.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 166
    Цитирай Първоначално написано от POKEMONFOREVER
    Извинявайте,че не пиша по темата.

Първо.
    Както казах МА НЕ КЕ НА се завърна .
    Второ.
    Снимката показва колко красива е същността.
    Трето.
    Е*авките с огледалото са игнорирани.
    Четвърто.
    Това е до испански (еспаньоло - си амиго ? си ? сиии? ) (неграмотни хора трудно правят пътуване България-Испания) басейн.

По темата.
    Искам си японката в леглото .
    На картинка ли я искаш ? Или по-добре си нацапай една ваденка на гърба едно японско личице, та като гледаш "релефният" си гръб в огледалото да можеш да видиш и момиче ... и ти да те еба и тебе ...

Ма стига с тея пички,че ще ти излязат мазоли,а и майка ти ще се чуди къде и е крема за ръце.

Доста добро чувство за хумор имате евала,пичове.

Пички,пички ко да се прай брат и на мене ми омръзнаха.

Доста добро чувство за хумор имате евала,пичове.

П*Ч*И,П*Ч*И ко да се прай брат и на мене ми омръзнаха.
    ЙЕА Много ли ги ебеш? Колко ти е голяма патката? И на колко си годинки?

Що ли па от разгонените ти постове из форума нещо не личи да си голям пичеловец.Ма явно си си набил злобарката и ти се е дигнало малко самочувствието,че преди някой ден беше готов да наебеш сичко дет мърда.

Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Що ли па от разгонените ти постове из форума нещо не личи да си голям пичеловец.Ма явно си си набил злобарката и ти се е дигнало малко самочувствието,че преди някой ден беше готов да наебеш сичко дет мърда.
    В тая група влиза и чифтокопитния еднорог на съседа от милановата къща :S

Това,че пиша в форум,че искам да ебан някое момиче или нещо общо ако си малко по-умен ще се досетиш,че надали ще е много сериозно,все пак говориме за хора живеещи в България.

Не пляскам много,девствен съм.
    Е пацката е около 17 не е толко голяма.
    На 17 години 17=17.
    Иначе ще те уредя с някоя испанка ако искаш.
    Все пак аз обикновенно съм по сериозните гаджета.

Разбери се първо със себе си девствено ли си или си падаш по сериозните гаджета(Майка ти не се брои,тя винаги ще е до теб).Ама щом почна на размер да раздуваш начи те нагънаха комплексите.

Това,че пиша в форум,че искам да е*** някое момиче или нещо общо ако си малко по-умен ще се досетиш,че надали ще е много сериозно,все пак говориме за хора живеещи в България.

Не пляскам много,девствен съм.
    Е пацката е около 17 не е толко голяма.
    На 17 години 17=17.
    Иначе ще те уредя с някоя испанка ако искаш.
    Все пак аз обикновенно съм по сериозните гаджета.
    Кефиш ме, честен си. Но няма как да спра да те ебавам че си грозен, нито пък можеш изведнъж да станеш пич, така че - лапай мухльоооо

Кефите ме и 5-мата.
    Прайме се гевреци от 1 час,а вие така и така на инат всичко зимате на сериозно.
    Викам си егати срещнах и аз пичовете на ХУМОРА AXaxxa ама то се оказа,че и вие поддавате.

Муци,осрал си се с пиенйето,ае лягай си пък утре като си адекватен ще разправяш ква чикия си си набил.

Кефите ме и 5-мата.
    Прайме се гевреци от 1 час,а вие така и така на инат всичко зимате на сериозно.
    Викам си егати срещнах и аз пичовете на ХУМОРА AXaxxa ама то се оказа,че и вие поддавате.
    Как ше поддаваме бе, тва да не са ти кльощавите краченца? Стабилни сме като съветския съюз, освен тва си знаех, че си девствен!

Моля.моляя.
    Аз съм интелигентноо момче,водя се дете,но правя пичките на пюре.
    За туй не мислете,че аз девствен съм сегаз,а не тогаз.

Оууу йеа,имаме рапър в редиците мада фака.Кажи къ да ти викаме-Хърбавия звучи добре...и мъжествено някак си.

Моля.моляя.
    Аз съм интелигентноо момче,водя се дете,но правя пичките на пюре.
    За туй не мислете,че аз девствен съм сегаз,а не тогаз.

Май и ти, не успя да вникнеш в смисъла на това твое си изказване, плод на твоята еманципирана интелектуалистика, свързваща се с големината и демистифицираните възможности на твоят мозък .... Бате Бойко, страшни сме

Сега нещо ми е гладно, защото тъкмо се събудих, пък и е малко време за обяд, така че една паница супичка да ми донесете в леглото, супер ще дойде...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

В момента искам някое всеоотдайно и спокойно правещо секс момиче .

В момента искам някое всеоотдайно и спокойно правещо секс момиче .

На аватара ти, мисля, че имаш такова !?

anonymous708973
    Guest
    Стига де, момчета, като в детската градина сте...

Точно в момента ми трябва Той, ама толкова ми трябва, че не е е истина. Да повторим онзи път, когато нямаше и 4 минути, откакто бях прекрачила прага и вече бяхме в огромното легло под завивките, а ръката му беше точно там, където трябваше да е... Ох.
    Понеделник. Да оживея до утре, пък ще го мислим.

^ ти пък си като в емо-градинката.

Точно сега да ми донесат няколко пълнителя в леглото ще ми дойде добре...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

В тоя форум не съм намерил това момичето с което искам да права нещо в леглото,така че просто ще допрениса на профила си с +1 коментар .

Ma си се изредил на всичките момчета...палавник

Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Ma си се изредил на всичките момчета...палавник

Трябва да признаеш, това си го биваше.

Цитирай Първоначално написано от SisinkaS
    Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    ще отгворя на въпроса ''Какво искате в леглото?" .... Тъъ.. Аз попринцип го предпочитам бурно , колкото повече страст има толкова по-добре ... например: обичам момчето да ме дърпа за косата , да ме хваща за вретлето , да ме пляска по дупето по-силничко ...
    Дамм... обичам когато се чувствам безсилна в ръцете му Когато ме "прикове" на стената или ме блъсне в/у леглото и не ме оставя да се изплъзна на никъде.Т.е. порцията е следната 60 грама бурен секс със лек привкус на употребена + 40 грама още бурен секс, но с вкус на "сега ти ще си употребения" = краен резултат - 100% удоволствие Малко след това може и още една дозичка ... Охх наистина май ми липсва дозата ми, но трябва да трая още 2 денаа
    ами ако живеех по-близичко около теб нямаше да се налага да чакаш..щеше да си на един телефон разстояние от секса
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    да ни е хубаво и на двамата и да не прекалявам със сметаната
    6б3З10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си