- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- L'Orеаl Спирала Extra Volume Collagene Million Lash
В продължение на повече от година си купувах само жълто-лилавата на Мейбълин. Обичах тази спирала, не исках да я сменям.
Но наскоро майка ми реши да ми купи тази на Лореал Million Lash. УАУ !
Страхотна е!!! Изобщо не слепва миглите, прави ги дълги, гъсти .. абе почти като на рекламата, а моите мигли са много къси.
Купи си я, няма да съжаляваш![]()
Ако е тая , закоято аз казвах-На Макс Фактор Фолс Лаш Ефект, аз я взех за 12-13 лв, ама я има е попринцип да я продават за 20 и няколко. Всъщност, до колкото знам май само цветът на тубичката е различен-розов, което е дооста тъпо.Първоначално написано от mokka
![]()
на мейбълин мога да кажа, че жълтата според мен е по - добра, защото розовата е false lash effect - демек миглите ти изглеждат като изкуствени и не седи добре. жълтата съм я ползвала само за цвят, но в момента не съм с никаква. иначе на лореал са им добри продуктите, така че предполагам и спиралата им няма да е лоша.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
При мен не седят като изкуствени, супер става.Първоначално написано от fuckme
![]()
аз и двете съм ползвала-и жълтата и лилавата..за мен са еднакви,просто лилавата е с по извита четчица и се нанася по-лесно
Идеята на името е че са "гъсти и дълги", каквито са изкуствените, не че седят като изкуствени. И аз я имам, много добре ги прави.
И аз мисля да си я взема, хубава ми изглежда.
Всеки трявба сам да разбере, коя спирала е подходяща за неговите мигли...Лично на мен тази новата на Лореал не ми харесва особено не, че е лоша..но на Макс фактор False Lash Effect e 100 пъти по-хубава..
ии само да кажа..да не си купувате спирали от промоции..които са на половина намалени..защото тъй като от личен опит мога да ви кажа, че промоции се правят най-често на продукти, чиито срок на годност изтича скоро![]()
Но тази специално е нова и нямам как да е с ицтекъл срок.Първоначално написано от maimunche1
![]()
Обаче и аз веднъж смятах да си купувам някакав спирала с подарък, намалена, ама се отказах точно защото се сетих, че най-вероятно срокът изтича скоро.
Ами аз я имам. Хубава е, но по - добре ползвай тази на Мейбълин ! Имам една спирала на Loreal - Telescopic-carbon black ! Много е добра и много добре извайва миглите ! Абе направо супер ! Ама и тя е 20лв. Иначе си струва ! И леля ми я ползва и е много доволна !Първоначално написано от evalongoriq
и аз в dm си я взех, много е хубава, обаче ми харесва повече на Maybelline :]
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
И в друга тема съм го писала, и тук ще го напиша. Между спиралите на Орифлейм/Мейбълин/Л'ореал/Максфактор и т.н. и т.н. няма разлика. Разликата е в четчиците. Когато някоя четка на дадена спирала ви хареса, ми запазете си я и като си купите нова и ако не ви харесва четката, ако слепва или нанася повече отколкото трябва използвайте старата, а не пускайте веднага нови теми. Извинявайте, но не се сдържах просто. Нищо лично. А това за спиралите го чух в едно предаване. Между евтините спирали и скъпите професионални няма почти никаква разлика. Слагат се еднакви черни пигменти и се разбработват по една технология. Няма да се очудя (така ли се пише ;д) ако питате за крем за лице например. Следващия път когато си вземете нова спирала ако си пазите някоя стара, вземете й четката и пробвайте - нанасянето ще бъде 1 към 1.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Много вярно..Аз мн харесвам четката на оная жълтата ама ми свърши самата спирала ,а ми бяха подарили някакви други на мейбълин със супер гадните четки..За това ползвам жълтата четка с другата спирала..(; Така е най-удачно.Първоначално написано от FuckingFreak
Срамота е да ми окепазиш ника по такъв начин! Считай, че вече ти имам зъб!Първоначално написано от MissNothing
Капките са Systane- 50 стотинки е една дозичка. Не смея да пробвам с тоалетно мляко заради дразнене, затова предпочитам неутрални и маскимално близки до естествената сълза субстанции.
С жълтата спирала на Мейбълин съм от 8ми март.Но определено вече плаче за нова.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да,така се оправят .Аз така ги правя.Първоначално написано от rebeccaa
А за тази мнения?
Става и просто като я сложиш (затворена, ей!) под вряла течаща вода и после я разтриеш между дланите си![]()
Една спирала ми отива за 2-3 месеца. Гримирам се всеки ден по 2 слоя на око.
И аз съм на мнение че рязко намалените неща от козметиката са с изтекъл срок на годност..
вчеря бях в едно магазинче за козметика от което си пазарувам попринцип щях да си копувам фдт на L'OREAL ''true match'' нали цената му е около 25 лв? ако не се лъжа.. оглеждам се аз питах,продавачката ми показва същият фдт на ЛОРЕАЛ за 13,90 (абсолютно същия) жената започна да ме обеждава че всички го копували и да не изпускам такова намаление но.. ми се стори странно никой друг продукт не беше намален.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Искам да кажа, че спиралата е супер яка, наистина! Дори и да мажеш 3 слоя отгоре НЕ СЕ НАТРУПВА! Четката е невероятна! Истина е, че удължава миглите, казвам го от личен опит! Евалата на този, който я е излмислил! Много съм доволна.![]()
![]()
Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3