- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изпитва ли някакви чувства към мен ?!
Здравейте ! Предварително Ви се извинявам,защото има доста подобни случай,но нито един не е чак толкова сходен с моя ...
В животът ми се появи едно момче , което е цели 5 години по-голям от мен ! Запознанството ни беше съвсем случайно ... нещо се случи и започнах да изпитвам някакви чувства към него !Незнам какво да направя , за да разбера дали и той изпитва същото ... Когато сме заедно се държи доста мило , на майка ми и казва бабо
Помага ми за всичко ... когато си затръгвам от някъде ме кара да оставам .. и ако остана ни е доста забавно
Пишем си по скайпа и във фейсбук . . . Гледаме постоянно ... наскоро се подстригах и само повтаряше колко ми е било хубаво с новата прическа.Дори ми каза : Ах колко лоша е несподелената любов от твоя страна ... ПОМОООЩ ;dd Ако някои знае какво да направя нека пише !
![]()
Неудобно ми ! Незнам какво ще си помисли . Той е на 20 а аз на 15 ;xX Страх ме е да не изглеждам като глупачка , , ,
Ми той си ти го е казал направо.Е,може да се е бъзикал,ама ако не те харесваше според мен нямаше да го каже това за несподелената любов.А ти какво му отговори?
Ми той си ти го е казал направо.Е,може да се е бъзикал,ама ако не те харесваше според мен нямаше да го каже това за несподелената любов.А ти какво му отговори?
Амии незнаех какво да кажа и му казах просто Спокойно .. което беше най-голямата ми грешка . . . всички около нас ни говорят че сме били на един акъл и т.н а той само ми повтаря , че като порастна щял да ме взима за жена и някакви такива ... прегръща ме без причина , но не казва нищо![]()
Ми то е очевидно,че си пада по теб.Кажи му,че не му е несподелена любовта и го целуни примерно![]()
![]()
Да и аз това мислех,но все си мисля че той трябва да го направи.. винаги го оправдавах понеже родителите ми са му шефове ии заради тях му е неудобно да направи нещо , но той няма да има никакъм проблем с тях ... те му имат доверие и ме пускат навсякъде с него
Пък и те немогат да ми се месят в тези неща
Право на мой избор си е . . .
![]()
Всъщност ... няма ли да е тъпо да отида и изведнъж да му кажа : Любовта ти не е несподелена и да го целуна ... ?!![]()
Той се закача с теб. Дали обаче наистина те харесва той трябва да ти каже. Предприеми някакво действие като прегръдка/целувка по бузата и виж как ще реагира. Ако реакцията е положителна значи всичко е наред. Успех!![]()
Животът е адът описан в Библията!
Изрази чувствата си към него, поговорете и ще разбереш да ли наистина изпитва нещо към теб или те ебава![]()
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Скоро имаше празник и го прегърнах ... беше усмихнат ...днес ме бутаха към него и искаха да го целуна и той не се дръпна ами седеше и чакаше
. . . Доста ме обърква и затова ми е трудно да преценя ... негов приятел ми каза че и двамата се харесваме и ни е срам да си го кажем . . . и вече наистина се обърках многоо
![]()
И как да започна .. Какво да го попитам ?... Благодаря ви на всички за вниманието и съветите :P
![]()