.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да спра да съм такава?

Благодаря на отделилите време да го прочетат

Как да спра да съм такава?

Само ти самата може да промениш нещата.... !!!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен
    Не знам как да спреш да си такава. Отделяй му все пак повече внимание, въпреки че имаш да учиш. Не казвам да зарежеш училището. Но щом в това е проблема, опитай да промениш организацията.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Най-вероятно си влюбена в него и за това изтрещяваш така. Ако не се промениш обаче има възможност да му дотегнеш, така че постарай се.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ЕДИН СДОБРИТЕЛЕН СЕКС ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ОТДЕЛЯЙ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ И ДА ЧУКАТЕ ТОВА ЩЕ ПОДРЕДИ НЕЩАТА , ТОВА Е МОЯТ СЪВЕТ ЩЕ ПОМОГНЕ ПРОБВАЙ :P

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    някъде, където няма земетресения
    Изпитваш нужда от МОМЧЕ, а в тоя случай момчето е приятеля ти.

Или пък може просто да се тревожиш за връзката ви, той е далече, около него други момичета...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Просто момчето ти липсва но не го обсебвай с тези си настроения. Ще убиеш чувствата.

Да не повярваш, че някой в любовна връзка би искал да му се показва, че го обичат. Кощунствено.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Нищо не е вредно стига да е в рамките на нормалното.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Град
    NqK1De v PusTo6ttA
    Чувствала съм се по същия начин, но мога със сигурност да ти кажа, че това, ако се превърне в натрапване, убива цялата работа. Не можеш да спреш да си такава, защото... еми ти просто си СИ такава, това е същността ти. Имаш нужда от внимание. Всеки има. Направете си нещо като график, но не точно. Просто имайте задължително време, в което да се виждате, в което да си говорите, да се наслаждавате един на друг. Радвай му се такъв, какъвто е. Важно е да се изразяват емоциите, но не и по обсебващ и притискащ начин. Просто по-малкото време, което прекарвате заедно, те кара да се чувстваш несигурна, но няма защо. Той със сигурност те желае дори повече, защото сигурно му липсваш. Така че просто се успокой, повярвай, че всичко е наред и се радвай на хубавата ви връзка без да се съмняваш в нея
    Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P

Явно имаш нужда.. и аз съм така.. харесва ми да ги чувам..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на lyfche
    Ами може да не искаш да го загубиш .. ,но наистина спри,това може да го отблъсне
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си