- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Оплаквате ли се от съседите си?
Съседите отсреща често се карат и викат,също така всяка Събота над нас има купон(ама това не ми пречи слушам си музика на аванта) иначе от другите съм доволна.
Имам ужасни комшии.Живея в блок и всеки ден точно в часовете когато
трябва да се пази тишина се надуват басове или чалги.Не издържам понякога.А най-гадното е че човека е простичък и има изисквания за най-малкия шум... Въпреки това и аз не отстъпвам с метала и се стига до скандали.
В моя вход всички сме задружни,но има една лисица срещу нас,където постоянно вдига разни купони,надува Веско Маринов през нощите,влизат илизат някакви мъже а е стара вече д/г 45-50 годишна и все гледа да се заяжда пфуу..викаме и "веселата вдовица",защото откакто мъжа и почина го удари на живот..
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
аз не ама те от мен да![]()
Има много ужасни бабички под нас .. и все намират да врякат за нещо..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
На квартира съм тук и не знам,но съм направо шокиран от съседите на хазяините ми.Всяка сутрин в 6 сутринта комшийката отгоре тропа с някакви токчета и ме събужда и не мога да спя от нея...Леле егати ненормалната жена ,честно!Това направо не се търпи.Или пък веднъж една сутрин някакъв се развънял като ненормален на звънеца и аз се събудих и отидох да отворя вратата и ония дъртия ми вика:"Хазяините тука ли са"?Викам нали,че сигурно спят и ония като влезна направо вътре и си викам на акъла боже господи тея са ненормални,ужас! ;х Било тогава Задушница и за Бог да прости раздавали жито..![]()
![]()
Има и една от 4тия етаж дето има едно куче и то нали голямо и тая подпирала някакъв камък на входната врата,че да можело да минава кучето й...След това беше дошла домоуправителката на входа да се разправя с хазяина ми защо на входната врата имало подпрян камък и като почнат да се разправят целият вход ги слуша... Просто е някакъв ужас и вече искам да се застрелям!
![]()
![]()
Клюкари и са напълно откачили... хубавото, че им го връщам със силната музика :д
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Оплаквам се, ами .... :@ те тея над нас нямат мяркаайдее вече свиквах че надуват всяква музика по ВСЯКО време .. че събарят столове на теракота в 3 през нощта ... обаче като събота и неделя почнат да чистят към 7
направо ми иде да ги тръшна.. и за капак като се надрусат почват виканици , тръшкания... абе мани..ужс, ама тва е положението ..
Съседите ми са отвратителни.Във входа ми има и свестни хора,но тези,които са под нас,над нас и отстрани са просто кошмарни.Бабички клюкарки,злобна стара мома и неудовлетворени от живота си шумни неудачници.![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Има една бабичка над нас,която сякаш и няма копчето на дистационното за нямаляване на звука. От дясната страна са братовчедите ми и чичо ми,за които не трябва да надувам много музиката..
Те се оплакваха от мен като бях малка. Иначе са само дърти. Има едни до мен дето понякога прекаляват с истеричния си смях и музиката ( кючеци ). па едни над над все едно живеят коне, постоянно тропат и всяка вечер им се чува пералнята, нормално, те като циганите. Вероятно са 6 човека + 1 бебе там.......
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
никога не съм се оплаквал, момчето до нас яко си надува музиката ама изобщо не ми пречи.
попринцип те се оплакват от мен![]()
3 етажа, по 3 на етаж
на първия е ок, 2 апартамента са заети, в единия януари ще си имат бебе, ама се надяваме че ще е тихо бебе
на нашия (2) има едни студентки и като ги прихване нещо са шумнички, музика това онова, ама след като ги записаха от полицията 1 път вече кротуват, защото при второ им се пише акт за 800лв някъде
на третия е лудницата..
единия апартамент е празен, в другия са 2-3 момчета, сравнително кротки обаче тия над нас са трагични..5-6 момчета, постоянно музика, снощи се прибираха от дискотека в 3.30 такова тропане и крещене ..хич не се съобразяват че има хора които сме на училище или работа сутрин..ама и нашите си им викат полиция и хич не им пука..
за общите части-стълбите една комшийка ги изми веднъж и оттогава се отказа..навсякъде са фасове и боклуци..а входната врата е такава, че ако я бутнеш се заключва и само отвътре може да се отвори без ключ и въпреки че само трябва да я бутнат, никога не е затворена и влизат разни животни (кучета или котки) и е мазало..
съседите над нас всяка вечер пускат кючека на МАКС и тва след 23 часа!Вчера кротнахаи баш се успокоих и те почнаха да правят ремонт след 22 часа!Де не говорим че не може да си укротят детето,което непрекъснато търчи и врещи!Ако бяхте на мое място съм сигурен че и седмица няма да издържите и ще психясате.
![]()
![]()
![]()
Аз имам уникалните съседи,не само във входа,ами в целия блок изобщо.Простоо забележка нямам-ии всички са спр разбрани и задружни.