- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата умни момчета?!
Така... искам да задам въпрос към нежния пол. Харесвате ли момчета, които не са здрави физически, а са здрави умствено?![]()
Аз ще ти кажа нещо от личен опит....
Значи от 3 до 8 клас зубрех... по цял ден.. не излизах освен лятото и да ходя на дск и на пиано и тогава нямах никъф успех с момичетата (имах само едно гадже в 6 клас ) ама и аз живеех в други времена все пак ся съм на 16 ;дддддддд
и от 9 клас вече като спях да уча толкова много... без да уча имах 4-ки е и мн двойки де.... ;ддд но започнах да излизам повече да се запознавам с нови хора най вече момичета и изобщо не се срамувах пред тях... тряя да бъдеш себе си....
Та отговора на темата ми е :
учи по малко повече навънка но не изоставяй даскалото !!
щото до 12 клас мое да се мъчиш да учиш и след тфа студентските години още малко но там ти трябва колкото да си вземеш изпита и след тфа седи си на бюрото бачкай се зимай си парите йена да имаш до теб и си живей живота![]()
Физически - да не е клечка, ама и да не е егати машината.
Умствено - да е средна работа.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Тук нещата са много относителни..![]()
За мен външния вид определено е важен и най-добре акъла и красотата да се съчетават, но.. както и да е![]()
А и зависи от това '' колко е умено '' въпросното момче, не харесвам простаците и селяндурите, но мразя и някой да изпъква с това '' колко му е умствения багаж '' и да се прави на всезнаещ..
Не съм сигуврна защо питаш, но всеки е уникален сам по себе си ии.. за всеки влак си има пътници![]()
А ТИ КАКВО ХАРЕСВАШ ПЪРЖОЛИ ИЛИ ВАФЛИ ?
![]()
СЕЛЕНИН![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Съвсем нормален въпрос. Какво му е смешното?
DREAM95 е психичен инвалид, научно доказано е. Пък и не може да напише "селянин" вярно, тъй че не му обръщай внимание.
А иначе, конкретен отговор, изпълнен с ирония от моя страна:
Няма как да знаят, че си умствено здрав. Не ти го пише на челото, докато физиката винаги си я има, пък и по-добре да тръгнеш след някой физически здрав, с надеждата да е умствено здрав също така, отколкото след някой физически слаб с надеждата да е умствено здрав, защото тогава може да загубиш и по двата параграфа.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
И аз съм слабичЪк, и съм умничЪк, но не съм някав зЪбил с очила 5-ти диоптър и да уча по учебници по 2 часа на ден и да не излизам от нас
но съм забелязал, че момичетата, повечето от които са страшно тъпи си падат по момчета, които също са тъпи, има и изключения, при които едно момиче/момче е много умно и много красиво-повечето са големи красав(и)ци, но както казват Бог едно дава друго вземаМога да дам безбрай примери и много добре знам за какво е всичко това, което правят днешните тийнчета, като мен
харесват симпатични момчета, които знаят как да се държат. това да изкарваш само 6- тички не е критерий.
познавам момчета с доста високи оценки, които са ми много близки и с тях имам много неща да си кажа, но те знаят и как да се държат с момичетата. познавам и т.нар. зубъри, които не са ми много по вкуса, освен ако не ми трябва помощ по някой предмет.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е, като се хванахте за това значение на умен... Мисля, че по-скоро ставаше дума за интелигентен. Наистина оценките в училище не са мерило, но аз имам нужда да е умен, за да мога да говоря на по-разнообразни теми. И хубавото тяло също е важно [по-скоро външността като цяло, но ти си зададе по друг начин въпроса.]. Та за мен са еднакво важни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Момичетата харесват момчета,които са здрави и физически и умствено![]()
Да, с някои уговорки...Първоначално написано от mitaka93
Умен във вид на начетен може да е всеки, стига да пожелае. Оценявам хората, на които им се учи и които са любознателни, но не и nerd-овете, които нямат личностни качества (т.е. емоционална интелигентност), а разчитат само на големия си запас енциклопедични знания. Сякаш това е нещо кой знае колко впечатляващо... Поне за мен САМО те (знанията) не са впечатляващи, ако човекът не е личност с главно Л.
Момичетата харесват (разбира се, не тъпите кифли) интелигентни момчета - с емоционална и умствена интелигентност. <- втората не включва просто някакви си знания, но и умение те да се прилагат, да се включват в разговор, а не просто сухи факти и теория без РАЗБИРАНЕ и УСВОЯВАНЕ.
Няма нищо по-скучно от тъп човек, който и една дума не може върже, но също толкова трагичен е "умният" човек, който всъщност е зубрач в живота, и е решил да те засипва с "интересни" факти - един вид да се изтъкне колко е умен или отчаяно да те впечатли?! То и човек, който си мисли, че е прекалено умен и специален, знаейки еди-какво-си, не би трябвало да се разглежда като умен.
Имах един такъв случай с едно момче, което беше общо-взето беизнтересен събеседник, но си беше наумил, че е много интересен и уникален с това, че знае всичко за всякакви музиканти - даже да не ги слуша. Например коя година какво са издали, колко албума имат точно и т.н. - личеше си, че само се напъва да ме впечатли, но аз това не го считам за кой знае каква "умност". Той беше и страшно голям метъл де..
Щеше да е по-умно да си преценява на кого му е интересно да слуша за това все пак. А и умният човек дори да знае много, подбира темите си и не разчита само на тях.. и т.н.
И "зубрач в живота" го използвам в преносен смисъл, защото не всичко се свежда до трупането на оценки -> "зубрач" като дума може да приема всякакви значения без да е свързана задължително с у-ще.
Постът на OldSchoolRebel е върховен, защото показва истината, и тя е, че за да решиш да опознаеш някой човек, той трябва да те е впечатлил на примависта. Тогава ти вече ще си заинтригуван да разбереш дали е още умен. Затова работи над външния си вид, ако не си доволен!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох, като почнете такива теми "момичетата харесват ли еди какви си, еди какви си". Няма двама еднакви, всеки е различен. Разбира се, че обичат умниците, но не и някои, които не отлепят глава от учебниците. Аз се чудя дали жените обичат вицове...![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Пусни тема пич не се стеснявайПървоначално написано от notlike
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
OldSchoolRebel Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 5:02 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
DREAM95 е психичен инвалид, научно доказано е. Пък и не може да напише "селянин" вярно, тъй че не му обръщай внимание.
ако аз съм инвалид ти си мъртвец спрямо сифото веществозаек недей ми писа като не знаеш ...
кой знае от кое село си
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Всичко си е до човека!!! Дори и да е умен , като не може да използва мозъка си правилно ... дали е умен или не .. мисля че няма значение. Просто всеки човек е различен,![]()
ба ли го майна, аз съм и физически и умствено силен![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да ти кажа, да се правиш на по-тъпичък е по-оферта. Все пак си имат нужда от развлечение, а не от нов родител. В смисъл от всезнайко, подготвен да дава напътствия за всяка тема от живота.
Мисля , че доста можем да говорим по тая тема.За мен "умен" е доста относително.Аз принципно не съм някой зубрач... дори съм много зле в даскало , но не се определям като тъп.Под определението "умен" трябва да стои не това какви оценки имаш в училище, а начина ти на мислене и говорене и понякога действията ти.Само се чудя защо може би най-тъпите хора , които знам имат мега яките приятелки , като немогат да си кажат 1 дума с тях?
Не забравяй, че първо се създава мнението по външния вид. СПециално в България, повечето момичета си гледат първо външния вид и оттам нататък, ако си направил впечатление, гледат акъла. И тук вече се делят на две групи: едните не им дреме колко си умен (особено, ако са по-тъпи от тебе), а другите например ги дразнят некви тъпунгери и, въпреки че изглеждат като Мистър свят, понеже са глупави, няма да се занимават с тях. Аз понеже не обичам крайностите, най-добре е малко над средата - средно хубав, средно умен, а не или едното, или другото.
Лично аз не харесвам идиоти...
Не че нещо, но в другите страни /визирам англия/ всички момчета изглеждат еднакво грозни, и момичетата нямат друг избор освен да избират по мозъка...Първоначално написано от paulwalker
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Аз лично харесвам умните момчета . но не и зубарите ! Учете ама не зубрете ! Според мен това , че момчето учи показва, че е отговорно и държи на успеха си . . не казвам цял ден да си над учебниците де . . и това е "тъпо" .. А ако е готин тип и момичетата го харесват какво общо има това с учението ?![]()
Първоначално написано от winterfresh4o
Да , вярно , но живота не е само това .. .![]()
ем може да прозвучи грубо, но ще си кажа истината... харесват ми по тъпи момчета от мен щот мразя някой да се опитва да ме командва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD