- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искате в леглото?
Първоначално написано от Extremescream
+1 особено сега, когато е далеч от менПървоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
Точно в момента искам да правя див и невъздържан секс с една колежка, дето ми се тика напоследък. Ех мечтии...![]()
Видях този коментар назад в темата и мисля да кажа същото!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---->>>Аз искам да съм при него и да му галя,облизвам,целувам,засм квам ч*ена..и не само това да му правя,ама само трябва да ми падне в ръчичките![]()
Направо нямам търпение да го видя,за да му причиня "най-ужасните" неща
![]()
~девойче съм~
Еми аз попринцип си падам по грубата игра. Много обичам да шиб.. момичето с колан или пръчка докато е вързано и натиснато. После гъза и става червен и на тирета. Е в границите на взаимноприятното разбирасе. Не да я пребиеш![]()
Твърда ръка му трябва на женското. Много се кефи като усети твърда ръка.
Също така обичам много като се получи характерния звук на "шляпане" по време на вкарване и изкарване.
Просташко ще прозвучи, но момичето не се ли почувства е**** не е имало секс.
Също така абсолютната голота според мен не е най-удачно, защото не подчертава формите. Предпочитам с къса рокличка и свалени гащички, отколкото да е абсолютно гола. Е не винаги де, но така се застъпва и еротиката.
аз пък ще споделя какво правих днес![]()
беше си доста добре при положение , че тя сваршваше преди мене което ме радва изключителнно много![]()
![]()
![]()
направихме го 2 пъти почнах бавно , увеличих темпото постепенно и започнаха охканията и пъшканията :P беше направо убийствено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но се пак при хубавите работи си има проблеми както при мене просто от еднообразието което правиме понякога не ми се дига самолета и се отчайвам
ако може някой да ми даде савет за пози които са за начинаещи ( като мене, искам малко разнообразие ) ще е добре се пак тази тема е създадена за споделяне нали ?
![]()
Искам да си получа предколедния подаръккк
Един телефонен разговор...едно ходене на гости след 12.00 тази нощ...един качествен секс преди да замина за празниците![]()
Искам пак да ме остави да не спя и да му видя смешната физиономия преди да свърши, и да ме гледа докато му причинявам някакви френски неща, и да ме хапе и лекичко подръпва косата ми...и краката ми на раменете му...и да ме събуди внезапно, защото още има сила...ама няма да е тая вечер...а може и да не е хич скоро (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хммм .....Първоначално написано от JoSlipper
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
еми искам го НЕГО в леглото...то другото без да искам става![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Искам един брутален,садо-мазохистичен,груб секс и после да си тръгна...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
![]()
Точно! Момичето не си ли тръгне като пияна... не съм си свършил както трябва работата
![]()
Първоначално написано от AliceSw
me gusta
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Искам просто един хубав секс с приятна девойка, без излишни обяснения.
Иначе отдавна си искам и специалния коледен подарък - стриптийз от някоя готина мацка, облечена като Снежанка, ама май няма да го дочакам.![]()
Само като каза- "Искам да съм при теб и да ти го оближа целия от-до като близалка" и се размечтах, ама е далеч. Нищо скоро ще ми дойде коледния подарък, макар с малко закъснение.![]()
Искам цигарата след секс да е наистина сладка
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Обичам да правя секс заради едно нещо- разговорите след това.
Разпъвам на кръст . Повечето комплекси, предразсъдъци , скрити желания излизат . Останалите- следващата вечер.
Та, в леглото искреността си я получавам. Може би по-малък член би ми дошъл добре, но няма да режа горкото момче.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А една чашка уиски ?Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Ако е останалоПървоначално написано от burpp
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Още малко ще пойскаш и от нея да пиеш.
..
Звучи прекалено хубаво.Първоначално написано от nikitka_
![]()
Шъ умрЪ!Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Точно сега искам НомНомном да ме разпитва за едиповите ми комплекси, расови преразсъдъци, мечтите ми за луд сеГс със страп-он и други подобни. С удоволствие бих се оставил да се рови из тъмните кътчета на моето съзнание и подсъзнание докато семето ми минава през хранопровода през стомаха и червата й![]()
![]()
бъзикам се,но тя просто си го проси.
...