Първоначално написано от
Goddess
На нас ни е на една и съща дата всяка година и дори и да искаме, не можем да си я променим. 25 май, хотел Експо.
За грим съм се спряла на Джулия, а за прическа още не знам. Роклята ще я шия, имам горе долу изградена представа за това какво искам, но няма да бързам.
Иначе аз предни години съм се вълнувала повече само при мисълта за бал...А сега, точно когато наближи - изобщо. Притеснявам се за изпитите, за кандидатсването, но при всички случаи и тръпката и еуфорията по бала няма да ме подминат...Веднъж в живота е и аз се продържам към мнението, че трябва да си се изживее. Всеки според собствените си разбирания обаче. На който не му се дават много пари и му се вижда излишно - не ги дава. Аз лично искам да се чувствам добре. А за да съм добре и да се отпусна, трябва да знам, че всичко ми е наред, всеки детайл...Иначе класът ми - 26 души сме (20 в полза на момичетата), няма как всички да си пасваме като характер и да няма лицемерие, но..разбираме се. Държим се зряло, общуваме си и с почти всички си прекарвам/е страшно забавно заедно..изключенията са малко...