- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искате в леглото?
На картинка ли я искаш ? Или по-добре си нацапай една ваденка на гърба едно японско личице, та като гледаш "релефният" си гръб в огледалото да можеш да видиш и момиче ... и ти да те еба и тебе ...Първоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
![]()
![]()
Ма стига с тея пички,че ще ти излязат мазоли,а и майка ти ще се чуди къде и е крема за ръце.
Доста добро чувство за хумор имате евала,пичове.
Пички,пички ко да се прай брат и на мене ми омръзнаха.
ЙЕАПървоначално написано от POKEMONFOREVER
Много ли ги ебеш? Колко ти е голяма патката? И на колко си годинки?
Що ли па от разгонените ти постове из форума нещо не личи да си голям пичеловец.Ма явно си си набил злобарката и ти се е дигнало малко самочувствието,че преди някой ден беше готов да наебеш сичко дет мърда.
В тая група влиза и чифтокопитния еднорог на съседа от милановата къща :SПървоначално написано от BeastLover
Това,че пиша в форум,че искам да ебан някое момиче или нещо общо ако си малко по-умен ще се досетиш,че надали ще е много сериозно,все пак говориме за хора живеещи в България.
Не пляскам много,девствен съм.
Е пацката е около 17 не е толко голяма.
На 17 години 17=17.
Иначе ще те уредя с някоя испанка ако искаш.
Все пак аз обикновенно съм по сериозните гаджета.
Разбери се първо със себе си девствено ли си или си падаш по сериозните гаджета(Майка ти не се брои,тя винаги ще е до теб).Ама щом почна на размер да раздуваш начи те нагънаха комплексите.
Кефиш ме, честен си. Но няма как да спра да те ебавам че си грозен, нито пък можеш изведнъж да станеш пич, така че - лапай мухльооооПървоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
![]()
Кефите ме и 5-мата.
Прайме се гевреци от 1 час,а вие така и така на инат всичко зимате на сериозно.
Викам си егати срещнах и аз пичовете на ХУМОРАAXaxxa ама то се оказа,че и вие поддавате.
Муци,осрал си се с пиенйето,ае лягай си пък утре като си адекватен ще разправяш ква чикия си си набил.
Как ше поддаваме бе, тва да не са ти кльощавите краченца? Стабилни сме като съветския съюз, освен тва си знаех, че си девствен!Първоначално написано от POKEMONFOREVER
Моля.моляя.
Аз съм интелигентноо момче,водя се дете,но правя пичките на пюре.
За туй не мислете,че аз девствен съм сегаз,а не тогаз.
Оууу йеа,имаме рапър в редиците мада фака.Кажи къ да ти викаме-Хърбавия звучи добре...и мъжествено някак си.
Първоначално написано от POKEMONFOREVER
Май и ти, не успя да вникнеш в смисъла на това твое си изказване, плод на твоята еманципирана интелектуалистика, свързваща се с големината и демистифицираните възможности на твоят мозък .... Бате Бойко, страшни сме![]()
![]()
Сега нещо ми е гладно, защото тъкмо се събудих, пък и е малко време за обяд, така че една паница супичка да ми донесете в леглото, супер ще дойде...
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
В момента искам някое всеоотдайно и спокойно правещо секс момиче.
Първоначално написано от POKEMONFOREVER
На аватара ти, мисля, че имаш такова !?![]()
![]()
Стига де, момчета, като в детската градина сте...
Точно в момента ми трябва Той, ама толкова ми трябва, че не е е истина. Да повторим онзи път, когато нямаше и 4 минути, откакто бях прекрачила прага и вече бяхме в огромното легло под завивките, а ръката му беше точно там, където трябваше да е... Ох.
Понеделник. Да оживея до утре, пък ще го мислим.
^ ти пък си като в емо-градинката.
Точно сега да ми донесат няколко пълнителя в леглото ще ми дойде добре...
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
В тоя форум не съм намерил това момичето с което искам да права нещо в леглото,така че просто ще допрениса на профила си с +1 коментар.
Първоначално написано от BeastLover
Трябва да признаеш, това си го биваше.
ами ако живеех по-близичко около теб нямаше да се налага да чакаш..щеше да си на един телефон разстояние от сексаПървоначално написано от SisinkaS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
да ни е хубаво и на двамата и да не прекалявам със сметаната![]()
![]()
6б3З10