.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Изследвания за ХИВ/СПИН - отказ?!

...
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

А знаеш ли, че тестът отчита правилно най-малко 3 месеца след рисковия контакт?
    В интернет намерих тези адреси:

СРИОКОЗ
    София
    ул. "Враня" No 20
    ет. 5, стая 502
    тел./факс: 02/ 833 40 99
    Електронна поща: kabkis@siokoz.com

Център за сексуално здраве
    Сдружение „Здраве без граници”
    София
    Майчин дом
    ул. „Здраве” №2, кабинет 164
    тел: 952 33 99; 952 02 88
    Електронна поща: cshbulg@hotmail.com

Национална Потвърдителна лаборатория по ХИВ
    София
    бул. „Столетов” 44А
    тел . 931 80 71
    Електронна поща: kabkis11@yahoo.com
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ох, тия лекари все повече ме изумяват.Вчера ме накараха да стоя повечко време в кабинета, за да си починели ... а хората отвън чакаха.

Защо въобще ти питат защо искаш да се тестваш? Това си е твоя работа. Сигурно си имат по-сериозна работа от твоите съмнения и не им се занимава, но това не е причина да ти откажат. Права си.

Не съм от София и не мога да ти помогна, но ей сега някой ще ти каже.

Те по никакъв начин нямат право да ти отказват тест, дори и девствена да си.Дори и не си длъжна да казваш защо искаш да се изследваш.Отиди в някоя друга клиника и настоявай докато не ти направят теста.За какви олигофрени става въпрос щом такъв тест отказват..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Винаги има шанс, затова е и теста за да разбереш. Те нямат право да ти откажат. Пък и като те питат защо-ти длъжна ли си да им обясняваш с кого си правила секс и на кого си духала

Колко време продължи половият акт ?
    Има си риска изглежда .

...
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

LovelyGirl извинявай ама си в голяма грешка ! Началото на лятото ходих в студентска поликлиника беше ми любопитно какво представлява (а и е безплатно, та какво ми пречи да си знам ХИВ статуса?). Лекарката, която беше там беше страшно учтива, мила и ми обясни всичко с големи подробности. 2 седмици след "фаталния" ден тестът може да отчете резултат. Въпреки, че дали ще разбереш 2 седмици след заразяването или 3 месеца ЗА ТЕБ разликата е никаква. В днешно време лекарите са тотални идиоти и да ти кажа, не се учудвам, че само търсят как да се скатаят и да работят по-малко. Отиди в студентска поликлиника там няма да те върнат. Също така не е нужно да обясняваш ЗАЩО мислиш, че може да си се заразила с ХИВ.

Успех !
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Да ти откажат е недопустимо! Няма значение какви са ти поводите за притеснение. Ако щеш и девствен да си, пак нямат право да ти отказват.

Но истината е, че изследването е безсмислено след толкова кратък период от време след "фаталния" ден, както някой го нарече. И да, LovelyGirl е права, когато каза, че трябват минимум 3 месеца, за да бъде тестът 100% сигурен. Даже, аз съм чел и да се опуменава период от рода на 5-6 месеца. Но 2 дни- не, не не..

Аз също съм се изследвала, както ти каза от любопитство, но беше преди 2 години.Тогава ми казаха така - 3 месеца.Също правихме кампания, относно СПИН (затова и ни беше интересно, отидохме няколко човека да си направим теста) и в кампанията също се казваше, че след най-малко 3 месеца се прави тест.Не знам, ако за тези 2 години се е променило нещо, някакви други тестове ли, възможно е.

Град
    Кембридж
    като на вскеки прайш свирки ела и на мене една ама с презерватив

...

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от MyPleasureMyPain
    Не съм правила на всеки свирки Явно не сте прочели следващия ми пост. Както казах случката беше преди години и въпросното момче ми беше гадже. Не знам защо съм се въобразила, че може да му има нещо и че ми го е лепнал и на мене при положение, че дори не сме спали...

Благодаря на всички за отговорите. Утре ще отида на друго място да се изследвам
    малко кел файда щом е било преди години пък и ако е заразена отърване от болеста няма дали сега или след 2 год ще разбереш ... както и да е пиши ако искаш и на мене да ми напрайш една ама с презерватив

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тоя пък, свирка с презерватив... (facepalm)

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Тоя пък, свирка с презерватив... (facepalm)
    после да няма теми дали си болен от спин и т.н.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пич не съм на 12 и мога да преценя на коя да дам да ми го лапа. А и ако недай Боже някога го докарам дотам, няма да разчитам на тийнфорума да ми реши проблема.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ЛАПАЙ , ЛАПАЙ ТО ПОЛЕЗНО

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    :P

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Отиди пак на същото място и им кажи,че искаш да ти бъде направен тест.Хич да не ти пука!Теста е безплатен,анонимен и е за всеки,които прояви желание.На тях не им влиза в работата защо си решила да се тестваш.Знай си правата и си ги отстоявай!Според мен всеки човек,водещ полов живот трябва да се проверява поне 1х в годината!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си