.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    еми да писва ми вече, понеже сградата е нова и всички правиме ремонти, така е. АМА ЧОВЕШКО ЛИ Е В 9 ЧАСА ДА БУТАТ СТЕНИ И ДА КЪРТЯТ ?!?! То не бяха тея от горе, са тея до нас. И все сутринта, а веднъж и в 9 вечерта им скипна. Българска му работа :@
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    Нашите мили съседи винаги си режат дръвцата в 7 сутринта... Кааак да не ги обичаш!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    аз от тях не ама те от мен да... тва по 4 часа на ден да ги тероризираш с мощен бас не е работа

Мега фен Аватара на mynichka
    не.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Не адските,готини хора са :d
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Град
    Lunataaa
    Имам от какво да се оплача Доста гадни съседи имам ,мисля си че са някакви манияци.На 2ри етаж съм,под нас съседите са супер откачени.Имат 2 деца-тия деца са някви истерици.Постоянно крещят,гонят се,чувам все някви шумове от нещо счупено,луда работа
    Майка им постоянно им крещи,леллеее като се развика... "ти малоумен ли си уееее;тъпанар;ако продължаваш,ша спиш на терасата...".И наистина ги е изкарвала да спят на терасата...есента.А пък баба им постоянно се мъкне у нас да иска нещо.В 8 сутринта звъни да иска я брашно,я хляб,захар....Г/д ние ги храним май.
    От другата страна пък има една к*рва.Има дете на 7,ама постоянно мъкне некви мъже у тях(живее с баба си).През нощта като земе да пъшка и аз се чудя къде да ходя да спя.Имаше един приятел,с него всяка вечер скандали.То се чупеха неща...най-накрая хвърли една саксия в/у колата на горкото момче.Повече не го видях.Може да го е убила,знам ли...Добре че от другата страна съседът е пич,с него се си лафим на терасата той е най-нормален.

Град
    Русе
    На площадка сме по три апартамента.Аз съм на 6-тия етаж а до нас по средата има една жена с 2 малки деца постоянно квичат ама яко реват а другите комшии срещу мен пък сега им дойдоха гости от Франция няква с двете си деца на по 7-8 години и онея не знаят БГ и на френски от сутрин до вечер МОСЮ МОСЮ МОСЮ бахти откачаш напрао . Над мен пък жената е психично болна ама то яко зле.Посред 3-4 часа вечерта тръгва да чука по вратите , звъни по домофоните от доло направо лудница.Искам да се махам от тоя квартал направо :X

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Не,не ми пречат.

Аз май съм късметлийка Имаше само една съседка, която ставаше към 4 и 30 и увеличаваше телевизора си до последно, винаги се събуждах, но замина някъде и сега всичко е наред. Иначе - едната ми съседка е почти глуха, другите са толкова добри, че никога не правят проблем. Общо-взето, нямам от какво да се оплача.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Аз се оплаквам от тях и те от мен ама... Съседката, която живее над нашия етаж вечер като почне да тропа от нея не мога да спя Съседите на долния етаж пък правят ремонт 2 месеца, като почнат от 8-9 сутринта до 12-1 часа на обяд и в 2-3 часа пак почват ужас вчера като поканих един приятел на гости и той тъй като свири на китара почна да свири във входа и тъй като има ехо се чуваше чак до 5-тия етаж и досадната бабичка, която ни е съседка излезна и вика "Абе стига си дрънчал с тая китара щото като я взема и ще ти иде в главата" Леле беше побесняла

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    При нас само клюкарят,знаят разписанието на всеки! :X
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Мм.. по-скоро не, защото живея в къща
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Просто умрях от смях хора, честно. You made my day!

Иначе по темата, понеже сме голям блок, има 16 етажа и около 200 семейства, не ги познавам всички, като едно голямо село сме. Обаче на площадката на етажа сме 6 семейства, у 2 от които винаги смърди ужасно и се разнася няква воня на етажа. Не чистят стълбището, не плащат сметки, редовно ни спират асансьора... (живея на 9 етаж) ! Един друг съсед пък просто по ЗАКОН всеки път като влезе в асансьора пали цигара, да може да удуши всички. Най-много се кефи като почна да кашлям, виждам го как се хили гадно под мустак. Бабите дежурят долу пред входа 24/7, добре, че поне от време на време по БТВ дават някой интересен сериал, че иначе ще започнат и на листи да си записват кой кога влиза и кога излиза. Ужас! От терасите редовно хвърчат чантички с боклук, саксии, веднъж хвърлиха детска количка... И тя падна на метри от една моя приятелка... Около блока под терасите има използвани памперси, дамски превръзки, презервативи... etc. Няма да продължавам...

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Живея на 2рия етаж и понеже имам куче, постоянно се караме със съседите под нас. Една вечер в 2 през нощта бабката ми звъни на звънеца, но го натискаааааааа.. сигурно 58785285 пъти, аз излизам и тя ми казва, че кучето ми дишало и ще ни съди и т.н. Лампата на стълбите изгасна. Аз и викам "добре, лека нощ" и й затворих вратата под носа
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Пловдив
    Живея в къща и не се оплаквам...
    Срещу нас и до нас са некви яки младоци. На по 20 години, напомпани батковци... Много им се кефя, пък и сме приятели
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Нямам проблеми, за радост живея в къща. (:
    awerw

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    На първия етаж има една дето за най-малкия шум вече вика полиция... Или примерно вали и съм с някви приятели и си говорим във входа и тя излиза и крещи - Айде изнасяйте се от тука само ми шумите на главата...
    Последния път излезе с някъв сатър и вика че ще вика полиция. Голям стрес беше тогава. А има една дето се оплаква от кучето ми, понеже го пускам само да се разкарва на вън и то после се връща. Само ми вика че ще го хване някой път да го заведе да го умъртвят и такива глупости. За ся е живо де, ама кой знае някой ден земе си удържи на обещанието.

мне,търпим се . Пекани са,не се оплакват от музиката ама са големи клюкари... съседката от първия етаж чуе ли гласове от входа или някоя кола веднага е на терасата

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Всичките ми съседи са клюкари!!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Спокойно .. навсякъде е така ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Не, не .. по - скоро те трябва да се оплакват от мен .
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Спокойно .. навсякъде е така ..
    Абсолютно навсякъде!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    При най-малкият шум, веднага на терасите да гледат
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Аз мразя много една баба като отида до магазина и се връщам тя постоянно стой навън и любопитства от къде се връщаш ? какво е това ?
    от къде го купи? понякога ми иде да я ударя с нещо. Но тя не е единственият ми проблем имаме едно момче което всяка сутрин през лятото става към 7.30 и минава с мотора си само напред назад и ме събужда направо е ужасен

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Не, нашите съседи са доста кротки, не вдигат шум, нищо. От време на време пускат силно музика, но не се дразня, защото музиката е класическа, а аз това и слушам.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си