Здравейте , запознах се с 1 момиче , но в главата и е пълна мистерия
За първи път се видяхме на рождения и ден (не питайте как стана) и много се харесахме (за това съм сигурен).
Последваха 2 срещи в рамките на 3-4 дена които завършиха с прегръдки и целувки , какво повече да искаш от първите .
На втората среща прекарахме около 4-5 часа заедно като през цялото време ме гледаше захласнато и ми беше много ясно че ще става нещо.
След това тя отиде в друг град за 2 дена и като се върна фейсбук, скайп всичко говореше че има ново гадже от Варна и тя ми го каза. След това никой никога не го спомена това гадже явно е само за да има.
Проведохме разговор в който тя ми каза че иска да сме повече от приятели и на следващия ден отидох до училището и и на въпроса (не директно)"какво ще правим по нататък " тя отговори "нищо"
Вчера разбрах че отива с класа си (от който имам много приятели) на театър и отидох с тях. Пиесата беше започнала и се видяхме само за секунда без дори да си кажем здрасти , но веднага като ме видя лицето и светна. Като излизохме се изгуби в тълпата и когато и се обадих ми каза че е " на някаква спирка" (с две думи не иска да се виждаме тогава).
Това момиче или ме харесва толкова много че я е срам да го каже или само ме лъже (доста добре ако е това) и нямам никаква идея какво си мисли. Ако може някое по-добре момиче да каже какво може да си мисли и какво да направя по нататък за да я спечеля