Значи ходих с едно момиче и ми беше супер готиното с нея даваше ми всичко !! Говорили сме си как ще бъдем заедно дълго време беше ни и на двамата адски хубаво Просто неможех да погледна друго момиче... нон-стоп ми се вряха,тръгват да ме целуват ... немога и немогаа ... тя беше единствена за мен! Не съм я ревнувал,имах и напълно доверие,не съм я ограничавал в нищо гледал съм да се чуства красива и желана Но ето дойде и момента в който тя замина за море и се чувахме естествено всеки ден,но до един момент аз почнах да се чуствам самотен и тя да ме забравя малко или много смисъл по рядко ми звънеше и т.н. ( ама като цяло на морето всички са така всички се отплесват ) ии естествено аз тъпака направих проблем за това,не за друго простоо исках да ми се омилка малко,таа после и аз отидох на море видяхме се Беше всичко като приказка бяхме 2 дена,но бяха най-хубавите дни! Всичко беше наред. После се прибрах ии пак и нещо се скарахме за някакви глупости по телефона ама брутално се скарахме ии така уж скъсахме ама ни бяха замразени взаимоотношенията когато се прибра се оправихме иии всичко уж беше наред,но аз забелязах някаква корена промяна държеше се супер тъпото,супер пренабрежителното ... поговрих за това с нея ... тя ми каза,че няма нищо,но аз супер много страдах и дойде момента в който я скъсах,въпреки че я обичах!! Беше ми тъпо няколко дни,но го преглътнах разбрах,че на морето докато е била и там дето сме се скарали е намерила някого и са се целунали ! ( аз все си мисля,че това е защото се е чуствала самотна и някакъв е искал да я бодне и тя му се е вързала на глупоста ) Та реших,че и двамата трябва да продължим напред,за това я дръпнах настрани и си поговорихме казах и че може да разчита на мене за всичко и че мога да и бъда най-добрият и приятел,но нищо друго поговорихме си , направихме една дълга и силна прегръдка и кой от къде е и така мина се време и разбрам от нейни познати,че тя сега събира кураж да ми се извинии за всичко и да се събереме ии да сме заедно... честно казано аз имам чуства към нея,но найстина бях готов да продължа напред и знам,че така е по-добре,но много се чуда какво да направя! Опасявам се,че в момента пак се чуства самотна и за това се обръща към мен иии реално погледнато с тоя човек няма какво да ми даде за вбъдеше ( все така си мисля ) , но мамка му.... ОБИЧАМ Я ... ;х
кажете ми какво да правя ... това не е цялата история доста по-дъгла е но накратко ви я разказах Дано сте ме разбрали Мерси !