звъни на звънеца, но го натискаааааааа.. сигурно 58785285 пъти, аз излизам и тя ми казва, че кучето ми дишало и ще ни съди и т.н.Лампата на стълбите изгасна. Аз и викам "добре, лека нощ" и й затворих вратата под носа
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Нямам проблеми, за радостживея в къща. (:
awerw♥
На първия етаж има една дето за най-малкия шум вече вика полиция... Или примерно вали и съм с някви приятели и си говорим във входа и тя излиза и крещи - Айде изнасяйте се от тука само ми шумите на главата...
Последния път излезе с някъв сатър и вика че ще вика полиция.Голям стрес беше тогава. А има една дето се оплаква от кучето ми, понеже го пускам само да се разкарва на вън и то после се връща. Само ми вика че ще го хване някой път да го заведе да го умъртвят и такива глупости. За ся е живо де, ама кой знае някой ден земе си удържи на обещанието.
![]()
мне,търпим се. Пекани са,не се оплакват от музиката
![]()
ама са големи клюкари... съседката от първия етаж чуе ли гласове от входа или някоя кола веднага е на терасата
![]()
Всичките ми съседи са клюкари!!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Спокойно .. навсякъде е така ..Първоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Не, не .. по - скоро те трябва да се оплакват от мен .![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
При най-малкият шум, веднага на терасите да гледат![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аз мразя много една баба като отида до магазина и се връщам тя постоянно стой навън и любопитства от къде се връщаш ? какво е това ?
от къде го купи? понякога ми иде да я ударя с нещо. Но тя не е единственият ми проблем имаме едно момче което всяка сутрин през лятото става към 7.30 и минава с мотора си само напред назад и ме събужда направо е ужасен![]()
Не, нашите съседи са доста кротки, не вдигат шум, нищо. От време на време пускат силно музика, но не се дразня, защото музиката е класическа, а аз това и слушам.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън